8,1 Casa Mare, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 251. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Susanna H.

Käyn Casa Maressa lounaalla melkein päivittäin. Ihan ok Buffetpöytä ja pizzat ovat erittäin hyvät, MUTTA en voi käsittää miksei astioita saada puhtaiksi. Lähes joka päivä lautasista löytyy kuivuneita ruoanjätteitä. Olen ensimmäisen kerran siitä jo huomauttanut reilu vuosi sitten ja viimeksi n. viikko sitten, mutta sama jatkuu edelleen!Väittävät että astiat tiskataan kahteen kertaan. Jos näin on, niin sitten täytyy olla joku vika koneessa. Ei voi olla liikaa vaadittu maksavalta asiakkaalta että saisi syödä puhtaista astioista. Miksi homma ei toimi??? Tämä asia on siis kerta kaikkiaan uskomatonta! Välillä taas ei korjata edellisten asiakkaiden astioita ollenkaan pöydiltä ja pöytiä ei pyyhitä ollenkaan.

"Alkaa kohta kärsivällisyys loppua"

Kotiruokaa Ylihinnoiteltu
5
Matti J.

Rehtiä ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Klassikko.

Erinomainen
9
Jan A.

Larun perinteinen paikallinen, johon ei vain tulla tuolille vaan usein myös syömään ja viihtymään. Hyviä, rapeapohjaisia, pizzoja hieman yli kympin. Tarjolla myös perinteisiä annoksia kuten paistettuja silakoita ja vaihtuvia kauden herkkuja. Eli keittiössä osataan muutakin, kun lättyjä paistaa. Kelpo viinilista. Palvelu on ystävällistä ja joutuisaa. Asiallinen kabinetti on varattavissa ja lapsille löytyy leikkinurkka.

9
Miikka H.

Casa Mare lienee Lauttasaaren pitkäikäisin ruokaravintola. Toimii ainakin minun "luottoravintolana" eli jos kotona ei ole ruoka-aineksia tai ei vaan jaksa itse tehdä, niin Casa Mareen voi mennä tai käydä hakemassa. Valikoimasta löytyy niin pizzaa -suosittelen nimikkopizzaansa-, salaatteja, kalaa kuin pihvejäkin. Palvelu lähinnä rutiininomaista, joskus saattavat jopa "unohtaa" asiakkaan. Sisustus tyyppi-italialaista. Puutteistaan huolimatta ikävä tulisi, jos Casa Mare johonkin katoaisi.

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Anssi T.

Viihtyisä ravintola Lauttasaaressa.

Italialaishenkinen ravintola on Lauttasaaren parhaimmistoa.
Kaikki löytävät ruokalistalta mieleisensä (jopa minä) sillä tarjontaa on mahtava.

Ravintolassa Urheilun ystäviä ei olla unohdettu sillä ravintolassa on tunnelmallinen baari jossa voi seurata urheilua isolta screeniltä.

Isolle porukalle kannattaa varata oma Cabinett, jossa voi rauhassa syödä ja seurustella häiritsemättä muita.

Intiimisti yhdessä, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Teemu A.

Viihtyisä ravintola Lauttasaaren ytimessä. Italialaishenkinen ravintola on Lauttasaaren parhaimmistoa. Ruokalista on monipuolinen, josta löytyy pitsat ja pastat sekä hieman harvinaisempiakin herkkuja. Useasti ravintolassa on menoillaan teemaviikkoja tai kuukausia.

Ravintolasta löytyy myös tunnelmallinen baari, josta laadukkaan juomatarjonnan lisäksi löytyy myös seura- ja lautapelejä. Urheilua tarjoillaan myös isolta screeniltä, joten penkkiurheilijat on otettu myös hyvin huomioon.

Viime aikoina tuntuu että ruoka-annosten koko ja taso on hieman heikentynyt, mutta silti kannattaa käydä testaamassa ravintolan taso paikan päällä.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Julia W.

Casa Mare on perinteikäs ravintola keskellä Lauttasaarta, ja tuntuu että paikka ratsastaa liikaakin maineellaan. Olen käynyt ravintolassa useasti lapsena perheen kanssa, ja voi olla että aika on kullannut muistot, mutta Casa Maren loisto on himmentynyt 90-luvusta huomattavasti. Ruokalista on toki monipuolinen yhdistelmä (ainakin) italialaista ja suomalaista keittiötä ja ruoka on hyvää, mutta viimeinen silaus puuttuu. Liekö kyse hieman tympeästä palvelusta, joka on ainakin edellisellä kahdella käyntikerralla jättänyt hieman ikävän fiiliksen.

Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
6
Malin M.

Lauttasaaren Casa Marea kehutaan usein saaren parhaaksi italialaisravintolaksi (tämän voi havaita muun muassa muiden käyttäjien arvioinneista). Ruoka on yleensä ollut hyvää ja hinnatkin ovat olleet kohdallaan (ne tosin ovat hieman kalliimmat kuin saaren muissa ravintoloissa). Noutopöydästä saatava salaattivalikoima on monipuolinen ja sen yhteydessä tarjoiltava leipä todella maukasta. Ruokailukokemusta on kuitenkin varjostanut hieman kehno palvelu, jonka seurauksena ravintolasta on jäänyt hapan maku suuhun.

Hinta kohdallaan
5
Maaria K.

Salaatti- ja leipäpöytä on kattava ja kuuluu aina ruokailuun. Pääruuissa piisaa vaihtoehtoja. Erityisesti pizzalle kannattaa tulla ja vaihtoehtoja on paljon. Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Ruoka on ihan perushyvää, vaikkei erityisen fiiniä. Uudistettu terassialue on viihtyisä ja ympäristö hiljainen. Suosittelen tätä erityisesti kesällä, jolloin saa aina syödä auringossa, kuin etelänlomalla. Joka kesäinen pakko! Häiritsevää tosin on lokkien yritykset hakea pöydiltä ruuantähteitä, jos tarjoilija ei heti vie lautasia pois. Wc-tilat ainakin baarin puolella olivat tällä kertaa epäsiistit.

Hinta kohdallaan
8
Alexander F.

Casa Mare har förmånlig kvalitetsmat. Det finns både soppor i prisklassen 10e och finare kötträtter över 20e. Största delen av restaurangens matutbud är mer eller mindre italienskt och t.ex. pizzorna är riktigt goda. Stället har ofta temaveckor då det serveras säsongsenliga läckerheter. Ifall man söker ett lugnt och trivsamt ställe för att äta en rätt prisvärd måltid kan Casa Mare vara en bra val. Ibland kan dock servicen vara aningen långsam. Generellt sett är prisnivån rätt lagom men sällan blir man mycket positivt överraskad av kvaliten.

Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8
Nina F.

Casa Mare hör definitivt till en av de bästa restaurangerna på Drumsö. Atmosfären är varm och hemtrevlig, och passar utmärkt för familjemiddagar och andra sammankomster. Personalen är vänlig och tillmötesgående och aldrig stel. Även om restaurangen har stil har snobbighet och andra jobbiga fasoner lämnats bort och man kan njuta av besöket. Maten är dessutom riktigt god. Det kan ta en stund innan maten kommer, men salladsbordet löser enkelt den saken (brödet rekommenderas!). Restaurangen är inte direkt billig, men man får valuta för pengarna.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9
Marika S.

Casa Mare on ehdottomasti luottopizzeriani, raaka-aineet ovat laadukkaat ja pohja hyvin ohueksi leivottu. Hinta/laatusuhde on täysin kohdillaan ainakin noiden pizzojen suhteen, mukana hinnassa on huomioitu riittävä salaattibuffa. Hivenen kankeahan Casa Mare on sisustukseltaan, toisaalta positiivisella tavalla koska tulee hyvin olohuonemainen ja kotoisa fiilis siellä syödessä. Palvelu on loistavaa, arvostan myös lounasaikana noudatettavaa pöytiintarjoilua. Kivana lisänä tietysti kausittain vaihtuvat teemaviikot, jotka tarjoavat vaihtoehtoja varmasti jokaisen makuun. Paikallisten suosima, ajaisin tänne kyllä ehdottomasti pidemmänkin matkan takaa.

9
Lissu T.

Kävimme tänään 2.6.2012 . Palvelua saimme huomautuksen jälkeen. Alkupalojen ( etanat ) saanti kesti n.1h. Ja taas odotimme.... Vihdoin meni tarjoilija ohi, kysyin, kauanko pääruokamme saanti vielä kestää ( olimme odottaneet tässä vaiheessa yht 1,5h. Tarjoilija lupasi tarkistaa asian.... Meni 15 min kun ruokamme tuotiin. Annokset oli kyhätty kauhealla kiireellä: ranskalaiset raakoja, pihvi ylikypsä, kasvikset ym sälä hujanhajan lautasella. Kaiken sen sekamelskan päälle oli vielä isketty valtava kasa jotain yrttiä... Ei todellakaan ollut makuhermoja kutkuttavan näköinen annos. Maksa- annoksesta kovan etsimisen jälkeen löytyi menussa mainitut sipuli-pekoni palat. Kaikki yksi kpl kumpaakin, muuten annos samanlainen mössökasa, kuin meidän muidenkin. Ainoa plussa oli, että tarjoilija lupasi talon tarjoavan etanat odotus-ajan takia. Mutta kuinka ollakkaan, siellähän ne laskussa köllöttivät. Taas huomautus tarjoilijalle... En tule perheeni kanssa enää koskaan ruokailemaan kyseisessä ravintolassa, enkä tule sitä koskaan kenellekkään suosittelemaan !!!

Ylihinnoiteltu
0
Joona K.

Casa Marea olen itse käyttänyt vain lounasaikoina, ja lounasravintolana olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Noutopöydän lisäksi tarjolla on listalta tilattavia lounasannoksia, joista osa vaihtelee päivittäin. Hintataso on hivenen muita lauttasaarelaisia lounaspaikkoja korkeammalla, mutta niin on myös ruoan laatu ja palvelun tasokin. Koskaan ei ole Casa Maressa tullut vastaan tilannetta, etteikö lounasaikaan saisi jotain itseä miellyttävää syötävää. Paikassa on lounasaikaankin noutopöytää lukuun ottamatta pöytiintarjoilu. Casa Maressa on lounaallakin sangen moninainen asiakaskunta: on niin Vattuniemen teollisuusyritysten kuin toimistojenkin väkeä sekä lähitalojen vanhuksia.

Bisnestapaaminen, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Miikka H.

Paremman tason pizzeria arvostetulla asuinalueella Lauttasaaressa. Oikeaoppiset ohutpohjaiset pizzat ja laadukkaat raaka-aineet. Hyvä salaattipöytä kuuluu annosten hintaan. Sunnuntaisin täynnä paikallisia ja lapsiperheitä. Erityisesti silloin, mutta myös muutenkin joutuu vähän odottamaan.

9
Päivi T.

Lauttasaaren paras ravintola. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ruuan hinta/laatusuhde hyvä. Italialaiset pizzat maukkaita ja edullisia. Hyvä salaattipöytä. Kodikas ja lämmin tunnelma. Tänne siis.

10
Scoopshot

Loistavaa ruokaa Italialaisittain. Pöytiin tarjoilu, mutta aterioihin kuuluu myös salaatti buffet. Hienoksi ravintolaksi kilpailukykyiset hinnat. Tällaisia paikkoja tarvittaisiin pääkaupunkiseudulla lisää!

10
Pasi K.

Mukava perheravintola jossa on mutkatonta ja kohtuuhintaista ruokaa.

Makunautintoja ja elämyksiä
9
Oili Y.

Runsas salaattibuffa sekä monipuolinen ruokalista.

Osaava ja rento henkilökunta.

Hinta kohdallaan
10
Anna L.

Casa Mare on muodostunut ajan myötä vakipaikaksi sen kodikkuuden, sijainnin ja hyvän ruoan vuoksi. Ruokalista on laaja. Perusvalikoimasta löytyy mm. salaatteja, pizzoja, kalaa ja pihvejä. Lisäksi ravintolalla on erikoisviikkoja, jolloin lista on vielä monipuolisempi. Alkusalaattipöytä on hyvä ja pidän erityisesti talon itse marinoimista valkosipulioliiveista.

Ravintolaan on mukava mennä tavallisena arki-iltana tai viikonloppuna ja se sopii mielestäni hyvin myös pienimuotoisiin juhliin. Ravintolasta on mahdollista varata myös kabinettitilat, mutta niistä minulla ei ole kokemusta.

Hinta kohdallaan
9
Jouni H.

Lauttasaaren paras ala carte ravintola ja monen Lauttasaarelaisen varaolohuone.Kattava ruokalista, josta löytyy monenlaista herkkua jokaiseen makuun: salaatteja, pihvit, tuore kala ja säännöllisesti vaihtuvat teemat (riista, parsa yms). Myös mättöruokaa, kuten burgereita ja pizzoja.Sisustukseltaan sopii lähes mihin tahansa tilaisuuteen oli kyseessä arkilounaasta, business illallinen tai perhejuhla.Palvelu voi varsinkin viikonloppuisin olla hidasta paikan suosion takia.Mikäli haet pientä ja tunnelmallista gourmet ravintolaa, silloin kannattaa jättää Casa Mare väliin. Muissa tapauksissa lähdet todennäköisesti tyytyväisenä asiakkaana ja tulet uudelleen.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Makunautintoja ja elämyksiä
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Bisnestapaaminen
4. Isommalla porukalla
5. Fiiniä ja tyylikästä
6. Intiimisti yhdessä
7. Kotiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta