8,6 Parturi-Kampaamo Naps Helsinki Eliel, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 126. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ann A.

En frissa som passar för alla. Har aldrig varit missnöjd när jag gått därifrån, bara gått ut genom dörrarna med ett stort leende på läpparan. Naps ligger behändigt nära centrum så det är lätt att ta sig dit. Man får relativt enkelt tid där, man behöver inte vänta många veckor före man får klippa sig. Tycker att Naps är prisvärt, man behöver inte betala många hundra euro bara för att klippa håret. Naps har också ett bra urval med hårprodukter. Stället är öppet, ljust och trivsamt och personalen är trevlig och kunnig. Här får man service på de båda inhemska språken samt engelska.

Edullinen ja nopea, Kuuntelee asiakasta, Siisti ympäristö Erinomainen
10
Matti T.

Parturi- kampaamo Naps on luultavasti laadukkain parturiliike, jossa olen Helsingissä ollessani sattunut käymään.

Annan- ja yrjönkaduilla toimipisteet omaava parturiliike naps hinnoittelee palvelunsa itseään kunnioittavasti, mutta heti jo salonkiin saapuessa alkaa ymmärtää, mistä on maksamassa. Hiustenleikkuu täällä maksaa kohtalaisen paljon, mutta salongin kiireettömässä ilmapiirissä parturi - kampaajat kuuntelevat ihan oikeasti todella tarkkaan, millaisen mallin olisit halunnut itsellesi leikata, ja useimmiten onnistuvat ainakin allekirjoittaneen kohdalla lähes täydellisesti myös varsinaisesti mallien toteuksessa.

Hiustenleikkuun hintaan kuuluu koko hoito hiustenhoitoineen ja päänahkahierontoineen, ja hiustenleikkuun lomassa tarjoillaan useimmiten vaikkapa kahvia tai teetä. Vaikka hinta hiustenleikkuulle onkin runsaanlainen, palvelu on kokonaisuutena useimmiten aina hintansa veroinen.

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
9

Olen "eksynyt" tänne ensimmäisen kerran liikkeen keskeisin sijainnin vuoksi. Enpäs silloin muutama vuosi sitten arvannut, että tästä kyseisestä paikasta tulisikin vakiokampaamoni. Käyn aina samalla kampaajalla ja tödennäköisesti muuttaisin paikkaa, jos hänkin näin tekisi. Liiketila on viihtyisä ja sinne on mukava mennä. Ainao pieni miinus on melko korkeat hinnat (normaalihintataso kuitenkin verrattuna Helsingin keskustan hintoihin).

9
Sampo K.

Laadukas parturi-kampaamo Helsingin ytimessä. Tilat avarat ja valoisat, henkilökunta iloista ja puheliasta. Ennen oli vakioparturi, mutta nykyään käyn muualla, ihan sijainnista johtuen. Jos asuisin lähempänä, tulisi varmaan käytyä useamminkin. Hinnat nousevat vuosittain vähän liikaakin.

Kuuntelee asiakasta Ylihinnoiteltu
7
Hanna P.

Asiantuntevaa palvelua tarjoava parturi-kampaamo. Vierailin itse paikalla tavoitteena saada hiuksiin jotain uutta ja lähtiessäni en olisi voinut olla tyytyväisempi. Kampaaja oli äärimmäisen mukava ja kokenut. Ehdotti ja suositteli minulle sopivia asioita, joista saatiin valittua sopiva kokonaisuus. Paikka on tilava ja aika on helppo saada varattua. Palvelu on äärimmäisen ystävällistä ja hiusten pesupaikka ihanan tunnelmallinen ja erillään kivasti muusta kampaamosta. Hintatasoltaan aivan normaali, ei kallis, mutta ei se edullisin vaihtoehtokaan. Suosittelen tämän kampaamo-parturin palveluja ehdottomasti.

Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa
9

Miksi juuri tänne?

1. Kuuntelee asiakasta
2. Suosittelee ja ehdottaa
3. Edullinen ja nopea
4. Huolellisesti ja ajan kanssa
5. Siisti ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta