7,9
Kukkakauppa Malminkartanon Kukka, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kukkakauppa-kategorian 37. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Malminkartanon Kukka sijaitsee kivalla paikalla heti juna-aseman vieressä ja pienistä tiloistaan huolimatta sieltä löytyy monenlaisia kukkia, jotka sopivat erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Itse olen ostanut täältä lähinnä ruusuja, jotka ovat kestäneet huomattavasti pidempään kuin muualta ostetut. Erilaisten pyhäpäivien lähestyessä, kuten pääsiäinen tai äitienpäivä, kaupan pihalle asetellaan teemaan sopivia kukka-asetelmia. Kaupan omistaja on todella mukava ja ystävällinen, hän useasti myös ehdottaa tilanteeseen sopivia kukkia jos itse on hieman epävarma siitä mitä pitäisi ostaa.

Hinnat ovat joissakin tuotteissa korkeampia kuin muissa, mutta ovat samaa tasoa kuin muissakin Helsingin kukkakaupoissa ellei jopa hieman halvempiakin. Miinusta annan siitä, että vaikka valikoimasta löytyy hyvin "peruskukkia", kuten ruusuja ja tulppaaneja, niin vähän erikoisemmat tai suuremmat kukka-asetelmat joutuu hakemaan muualta. Tietenkin yrityksen tilakin laittaa rajat myös valikoimalle. Toinen vielä suurempi miinus on kaupan huonot aukioloajat, jotka ovat todella lyhyet.

Ideoi ja ehdottaa, Tuoreet, kestävät kukat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Ideoi ja ehdottaa
2. Tuoreet, kestävät kukat
3. Ystävällinen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta