8,4 Kukkakauppa Kirsikankukka Tmi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kukkakauppa-kategorian 25. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Gunilla K.

Kävin eilen ostamassa kukkia tyttäreni valmistujaisiin pari pientä. Hinta oli 60 ja yhtäkkiä 65 euroa, se tuntui järjettömän kalliilta ja myöhemmin tajusin heidän veloittaneen tahallisesti kalliimpien ruusujen mukaan vaikka nimenomaan tarkoituksena oli tehdä kohtuuhintaiset pikkukimput.
Paketointi oli täysin epäesteettistä: läpinäkyvä kalanpaketointikelmua ja raihnainen naruntypykkä päähän. En mene toiste, Harmittaa edelleen.
Huom. tämä todellinen arviointi eikä edellänäkyviä itsetehtyjä mainostekstejä.

1
Petra L.

Mieheni yllätti minut kukilla. Toi kotiin kauniin kimpun joka kesti todella hyvin. Nätisti oli sidottu. Oli saanut kuulemma hyvää palvelua ja mieheni oli tykännyt laajasta valmiskimppu valikoimasta... Aion hankkia seuraavat kimputkin täältä.

9
Jari H.

Laaja valikoima, hieno palvelu, kohtuu hinnat. Toimii ihan kybällä!

10
Maria M.

Kukkia kerrakseen! Kivan oloinen paikka, valikoimaa runsaasti, mutta palvelun saaminen tökkäsi kerrassaan, kun erehdyin kysymään pelargoniaa keväällä. Koin vastauksen vähän ylimieliseksi, että heillä on pyritty keskittymään vähän erikoisempiin kukkiin, eikä niinkään siihen tavalliseen. Onhan pelargonejakin monenlaisia - vähän erikoisempiakin. Ei houkutellut käymään toista kertaa.

7
Ilona M.

Sympaattinen pikku kukkakauppa, jossa on hyvä asiakaspalvelu joka takaa että aina löytyy tilanteeseen sopiva kukkalahja. Valikoima on hyvä ja hinnat kohdallaan. Aukioloajat ovat myös otolliset, tämä paikka ei petä!

Auki myös juhlapyhinä, Ideoi ja ehdottaa, Ystävällinen palvelu
9
Sari I.

Upeita valmiita kimppuja eri hintatasoa, joten sopiva löytyy. Ensivisiitin ja -kokemuksen jälkeen käyn varmasti toistekin ja suosittelen myös tutuille. Erittäin ystävällinen palvelu.

Edulliset hinnat, Hienot kimput, Tuoreet, kestävät kukat Erinomainen
10
Anu R.

Tuoreet kukat. Ammattitaitoinen sidonta. Lämminhenkinen palvelu. Hintalaatusuhde erinomainen!

10
Saara H.

Kirsikankukassa on monipuolinen valikoima ja mukavat myyjät. Kirsikankukan hintataso on edullinen verrattuna kukkakauppaketjujen hintoihin. Sijainti on otollinen Käpylä-Koskela-Kumpula-akselin asukkaille. Kukkakauppa on auki myös sunnuntaisin ja usein pyhinäkin, ja on pelastanut monesti nololta tilanteelta, jos kukat ovat jääneet hankkimatta vaikkapa äitienpäivänä. Kirsikankukasta saa leikkokukkien lisäksi myös viherkasvit ja erilaiset perennat kesäisin. Suosittelen lämpimästi tutustumista sympaattiseen Kirsikankukan kukkakauppaan!

Auki myös juhlapyhinä, Ideoi ja ehdottaa, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9
Kalle T.

Hyvää palvelua.

Hyviä hoitovinkkejä, Laaja valikoima, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8
Pasi J.

Kirsikankukka on hyvä ja palveleva lähikauppa. Kun kerran saa hyvää palvelua, ei sitä tarvitse muualta hakea. Hyvä valikoima.

Ystävällinen palvelu, Auki myös juhlapyhinä, Ideoi ja ehdottaa, Laaja valikoima, Edulliset hinnat, Hienot kimput, Hyviä hoitovinkkejä, Tuoreet, kestävät kukat
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen palvelu
2. Auki myös juhlapyhinä
3. Ideoi ja ehdottaa
4. Laaja valikoima
5. Edulliset hinnat
6. Hienot kimput
7. Hyviä hoitovinkkejä
8. Tuoreet, kestävät kukat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta