8,6 Japanilainen Ravintola Koto, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 79. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pia H.

Edamamet kohdillaan ja sushivalikoima kattava. Japanilaisen pidättyväinen palvelu.

Eksoottista, Kasvisruokavaihtoehtoja
8
Joni S.

Mielyttävä kokemus ensikertalaiselle Japanilaisessa ravintolassa. Alkuun vähän pelotti ne paljon puhutut etiketit, mutta ravintolan melko rento olemus poistaa jännityksen aika onnistuneesti. Sisustus on erittäin vaalea, eikä kontrasteilla juuri juhlita. Ilmapiiri on hiljainen ja melko neutraali. Sushit olivat erinomaisia ja juomasuosituksenkin sai lähes pyytämättä. Kannattaa käydä tutustumassa jos Japanilainen ruoka kiinnostaa. Valikoimissa myös paljon muutakin kuin sushia, joten älä pelkää että edessä on aina raakaa lohta

Eksoottista, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Juliana H.

Täällä on käyty ja tullaan käymään. Japanilaista meininkiä, joka näkyy pelkistetyssä sisustuksessa, ruoassa, ruoan valmistajassa ja tuojassa. En ole pettynyt tähän paikkaan. Sen kertoo paikan suosiokin. Viikonloppuna on paras varata pöytä etukäteen. Ravintolan hinnat ovat mielestäni kohtuullisia ja sushit herkullisia.

9
Toni K.

Mieluisa sushipaikkA Lönnrotinkadulla! Paikka on sisustettu japanilaisen / skandinaavisen pelkistetysti ja tyylikkäästi. Tarjolla runsaasri muita kapanin herkkuja sushien lisäksi, kannattaa kokeilla. Henkilökuntä äärimmäisen miellyttävää ja ystävällistä. Koto on 25v., mutta edellen voimissaan!

8
Sampo K.

Muutakin kuin sushia tarjoava japanilainen Koto-ravintola yllätti loistavalla hinta-laatu-suhteellaan. Esim. syömäni Tonkatsu-porsas (+Teishoku, eli alkuruoka-annos, miso-keitto, kahvi, hedelmät) maksoi yhteensä reilun 20e. Tämä siis muodosti kokonaisen kolmen ruokalajin illallisen, josta sai vatsan reilusti täyteen. Paikka on tyylikäs, minimalistinen ja siisti. Tonkatsu ja muut ruoat maistuivat, tosin ensi kerralla otan todennäköisesti jostain eksoottisempaa, esim. japanilaiset pataruoat vaikuttivat herkullisilta.

Tarjoilu oli sopivan vähä-eleistä mutta erittäin ystävällistä. Ruoat saapuivat lämpiminä pöytään. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos japanilainen ruoka maistuu/kiinnostaa.

Edullinen hintataso, Eksoottista, Kevyttä ja terveellistä Erinomainen
9
Tuomas N.

Yksi alueen parhaista japanilaisravintoloista! Lounaallakin hyvä valikoima sushia ja muuta japanilaista.

9
Suzanne Y.

Takuuvarmaa japanilaista Helsingissä! Useita käyntejä Kotossa takana, osa jopa merkkipäivän kunniaksi toteutettuja vierailuja ja aina palvelu on lämminhenkistä sekä ruoka hyvää. Plussaa erityisesti tavallista runsaammasta jälkiruokatarjonnasta mitä japanilaisissa ravintoloissa yleensä. Japanilainen tee ja luumuviini hunajalla ovat täällä erinomaisia. Sushit ovat tasalaatuisia, setit hieman pieniä jos on oikein suurella nälällä liikkeellä mutta vaihtoehtoja listalla on paljon. Sisustus on mukavan pelkistettyä, taustamusiikki on joskus turhan jumputtavaa japanilaista poppia ja taulut hieman keinotekoisia. Treffipaikkana mainio, yksin syöminen täällä voisi olla hiukan ankeaa, vaikka ruoka onkin loistavaa.

Intiimisti yhdessä, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Erinomainen
9
Jaana H.

Ihastuttava japanilainen ravintola Koto sijaitsee hyvällä paikalla Lönnrotinkadulla. Ravintolassa on hyvä hintataso ja todella hyviä sushiannoksia. Ravintola on aika pieni. Palvelu on ystävällistä. Mukava ravintola johon voi lähteä ystävien kanssa iltaa viettämään. Hyvin yksinkertainen ja klassinen sisustus, joka oli ihan jees mielestäni. Sunnuntaisin suljettu, ja arkisin voi illallista tilata klo 17.00 alkaen. Lauantaina syömään voi mennä klo 13.00 alkaen. Käymisen arvoinen ravintola josta jää hyvä mieli ja täysi masu.

Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Juliana H.

Mukava japanilainen ravintola Helsingissä. Japanilaista tunnelmaa tuo japanilainen tarjoilija ja minimalistinen, japanilaishenkinen sisustus. Ruoan ja palvelun laadussa ei valittamista. Hyvä paikka tulla illalla, töiden jälkeen syömään sushia tai viikonloppuna nauttimaan jotakin eksoottisempaa kuin perunamuusi ja lihapullat. Suosittu paikka suomalaisten japanilaisen ruoan arvostajien sekä japanilaisten bisnesturistien keskuudessa. Jos haluaa varmistaa, että pääsee ravintolaan syömään tiettyyn aikaan, kannattaa soittaa ja varata pöytä etukäteen.

Bisnestapaaminen, Eksoottista, Kevyttä ja terveellistä Hinta kohdallaan
9
Elsa M.

Sisustus on ainakin asiasta mitään tietämättömälle kohtuu japanilaishenkinen, eikä turhaa krääsää ole kuten usein etnisissä ravintoloissa. Satunnaisena arki-iltana tilaa oli mukavasti. Palvelu taisi olla hyvää, mutta ennen kaikkea mieleen jäivät ruoat. Miinuksena mainittakoon, että kasvissyöjällä valinnanvaraa oli ehkä vähemmän kuin toivoisi, mutta joka tapauksessa viiden hengen seurueen kaikki ruoat olivat hyviä. Itse syömääni inkivääriporsasta parempaa ruokaa olen harvoin syönyt. Näin hyvää ruokaa en ole näin halvalla muualta syönyt, vaikka missään pikaruokalahinnoissa ei ollakaan.

Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Patrik L.

Perinteikäs Koto on erinomainen japanilainen ravintola. Sisustus Kotossa on Japanilaishenkinen ja riisuttu. Lounaspaikkana Koto on todella hyvä. Torino Teriyaki annos on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Teriyaki kastikkeessa tarjoiltava kana on erittäin maukasta pehmeää. Annokseen kuuluu myös riisi ja salaatti. Tunnelmaa Kotossa ei hirveästi ole, mutta ruoka on aina ollut maistuvaa. Sushit toimivat myös erittäin hyvin, mutta muut annokset ovat toisteiseksi olleet piirun verran parempia mielestäni. Hintataso on hieman korkea

Bisnestapaaminen Ylihinnoiteltu
7
Pauliina R.

Koto on pitkään Helsingissä toiminut japanilainen ravintola. Sisustus ei ole kovin kummoinen, mutta tunnelma Kotossa oli rauhallinen ja viihtyisä. Palvelu ravintolassa oli erittäin ystävällistä ja kohteliasta. Asiakasta huomioitiin koko ruokailun ajan hienolla tavalla. Söimme täällä sushilajitelman ja California Makeja. Sushit olivat hyviä ja valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Inkivääriä sai pyydettäessä reilusti lisää. Sushit olivat edullisia ja hintalaatusuhde tässä ravintolassa oli erittäin kohdallaan.

Eksoottista, Isommalla porukalla, Kevyttä ja terveellistä Erinomainen
8
Aino L.

Lämmintä sushia.

Kävimme Kotossa Cityn Helsinki Syö -tarjouksen kunniaksi ja otimme 10 euron tarjousannoksen sushia. Ravintola oli täynnä ja jouduimme odottamaan ruokiamme (johtui ehkäpä tarjouksesta). Kun saimme sushit yllätyimme, sillä molemmissa annoksissa riisi oli lämmintä. Lämmin riisi ei mielestäni kuulu sushiin ja annoksen lämpimyys/haaleus teki kalastakin vähemmän tuoreen oloista. Lisäksi kaikissa rullissa oli valmiiksi melko paljon wasabia. Muuten paikka oli sisustettu kivasti ja henkilökunta mukavan oloista. Ehkä ansaitsisi toisen kokeilun, jos henkilökunta oli ylityöllistetty hyvä tarjouksen takia.

Eksoottista Hinta kohdallaan
7
Jyri P.

Laatusushia pitkällä ammattitaidolla. Kalaa voisi olla annoksissa enemmän.

9
Jenni S.

hyvää mutta hieman tulista.

10
Petteri T.

Laaja lounaslista. Jokainen löytää varmasti mieleisensä aterian ja kohtuu hintaan. Ystävällinen palvelu.

8

Miksi juuri tänne?

1. Eksoottista
2. Kevyttä ja terveellistä
3. Isommalla porukalla
4. Makunautintoja ja elämyksiä
5. Bisnestapaaminen
6. Intiimisti yhdessä
7. Edullinen hintataso
8. Kasvisruokavaihtoehtoja

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta