9,3 Kasvisravintola Zucchini, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Emil K.

Ruoka on sinänsä ihan maukasta ja sitä on runsaasti, mutta ei kuitenkaan mitään niin ihmeellistä kun moni täällä on kokenut. En varsinaisen pettynyt, mutta ei mitään täysin ainutlaatuistakaan..

8
Seppo P.

Joka kerta, kun olen käynyt lounaalla, aina jäänyt hyvä olo vatsaan ja sieluun.
Yksinkertaisesti STADIN PARAS KASVISRAVINTOLA

10
Mervi M.

Hyvä kasvisruoka, ystävällinen palvelu, viihtyisät, kauniit huoneet

Laadukkaat raaka-aineet, Luomua ja lähiruokaa Hinta kohdallaan
10
Heikki P.

Paikka vain yksinkertaisesti toimii!

Empä ole täällä ikinä huonoa ruokaa saanut. Parhaita lounaspaikkoja, mitä Helsingistä löytää. Vaikka en itse ole kasvissyöjä, niin silti tämä kuuluu ihan suosikkeihin. Ravintolan henkilökunta saa myöskin sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi. Näin toudella isokokoisena kaverina olen saanut santsilautasen kaupan päälle. Mene, kokeile ja jää koukkuun!

10
Anniina E.

Duunikaverit houkuttelivat minut tänne lounaalle ja siitä lähtien minusta on tullut vakioasiakas. Ruoka oli erittäin maistuvaa ja parasta oli että keliaakikkona sain gluteeniton pastaa ja tattarinäkkäriä. Tulin iloiselle mielelle harvinaislaatuisesta korvaavasta vaihtoehdosta.

10
Varpu K.

Jos haluaa syödä kasvisruokaa lounaaksi, niin zucchini on silloin erinomainen valinta. Ruoka on terveellistä ja maittavaa. Ystävällinen palvelu. Miinusta aukioloajoista, avoinna vain lounasaikaan.

Kevyttä ja terveellistä, Kotiruokaa, Mainio lounas Hinta kohdallaan
8
Niina K.

Paikka käy mahtavasti esimerkiksi keskellä kiireistä päivää lounastamiseksi. Zucchini on todellakin kehumisen arvoinen paikka! Erittäin hyvä palvelu, ihana ja hymyileväinen henkilökunta ja hyvää ruokaa :)

Kotiruokaa, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Markus K.

Kiva paikka lounastaa keskellä kiireistä päivää. Olen kyllä lihansyöjä, mutta äitini opetti kasvisravinnon saloja, joten osaan arvostaa hyvin laitettua kasvisruokaa. Zucchini on kehumisen arvoinen paikka, ystävällinen palvelu ja hyvänmakuista ruokaa!

Laadukkaat raaka-aineet, Mainio lounas, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Kukka O.

Vegetaristin lounasunelma! Zucchinin monipuolisia herkkuja on tullut syötyä useat kerrat, suosittu ja lounasaikaan täpötäysi ravintola tarjoaa pääkaupungin parhaat kasvisruoat! En muista pettyneeni kertaakaan, ja menu on ollut joka kerta erilainen, mikä myös lisää paikan viehätystä. Zucchinissa on tarjolla reilunkokoiset keitto tai päivän annos, joissa on usein käytetty vähän harvinaisempia aineksia, esim quinoaa ja muita muiden maiden vaikutteita, mutta myös perinteisiä suomalaiskeittiön reseptejä löytyy ja kaikki on valmistettu selkeästi rakkaudella, kiireestä huolimatta. Lounasruuhkan molemmin puolin Zucchini toimii myös kahvittelupaikkana. Todellakin parasta antia kaupungissa.

Laadukkaat raaka-aineet, Mainio lounas, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Laura R.

Zucchini on erinomainen lounaspaikka, jonka ainut miinus tulee auki(/kiinni-)oloajoista. Paikka, jolle kyynisimpienkin kasvisskeptikkojen tulisi ehdottomasti antaa mahdollisuus. Keskiössä on ruoka, joka on maukasta, tarjoillaan reiluissa annoksissa ja nopeasti. Lisäksi paikka on miellyttävä, sopivan kokoinen, ja vaikka omaa pöytää ei saisikaan niin naapurin pöytään mahtuu. Palvelu on ripeää, ystävällistä ja asiantuntevaa. Keskeisemmällä sijainnilla ja/tai iltaan ulottuvilla aukioloajoilla tämä paikka olisi kaikkien huulilla. Nykyiselläänkin kauppa vaikuttaisi käyvän hyvin ja ehkä kaikkien ei aina tarvitse tähdätä jatkuvaan kasvuun.

Kevyttä ja terveellistä, Kotiruokaa, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Alex F.

Absolutely one of the best places to eat lunch in Helsinki. It's a great atmosphere, delicious food and friendly service. This vegetarian restaurant is kind of a well-kept secret. I have introduced about half a dozen people to Zucchini who have lived in HKI all their lives and never even heard of it. You can choose from a big meal to soup, salad or a pizza slice. All dishes are affordable (Pizza slice with salad and bread is around 6€) and will surely fill your belly. They also serve delicious cakes and pies for dessert. Zucchini is quite small place and during the lunch rush hour you might have to wait to get a seat, but it's worth waiting for couple of minutes! Note that it is really a lunch place, not a place you can go for dinner: open Monday to Friday 11-16.

Kevyttä ja terveellistä Erinomainen
10
Aino L.

Kylläpä oli hyvä kokemus lounastaa Zucchinissa! Parasta paikassa on melkeinpä palvelu, henkilökunta on todella ystävällistä ja osaavaa. Myös tilat ovat viihtyisät, ja sijaintikin melko keskeisellä paikalla. Paikka on suosittu ja melko pieni, joten omaa pöytää ei välttämättä saa. Annokset olivat (ainakin kyseisenä päivänä kun paikassa lounastimme) runsaat, monipuoliset ja herkulliset. Meidän lounasseurueesta kukaan ei ole kasvissyöjä, mutta nämä ruoat maistuivat kaikille hyvin. Harmi, että Zucchini on auki vain lounasaikaan. Mielelläni kävisin siellä illastamassakin.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Anna-Mari J.

Kasvisravintola Zucchini on todella miellyttävä ja herkullinen lounaspaikka! Paikka tuntuu olevan jatkuvasti täynnä, mutta homma rullaa hyvin ja pienellä jonottamisella olen paikan onnistunut saamaan, lounaseen käytetty aika on pysynyt varsin kohtuullisena (paitsi jos itse unohtuu fiilistelemään). Palvelu on ollut joka kerta ystävällistä ja reipasta, vaikka jono jatkuisikin ulos asti. Annokset ovat hyvin kookkaat ja maukkaat, ja paikan leivät ovat todella herkulliset. Ravintolan tila on myös mielestäni miellyttävä, mutta se ei tosin sovi ihmiskammoisille, sillä pöytänsä joutuu todennäköisesti jakamaan muiden kanssa ainakin lounaan ruuhka-aikaan.

Kevyttä ja terveellistä, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Krista M.

Zucchini tarjoaa herkullisia kasvisruokia lounasaikaan. Annokset ovat herkullisia, reilun kokoisia ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Päivittäin vaihtuvalla listalla on useita erilaisia lounasannoksia ja mm. keittoja. Myös annoksiin kuuluvat leivät ja hapankorput ovat herkullisia. Myös normaalisti liharuokia nauttivat viihtyvät Zucchinissa, moni on jopa kehunut paikan muuttaneen suhtautumistaan kasvisruokaan. Pienehkössä salissa on melko rajallinen määrä istumapaikkoja, ja suosittu lounaspaikka on usein täynnä. Kokemuksen kruunaa erittäin ystävällinen henkilökunta!

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Kimmo K.

Paatuneena lihansyöjänä Zucchini muutti käsityksen kasvisruoasta. Täällä tehdyt ruoat ovat viimeisen päälle mietittyjä, todella maukkaita ja reiluja. Ja jos vielä reilusta annoksesta ei tullut maha täyteen, niin voi hakea lisää josta erittäin iso plussa! Laadukkaan ruoan kruunaa super-ystävällinen henkilökunta ja todella mukava ilmapiiri, johon kuuluu että on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin kun pöydät ovat isoja ja paikkoja on vähän. Ravintola on sisustettu myös viihtyisästi ja välillä unohtaa olevansa Helsingissä. Tämän paikan ainoa "huono" puoli ovat tuoreet jälkiruoat, joita on lähes mahdotonta vastustaa...

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Olipa todella mukava lounaskokemus! Paikan ainoa miinuspuoli on aukioloajat: Zucchini on auki vain päiväsaikaan. Kannattaa ajoittaa lounastelu ei-ruuhkaisimpaan aikaan. Tasan kahdeltatoista jono oli ulos asti. Suosittelen myös ei-niin-vannoutuneille kasvissyöjille, saatatte yllättyä positiivisesti.

Ruoka oli laadukkaista raaka-aineista tehty ja oikein mukavasti ja hiukan etnisestikin maustettu. Annos tehtiin silmieni edessä valmiiksi ja erilaisia kotitekoisen näköisiä luomuleipiä sai ottaa annoksen lisäksi omantunnon mukaan.

Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja sympaattista. Palvelu oli ykköstä. Kiitos, tulen ehdottomasti toistekin!

10
Jere T.

Kasvisravintola, joka kuitenkin jättää maullisesti parantamisen varaa.

7
Elina K.

maukas ruoka, ystävällinen palvelu

9

Miksi juuri tänne?

1. Laadukkaat raaka-aineet
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Kevyttä ja terveellistä
4. Mainio lounas
5. Kotiruokaa
6. Luomua ja lähiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta