7,9 Harness Bodypiercing, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 86. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Karita K.

Todella asiantunteva palvelu, sopii ensikertalaiselle tai läpeensä lävistetylle!

Asiantunteva palvelu, Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta Erinomainen
10
Saila M.

Muiden suositukset ohjasivat minutkin ottamaan ensimmäisen lävistykseni Harnessissa, eikä paikka todellakaan tuottanut pettymystä!

Harness on siisti ja rennon oloinen mesta, jossa ei tarvitse turhia jännittää. Palvelu on asiantuntevaa ja ammattitaitoista, ja tällainen piikkikammosta kärsivä paniikkikasakin saatiin lävistettyä siististi ja kivuttomasti ilman merkittävää tajunnantilan alenemista. Lävistäjän ammattitaito ja varmuus näkyivätkin juuri kyvyssä käsitellä hermostunutta asiakasta. Myös itse lävistäminen tapahtui nopeasti ja varmasti, jolloin ylimääräiseen säheltämiseen ei mennyt aikaa.

Jälkihoito-ohjeet annettiin asiallisesti, ja myös yrityksen verkkosivuilla on kattava tietopaketti lävistyksistä ja niiden hoidosta. Paikan pisteitä pudottaa vain se, että lävistämisen aikana lävistäjä keskusteli paikassa vierailemassa olleiden kavereidensa kanssa, mikä vähän häiritsi meikäläistä.

Asiantunteva palvelu, Pääsee ilman ajanvarausta, Siisti ympäristö Hinta kohdallaan
8
Julia T.

olen suositellut jo aika monelle tätä paikkaa asiantuntemus on hyvää ja he osaavat hommansa ja eivät liikaa pelottele jos jota kuta pelottaa kuten minua pelottti he sanovat vain että ota rennosti hyvin se menee :) itse otin napakorun ja minua pelotti ihan kauheasti mutta ei se sitten sattunutkaan niin paljon ja se tapahtui niin nopeasti ja mies oli todella mukava ja teki kaiken huolella rauhallisesti eikä kiireellä ja huolettomasti. että suosittelen kaikille että jos haluatte jonkun lävistyksen niin kannattaa mennä harnessiin kyllä siellä osataan lävistää huolella kenelle tahansa ja mitä tahansa. :):)):):):):):):)

Asiantunteva palvelu, Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Pääsee ilman ajanvarausta Hinta kohdallaan
10

Kaikki mun lävärit on täältä. Hyvä ja siisti paikka jossa rento ja asiantunteva palvelu. Osaavat hommansa, ottavat esim. huomioon asiakkaan kasvojen mittasuhteet ja linjat eivätkä vaan länttää korua ihan minne sattuu. Sanovat myös suoraan jos ovat sitä mieltä että idea on huono tai ei-toteutettavissa ja varmistavat -kerta kerran jälkeen- että jälkihoito on ottajalla muistissa. Homma toimii ajanvarauksella tai ilman. Monipuolinen koruvalikoima myös ja toimivat, simppelit nettisivut joilla paljon asiaa lävistyksistä. Etukorttiin merkintöjä kerryttämällä joka kuudes läväri ilmaiseksi l. korun hinnalla. Asiallinen mesta, suosittelen varauksetta.

Asiantunteva palvelu, Miellyttävä henkilökunta, Pääsee ilman ajanvarausta Erinomainen
10
Elina S.

Tätä paikkaa ei voi muuta kuin suositella ilomielin! Joskus pienempänä tyttönä sitä tuli käytyä ottamassa kultasepän liikkeessä korvareiät pyssyllä - ei ne korvikset pitkään kuitenkaan pysyneet, korvareiät ärtyivät ja menivät lopuksi todella nopeasti umpeen. Pitkän empimisen jälkeen päätin ottaa uudestaan reiät korviini - tällä kertaa ihan kunnollisella lävistäjällä. Siskoni oli täällä käynyt itselleen ottamassa ties millaisia lävistyksiä ja olin muualtakin kuullut positiivisia kommentteja.

Eräänä aamuna soitin Yazkan liikkeeseen, paikalla oltiin ja parin tunnin päästä minulla olikin reiät korvissa. Lävistyksen ottaessa saat eräänlaisen leimakortin - kuudennen lävistyksen jälkeen saat yhden kaupanpäälle! (En tiedä onko enää voimassa)

Harnessin sivut ovat todella kattavat ja kertovat paljon erilaisista lävistyksistä ja niiden hoidoista. Liikkeessä on myös hyvä valikoima erilaisia lävistyskoruja.

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta, Pääsee ilman ajanvarausta Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Miellyttävä henkilökunta
3. Pääsee ilman ajanvarausta
4. Kiireetön, rauhallinen tunnelma
5. Perusteellinen ja huolellinen
6. Siisti ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta