8,7 Funky Lady, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 17. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Markus K.

Funky Lady on sopiva kauppa, jos haluaa ostaa erikoisia, istuvia, tyylikkäitä, tai hyvälaatuisia rintaliivejä omalle kullalle. Tämä on mahdollista, palvelua saa kyllä, jos osaa kuvailla sen henkilön oikein, kenelle tuotteet tulevat. Suosittelen.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima, Priimalaatua Hinta kohdallaan
9
Cee S.

Kyllä joutuu maksamaan jos haluuaa täysin istuvat liivit. Aikuisen naisen makuun olevia mallistoja. Kokojen kanssa kannattaa ottaa henkilökunnan apua, sillä eri merkkien koot eivät vastaa toisiaan. Jokaiselle jotakin.

Asiantunteva palvelu, Laaja kokovalikoima, Monipuolinen kokovalikoima Ylihinnoiteltu
8
Sanna M.

Funky Ladyn Fredan liike on pienempi kuin Forumin. Vaikka osa tuotteista on samoja kuin muissa Funky Ladyn liikkeissä, löytyy Fredalta kaikista isoimmat koot ja mallit. Samaisesta syystä suurin osa liiveistä ja bikineistä tuntuu olevan hieman mummomallia ja nuorempien mieleen olevia malleja melko vähän, mutta tämä johtunee enemmän tuotteiden valmistajista kuin myymälästä. Liivien koko saattaa vaihdella hyvinkin paljon mallin mukaan, joten on helpottavaa, että myyjä tuntee liivit ja osaa valita sopivan koon ja mallin asiakkaan puolesta.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa
8
Jenni J.

Jokaisen naisen olisi syytä edes kerran elämässään vierailla liikkeessä, jossa ollaan erikoistuttu nimenomaan alusvaatteisiin. Näissä ammattilaistason liikkeissä selvitetään juuri se oikea koko kullekin asiakkaalle siten, että mistään ei varmasti purista tai hierrä. Funky Lady ei ole poikkeus tähän sääntöön, vaan täälläkin palvelu ja alusvaatteiden taso on ensiluokkaista – ja paljon nätimmän näköistä kuin niissä sekavaatekaupoissa, joissa myydään kaikkea päällepantavaa sekaisin. Tuotteet valmistetaan huippuluokan kankaista ja laadun jopa tuntee ihollaan. Palvelu on ystävällistä, huolellista ja henkilökohtaista – asiakkaalle tulee tässä liikkeessä todella arvostettu olo. Hinnat ovat toki sitten jo jonkun verran korkeammalla, mutta kyllä näin hyvästä laadusta kuuluukin jo maksaa!

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima, Priimalaatua Hinta kohdallaan
9
Elina H.

Funky Ladysta jos mistä löytyy sopivia, kauniita ja laadukkaita alusvaatteita. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, joten sopiva koko ja malli tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy varmasti. Henkilökunta paneutuu oikeasti asiakkaan "ongelmaan". Parhaat urheiluliivit ikinä olen löytänyt täältä.

Itselläni on todella vaikea löytää sopivaa kokoa (65cm), mutta Funky Ladysta tätä ympärystä löytyy toisinaan myös poistorekistä :) Muuten hinnat ovat moninkertaiset verrattuna halpisliikkeisiin, mutta rahalle totisesti saa vastinetta.

Asiantunteva palvelu, Monipuolinen kokovalikoima, Priimalaatua Hinta kohdallaan
9
Heidi J.

Näin isomman poven omaavana naisena, minun on usein vaikea löytää itselleni sopivan kokoisia alusvaatteita. Perusketjujen valikoimista kun kokotaulukko loppuu heti kesken.. Funky Ladyssä sen sijaan saa asiantuntevaa palvelua ja he auttavat kiireettä sekä hosumatta niin kauan kunnes oikeat liivit löytyvät. Hinta ei ole sieltä edullisimmasta päästä, mutta laadusta kannattaa aina maksaa. Keväisin valikoimiin tulee myös hyvä repertuaari erilaisia bikinejä, joista löytää varmasti itselleen mieluisansa. On mukavampi uidakin, kun yläosa pysyy tukevasti paikallaan :)

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Monipuolinen kokovalikoima
9
Sari L.

ainoa paikka hgissä missä saat oikean kokoiset jopa isopoviselle liivit jotka varmasti istuvat hlökoht palvelu paras

10
Laura R.

Kyllä kannatti käydä täällä selvittämässä oikea kuppikokoni! Asiantunteva palvelu, mutta aika kalliit hinnat (toisaalta tuotteet myös kestävät). Vain, jos etsit hyviä liivejä tositarkoituksella.

9

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Monipuolinen kokovalikoima
3. Priimalaatua
4. Ideoi ja ehdottaa
5. Laaja kokovalikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta