7,9 William K. Mannerheimintie, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 91. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Katja V.

Ihan kiva olutpaikka Töölön Kisahallin vastapäätä. Olutvalikoima paikassa on laaja, ja henkilökunnan osaaminen on hyvä. Sisutsutus on ihan OK, plussa on kuitenkin se että paikka on sopivan kokoinen. Tästä William K:sta saa myös syötävää, ja hyvää sellaista! Miinuspuoli ruoan suhteen on se että ne ovat aika isot - eli plussa siis nälkäiselle, vai mitä?!

8
Julia H.

Valitettavasti ei mikään hehkeä William K. Terassi kadulle on aika karu. Palvelu on kuitenkin yleensä hyvää kun saa vakkariasiakaspalvelijan. Kantikset vievät usein aika paljon pöytiä -paikka ei ole hirveän suuri. Onneksi baaripuolella homma käy kuten pitääkin eli ihan hyvä after work paikka kun ei jaksa keskuksessa hillua. En kuitenkaan vieläkään ymmärrä miksi William K. pitää mattoja pöytäliinoina. Parasta William K:ssa on kuitenkin erilaiset teema-ajat jolloin baari ehdottaa puolestasi hyviä siidereitä ja oluita. Toimii hyvin kun ei itse jaksa ajatella mitä haluaisi!

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
6
Markku L.

William K on erittäin kotoisalta tuntuva olutpaikka hyvällä sijainnilla aivan Kampin vieressä. Täältä saat monipuolisesti erilaisia laadukkaita sekä ihan tavallisempiakin oluita. Oluiden lisäksi tarjontaan myöskin kuuluu siidereitä. Sisustus tuo paikkaan erittäin kotoisan tunnelman, jossa viihtyy kuin omassa olohuoneessa. Erittäin rauhallinen tunnelma. Paikasta löytyy myös lautapelejä. Plussaa S-eturyhmän bonuksista ja ystävällisestä henkilökunnasta. Miinusta miesten vessan siisteydestä, joka viimeksi käydessä oli aika sotkuinen.

Intiimisti yhdessä, Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
8
Jere T.

Hyvä olutvalikoima ja sijainti. Jatkaa jo laadukkaaksi todettujen ketjuravintoloiden sarjaa kunnialla.

9
Tommi S.

Kotoisa ravintola/pub erityisesti oluen ystäville. Rento meininki sisäpuolella sekä ystävällinen henkilökunta.

9
Sampsa R.

Hyviä oluita ja lautapelejä. S-Ryhmän paikka.

8

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa
2. Intiimisti yhdessä
3. Paras olutvalikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta