8 William K. Annankatu, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 87. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Janne K.

Ehdottomasti ketjun mukavin paikka Helsingissä - paikka jonne tulee usein poikettua suuren ja vaihtuvan olutvalikoimansa, ystävällisen palvelun ja maukkaiden baariruokien takia. Henkilökunta oppii tuntemaan sillointällöin pistäytyvät ja heidän suosikkijuomansa. Paikassa ei ole terassia edes kadulla, mutta ehkä yllättävästi se ei suuresti haittaa - paikka on niitä harvoja Helsingissä jossa viihtyy keskustellen vaikka myöhempäänkin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen, Tilaa omille ajatuksille Hinta kohdallaan
9
Juliana H.

William K on Hok-elannon ketjun oluthuone, joka ilahduttaa hyvällä olutvalikoimallaan. Keskeisellä sijainnilla, lähellä Iso Robaa, mikä on plussaa. Sopii parhaiten 30-40 vuotiaille miehille olutpaikaksi. Sisustus on perusräkälännäköinen, kulunut. Eikä ihme, sillä pubi on 20 vuotta vanha.

6
Olli L.

William K. on olutravintola, jossa on hyvät valikoimat oluita. Osallistuin kyseisessä paikassa yksityistilaisuuteen, jossa oli live-musiikkia, pientä purtavaa ja mahtavaa tunnelmaa. Tila oli erillään huoneesta, jossa sijaitsi baaritiski ja WCt. Voin sanoa, että tähän tarkoitukseen tila sopi mahtavasti. Tilan sai yksityistilaisuuden ajaksi juuri sopivasti eristyksiin, vaikka baari oli aivan vieressä. Henkilökuntakin oli ystävällistä ja juomavalikoima on kattava. Sisustus on sopivan kapakkatunnelmainen; se kutsuu viihtymään.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9

Järjestin yksityisjuhlat William K:ssa ja suosittelen kyllä lämpimästi! Kaikki onnistui täydellisesti. Henkilökunta oli tosi joustavaa ja ystävällistä. Takakabinetin saa varata klo 17-21, jonka jälkeen tilaan saa tulla muitakin. Meitä kuitenkin oli niin paljon, että henkilökunta auliisti siirsi varausaikaa eteenpäin melkein yhteentoista asti. Omia PA-laitteita sai käyttää ja sekä live-musa että oma musa koneelta oli sallittua. Juomat haettiin tiskiltä, mutta omaa syötävää sai tarjoilla. Jääkaappeja sai käyttää ja tulla hakemaan osan tavaroista vasta seuraavana päivänä.

Tosi kodikas ja viihtyisä oluthuone, iso valikoima oluita, pystypiano (!), Isoja ja pieniä pöytiä… Suosittelen lämpimästi niin pistäytymiseen, illan istumiseen ja seurusteluun kuin juhlien järjestämiseenkin!

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen
10
Pauliina R.

William Koossa on tullut poikettua ohimennen esimerkiksi kotimatkalla teatterista. Vartavasten en tänne ole tainnut koskaan mennä. Paikka on kuitenkin ylllättävän viihtyisä. Tunnelma on kotoinen ja hämyisä. William K on myös aika iso, joten tänne mahtuu hyvin isommallakin porukalla. Viimeksi täällä ollessamme paikassa soitti aivan kiva bändi. Juomavalikoima on täällä kohtuullisen laaja; olutta löytyy moneen makuun, samoin siidereitä. Hinnoiltaan paikka on varsin normaali keskustan paikka. Henkilökunta on ystävällistä.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
7
Sonja V.

Annankadun William K on ketjun viihtyisin baari. Olutvalikoima on kohtuullisen laaja ja hinnat siedettäviä. Baarista saa myös pientä purtavaa kuten toasteja, mutta ne ovat melko vaatimattomia ja lisäksi melkoisen kalliita. Sisustus on tyypillinen William K- tyylinen matoilla päällystettyine pöytineen. Taimmainen huone tuoksahti pitkään tupakalta tupakkakiellon astuttua voimaan, mutta nyt tämäkin aromi on hälvennyt. Baari ei ole kovin iso, joten isommalla seurueella voi olla vaikea mahtua sisään viikonloppuisin ja keskiviikkoisin. Kaiken kaikkiaan mukava jutustelu- ja olutbaari.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Johannes J.

Ketjupaikka, jossa mahdollisuus omiin bileisiin. William K:ssa aina ensimmäisenä mielenkiinto kohdistuu kokolattiamattoihin, joilla pöydät on peitetty. Ja sitten alitajunta alkaa laskemaan kuinka monta sylkipisaraa, olut- ja viiniräiskettä sekä virtsaista tai tupakkaista kouraa onkaan sivellut tuota karheaa matonkudetta. Tässä vaiheessa tekee mieli nostaa kädet syliin ja peittää pöytä lasinalusilla. En ole vielä koskaan uskaltanut haistaa tuota paljon kokenutta mattoparkaa. No, jos kykenee jättämään haisumaton ajattelun sivuun, Annankadun Mr. K no ihan mukava, katto on korkealla ja meteli ei ylly liiaksi. Hinnat ovat Helsingin hengessä kovat ja oksennuksenvihreä S-kortin kuva pilaa joka kerta hyvänkin päivän mutta muutoin paikka on ihan jees. Voisin mennä toistekin, varsinkin jos olisin rikas.

Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
6
Aino L.

Annankadun William K on viihtyisä olutravintola, jonka olutvalikoima on monipuolinen ja hintataso kohdallaan. Henkilökunta on ystävällistä, myös sähköpostitse asiointi toimii hyvin. Ravintolan takaosaa voi varata yksityistilaisuuksia varten. Tila on sisustettu kivaksi, hämyisäksi olohuoneeksi, ja se toimii juhlapaikkana loistavasti. Seinustoilla on kirjahyllyjä, seinillä kiintoisia maalauksia. Tilan etuosassa on esiintymispaikka. Paikanpäältä löytyy myös piano, mikä on plussaa. Iso määrä ihmisiä mahtuu mukavasti istumaan, ja aika hyvin joraamaankin, jos siltä tuntuu.

Intiimisti yhdessä, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Saara H.

Tyyliltään ja sisustukseltaan noudattelee tietysti ketjun muita ravintoloita hämäryydessään ja kotoisuudessaan. Olutvalikoima on tyypilliseen tapaan laaja ja monipuolinen, hintakin on standardi. Erityistä Annankadun William K:ssa on taka-osa, joka on kuin luotu tunnelmallisia yksityistilaisuuksia varten ja helposti eristettävissä ovilla baarin etuosasta. Tilasta löytyy piano musisointiin ja sen ympäristö on myös helposti raivattavissa erilaisia esiintymisiä varten. Isommat seurueet mahtuvat mukavasti istumaan mutta omaa rauhaa saa myös pienemmälle porukalle.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Intiimisti yhdessä, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Patrik L.

William K on sympaattinen olutravintola Annankadulla. Paikka on tunnelmaltaan pimeä ja olohuonemainen. Erinomainen olutvalikoima ja pysähtynyt tunnelma toimivat erityisesti talvella. Henkilökunta on todella asiantuntevaa ja ystävällistä. Paikassa käy niin vanhat Punavuoren herrat kuin nuoret skeittaajat. Hyvä paikka pistäytyä juomaan yhdet erikoisoluet ja syömään suolapähkinöitä. Paikassa olevat kirjahyllyt vaikuttavat todella mielenkiintoisilta ja suosittelen tutustumaan mitä luettavaa paikka tarjoaa

Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Aku S.

Viihtyisä perinteisen brittibaari tyyliin sisustettu. Tarjolla paljon erikois oluita ja siidereitä.

7

Miksi juuri tänne?

1. Rentoutumaan töiden jälkeen
2. Aitoa kapakkatunnelmaa
3. Intiimisti yhdessä
4. Paras olutvalikoima
5. Tilaa omille ajatuksille

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta