6,9
Ristorante Italo Kukontori, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 408. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kävin kyseisessä ravintolassa illalla yksin syömässä, tilasin alku- ja pääruuan, jo tilatessa tiedustelin suositusta alkuruuaksi. Henkilökunta ei osannut kertoa mitään listalta suositeltavaa eikä palvelu ollut mitenkään asiantuntevaa. Hummeri jota ajattelin alkuruuaksi oli mauton ja saapui samaan aikaan pääruuan kanssa joka ei sekään ollut mitään makujen sinfonia. Palautteeni ravintolapäällikkö ohitti sähköpostissa sanoihin käyn ruokalistaa läpi keittiön kanssa, pahoitteluni. Ei ole toistamiseen tarvinnut poiketa. Varsinaisesti ei harmita koska en asu enää keskustassa mutta italialainen hyvä ruokaravintola keskustassa olisi poikaa!

0

Kirosin Helsingin keskustassa, että miksi en tiedä yhtään hyvää "aitoa" italialaista pitsapaikkaa. Piti mennä taas Kotipizzaan, mutta ilmeisesti Kampissa ei enää ollutkaan ja jatkoimme matkaa Forumin rakennukseen ja kuin sattumalta törmäsimme tähän Italo -nimiseen ravintolaan, jonka menu huokui italialaista ruokaa, tietysti myös pitsoja. Pitsojen hintataso näytti ihan ok:lle keskustaan tasoon nähden. Lounastarjouksena 2 täytteen pitsa oli 9,70e ja muut pitsat 12-15 euron luokkaa. Päätimme siis kokeille.

Paikka näytti pieneltä, mutta jatkuikin kulman takana ja lounasaikaankin oli tilaa, joskin väkeä tuli koko ajan lisää. Palvelu oli erittäin ystävällistä. WC-tilat erittäin siistejä. Tunnelma ravintolassa oli muutenkin hyvä, huokui omalla tavallaan Italiaa. Myös lapsille oli oma pieni nurkkaus pelien kera.

Kerrassaan positiivinen yllätys, johon varmasti poikkeamme toistekin ja hyvä paikka myös arkilounaalle. Ja vielä se tärkein, eli pitsat olivat todella herkullisia, sillä raaka-aineet olivat laadukkaita ja pohja erittäin maukasta. Italialaiseen tyyliin pitsoissa ei ollut kovin paljoa täytettä eivätkä pitsat olleet isoja, mutta mieluummin maukkaan laadukasta kuin jättipitsaa ilman laatua, nälkä lähti, mutta ei tarvinnut potea ähkyä.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Lapsiystävällinen Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Lapsiystävällinen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta