7,1 Pitäjänmäen Pizzapalvelu, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 124. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mikko P.

Toinen kahdesta Pitäjänmäen aseman lähistöllä olevista halpapitserioista. Pitsojen lisäksi ruokalistalla kebabeja, salaatteja ja falafeleja yms. Paikka on hieman nuhjuinen. Karu työmaaruokala fiilis. Hintataso on halpa, kaikki alkaen 5e. Auki myöhään iltaisin. Rasvaruuan ystäville.

5
Jonas Ö.

Stället är säkert en av de förmånligaste i hela regionen. Trots att första intrycket är rätt så slitet och asketiskt så kompenseras det av att stor del av menyn är allt till samma pris: fem euro. Dessutom är maten god och åtminstone till lunchen ingår salladsbord och bröd. Betjäningen är vänlig och maten serveras ofta till bordet före man hunnit äta färdigt salladstallriken. Portionerna är väldigt stora prisnivån till trots och uppfyller väl kraven på lunch, brunch eller en snabb måltid. Priset och förhållande mellan pris och kvalitet gör att stället lätt går att rekommenderas.

Hyvät tarjoukset, Krapularuokaa, Kunnon mättöä Erinomainen
8
Moona K.

Täältä saa taatusti alueen edullisimmat pizzat. Sisustus ja tunnelma pizzeriassa ei eroa muista "lähiöpizzerioista" - eli kalustukseen ei ole juurikaan panostettu. Sijainti on hyvä lähellä Pitäjänmäen juna-asemaa, mutta kuitenkin melko rauhallisella alueella. Pizzat ovat aina olleet hyviä, ei mitään valittamista. Kotiinkuljetus on välillä kestänyt suorastaan laittoman kauan, pari kertaa olen puolentoista tunnin odottelun jälkeen soittanut ja kysynyt ruokani perään, kerran vastaus oli tyly "eihän tässä ole mennyt kuin 35 minuuttia!". Hmm. Asiakaspalvelun aatelia siis.. :)

Hyvät tarjoukset, Kotiinkuljetus, Krapularuokaa Erinomainen
7
Sakari L.

Hinta-laatu kohdallaan. Kuvan neljän täytteen Dillinger-pizza

8
Teppo L.

Keskitasoa oleva pizzeria.

7

Miksi juuri tänne?

1. Hyvät tarjoukset
2. Krapularuokaa
3. Kotiinkuljetus
4. Kunnon mättöä
5. Nopeaa toimintaa
6. Palvelu pelaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta