7,1
Lush Asematunneli, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 48. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mielikuvituksellisia tuoksuja.

Ensimmäinen kokemukseni Lush-kaupasta on vuodelta 2010, paikkana Lontoo. Pidin konseptia silloin kivana ja pidän edelleen.

Asematunneli ei ole houkuttelevin sijainniltaan. Keskustan myymälä sijaitsi muutama vuosi sitten vielä Citykäytävällä, jossa sijainti vastasi paremmin kaupan tunnelmaa. Asematunnelin myymälään en ole eksynyt kuin muutaman kerran.

Tuoksut ja värit ovat ihanat! Tuoksuja on kaiken lisäksi niin paljon ja ne ovat mitä mielikuvituksellisia, joten omat lempparit löytyvät varmasti. Myyjät ovat avuliaita ja jokaisesta tuotteesta on esillä informatiiviset tuotelaput. Kaikki tuotteet ovat myös vegetaarisia.

Lushin tuotteet ovat erityisen soveltuvia lahjaksi. Suht' arvokkaan hintalapun takia en raaski tuotteita omaan jokapäiväiseen käyttöön hankkia. Tietysti tuotteet soveltuvat oivallisesti niihin omiin pieniin hemmotteluhetkiin ^^

8

Ihania tuotteita, mutta mielestäni liian kalliita. Henkilökunta on asiantuntevaa mutta tuputtaa liikaa, mieluummin asioisin rauhassa.

Ylihinnoiteltu
6

Lush on periaatteessa ihana. Päällisin puolin tuotteiden raaka-aineluettelot ovat kunnossa ja plussat siitä, että ne ovat kasviperäisiä ja vegaanisia, mutta luonnollisuus on vähän kyseenalaista kaupan tuoksupilvessä.. puhtaasti luonnollisista lähteistä kun ei noin voimakasta tuoksua saa millään. Luonnonkosmetiikkaa nämä eivät ole, eikä Lush niin väitäkään. Tuotteet ovat kuitenkin suunnattoman houkuttelevia ja ihan toimiviakin, etenkin tuoksuvoiteet ovat kasviperäisen kosmetiikan hajuvesiviidakossa melko hyvä kompromissi, sillä ne ovat tosi pitäviä. Liikkeen myyjäneitokaiset ovat pirtsakoita ja valmiina auttamaan, tosin joskus on vähän ruuhkaisaa ja joutuu odottelemaan vuoroaan.

Asiantunteva palvelu, Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
6

Lush:n liikkeeseen saapuessa sieraimet täyttää ihana tuoksusaippuoiden tuoksu. Saippuatuotteet on hyvin hintavia, eikä kovin montaa saippuaa raaski oikein ostaa. Myyjät kertovat mielellään tuotteista lisää, sekä tarvittaessa leikkaavat isoista saippuapaljoista pienempiä paloja. Lush:n liikkeen sisustukseen on panostettu ja Citykäytävän liike on yhtenäinen muiden Lush:n liikkeiden kanssa. Saippuat ovat käsintehtyjä sekä upean värisiä ja niissä on usein helmiäistä mukana. Lush:n saippuatuotteita mainostetaan ekologisiksi.

Asiantunteva palvelu, Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa Ylihinnoiteltu
6

Lush liputtaa käsintehdyn ja ekologisen kosmetiikan puolesta. Kaupan valikoimissa on erilaisia saippuoita, hiustenhoitotuotteita ja kosteusvoiteita, ja niiden tuoksut tuulahtavat usein jo liikkeen ulkopuolelle. Parasta myymälässä onkin tuotteiden hypistely ja testaaminen, ja myyjät kertovat niistä mielellään lisää.

Ekologiset ainesosat ja käsityönä valmistetut tuotteet toki näkyvät myös hintatasossa, joten hurjasti heräteostoksia ei tule Lushista tehtyä. Viimeksi mukaan tarttui metkasti nimetty "It's raining men" -suihkugeeli, joka valitettavasti oli pienoinen pettymys. Koostumukseltaan se on oikein miellyttävää, mutta tuoksu on kuitenkin aika tunkkainen. Myös osa Lushin kosteusvoiteista on mielestäni aika tunkkaisia tuoksultaan, mutta nämä taitavat olla makuasioita.

Miellyttävä henkilökunta
7

Olen pitänyt kaikista ostamistani tuotteista. Ihania tuoksuja ja myös hyviä tuotteita. Ehkä aluksi hinta tuntuu korkealta, mutta kyllä sitten käytössä huomaa, että tuote on sen "väärtti" ns. Parasta se, että myyjät auttavat ja ovat ystävällisiä, joka ei valitettavasti kuulu suomalaiseen mentaliteettiin palvella asiakkaitaan. Jää hyvä mieli ja mukava myöskin mennä liikkeeseen uudemman kerran. Mutta toki jos hinnat olisivat vähän edullisemmat, tulisi ostettua enemmän heräteostoksia. Nyt olen ostanut vain tarpeen mukaan.

Asiantunteva palvelu, Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta Ylihinnoiteltu
10

Kerrassaan mahtava saippuakauppa josta saa aina hyvää ja iloista palvelua. Valikoimaa on varmasti jokaisen makuun ja erilaisia tuoksuja mielettömät määrät. Pitkästä aikaa poikkesin ja yllätyin mitä kaikkea tavallisimman palasaippuan ohella myivätkään; hammastahnatableteista kosteus- ja huulivoiteisiin, useissa herkullisissa väreissä ja tuoksuissa. Liikkeellä myös verkkokauppa, joka on valikoimaltaan laajempi kuin useimmat pääkaupunkiseudun myymälät joissa olen käynyt. Hinta/laatusuhde on tuotteilla erinomainen ainakin saippuoiden sekä peruskosteusvoiteiden kohdalla, hiustenhoitotuotteetkin ovat osoittautuneet hyviksi, tosin tuoksun eikä niinkään hoitavuuden perusteella .

Hyvä hinta laatu -suhde, Miellyttävä henkilökunta
4

Hyvät, laadukkaat tuotteet, erittäin hyvää palvelua. Hyväntuoksuisten kylpytuotteiden hamstraajan paratiisi!

9

Miksi juuri tänne?

1. Miellyttävä henkilökunta
2. Asiantunteva palvelu
3. Hyvä hinta laatu -suhde
4. Suosittelee ja ehdottaa
5. Kiireetön, rauhallinen tunnelma

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta