7,2 Lush Asematunneli, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 110. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eeva T.

Mielikuvituksellisia tuoksuja.

Ensimmäinen kokemukseni Lush-kaupasta on vuodelta 2010, paikkana Lontoo. Pidin konseptia silloin kivana ja pidän edelleen.

Asematunneli ei ole houkuttelevin sijainniltaan. Keskustan myymälä sijaitsi muutama vuosi sitten vielä Citykäytävällä, jossa sijainti vastasi paremmin kaupan tunnelmaa. Asematunnelin myymälään en ole eksynyt kuin muutaman kerran.

Tuoksut ja värit ovat ihanat! Tuoksuja on kaiken lisäksi niin paljon ja ne ovat mitä mielikuvituksellisia, joten omat lempparit löytyvät varmasti. Myyjät ovat avuliaita ja jokaisesta tuotteesta on esillä informatiiviset tuotelaput. Kaikki tuotteet ovat myös vegetaarisia.

Lushin tuotteet ovat erityisen soveltuvia lahjaksi. Suht' arvokkaan hintalapun takia en raaski tuotteita omaan jokapäiväiseen käyttöön hankkia. Tietysti tuotteet soveltuvat oivallisesti niihin omiin pieniin hemmotteluhetkiin ^^

8
Taija M.

Ihania tuotteita, mutta mielestäni liian kalliita. Henkilökunta on asiantuntevaa mutta tuputtaa liikaa, mieluummin asioisin rauhassa.

Ylihinnoiteltu
6
Yasemin C.

ystävällistä palvelua! Kosmetiikkatuote myymälä Lush sijaitsee Helsingin päärautatieaseman asematunnelissa. Junien luota kävelee myymälään vajaassa 5 minuutissa. Lush on erikoistunut hiustenhoito - , ihonhoito - ja kylpytuotteiden myymiseen. Myymälässä on laaja valikoima mm. erilaisia kylpy ja suihku saippuoita, kosteusvoiteita, parfyymejä, meikkejä, kosteusvoiteita, deodorantteja, kasvonaamioita, sekä saunatuotteita. Vierailin asematunnelin Lush myymälässä etsiessäni ystävälleni tupari lahjaa. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja liikkeessä oli paljon kaikkea katseltavaa. Kysyin neuvoa ystävälliseltä myyjältä, sillä en ollut aivan varma mitä kannattaisi viedä tupari lahjaksi. Myyjä suositteli minulle karamellin tuoksuisia saippuja. Mielestäni idea oli loistava. Ostin kolme erilaista saippuaa. Ensimmäinen saippua oli hunajainen käsi - ja vartalosaippua, toinen saippua oli sitruunasaippua, kolmas ostokseni oli kivan näköinen vadelman tuoksuinen saippua. Saipuat maksoivat hieman reilu 5 euroa kappale. Saippuiden hinnat olivat mielestäni aika korkeita, mutta ne olivat luonnon tuotteita. Sain samalla ratkaistua jo pitkään vaivanneen lahjakriisini. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Asematunnelin Lush on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10.00 - 20.00, lauantaisin klo. 10.00 - 18.00, sekä sunnuntaisin klo. 12.00 - 18.00. - Rautatieasemalla/ aseman lähistöllä on vain maksullisia parkkipaikkoja. Vapaana olevan parkkipaikan löytäminen aseman lähistöltä voi olla erittäin hankalaa. Olin silti erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun ja myymälän tuotteiden laajaan valikoimaan. Suosittelen asematunnelin suuressa viihtyisässä Lush myymälässä asiointia lämpimästi kaikille!

8
Johanna L.

Lush on periaatteessa ihana. Päällisin puolin tuotteiden raaka-aineluettelot ovat kunnossa ja plussat siitä, että ne ovat kasviperäisiä ja vegaanisia, mutta luonnollisuus on vähän kyseenalaista kaupan tuoksupilvessä.. puhtaasti luonnollisista lähteistä kun ei noin voimakasta tuoksua saa millään. Luonnonkosmetiikkaa nämä eivät ole, eikä Lush niin väitäkään. Tuotteet ovat kuitenkin suunnattoman houkuttelevia ja ihan toimiviakin, etenkin tuoksuvoiteet ovat kasviperäisen kosmetiikan hajuvesiviidakossa melko hyvä kompromissi, sillä ne ovat tosi pitäviä. Liikkeen myyjäneitokaiset ovat pirtsakoita ja valmiina auttamaan, tosin joskus on vähän ruuhkaisaa ja joutuu odottelemaan vuoroaan.

Asiantunteva palvelu, Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
6
Jaana H.

Lush:n liikkeeseen saapuessa sieraimet täyttää ihana tuoksusaippuoiden tuoksu. Saippuatuotteet on hyvin hintavia, eikä kovin montaa saippuaa raaski oikein ostaa. Myyjät kertovat mielellään tuotteista lisää, sekä tarvittaessa leikkaavat isoista saippuapaljoista pienempiä paloja. Lush:n liikkeen sisustukseen on panostettu ja Citykäytävän liike on yhtenäinen muiden Lush:n liikkeiden kanssa. Saippuat ovat käsintehtyjä sekä upean värisiä ja niissä on usein helmiäistä mukana. Lush:n saippuatuotteita mainostetaan ekologisiksi.

Asiantunteva palvelu, Miellyttävä henkilökunta, Suosittelee ja ehdottaa Ylihinnoiteltu
6
Saila M.

Lush liputtaa käsintehdyn ja ekologisen kosmetiikan puolesta. Kaupan valikoimissa on erilaisia saippuoita, hiustenhoitotuotteita ja kosteusvoiteita, ja niiden tuoksut tuulahtavat usein jo liikkeen ulkopuolelle. Parasta myymälässä onkin tuotteiden hypistely ja testaaminen, ja myyjät kertovat niistä mielellään lisää.

Ekologiset ainesosat ja käsityönä valmistetut tuotteet toki näkyvät myös hintatasossa, joten hurjasti heräteostoksia ei tule Lushista tehtyä. Viimeksi mukaan tarttui metkasti nimetty "It's raining men" -suihkugeeli, joka valitettavasti oli pienoinen pettymys. Koostumukseltaan se on oikein miellyttävää, mutta tuoksu on kuitenkin aika tunkkainen. Myös osa Lushin kosteusvoiteista on mielestäni aika tunkkaisia tuoksultaan, mutta nämä taitavat olla makuasioita.

Miellyttävä henkilökunta
7
Helena R.

Olen pitänyt kaikista ostamistani tuotteista. Ihania tuoksuja ja myös hyviä tuotteita. Ehkä aluksi hinta tuntuu korkealta, mutta kyllä sitten käytössä huomaa, että tuote on sen "väärtti" ns. Parasta se, että myyjät auttavat ja ovat ystävällisiä, joka ei valitettavasti kuulu suomalaiseen mentaliteettiin palvella asiakkaitaan. Jää hyvä mieli ja mukava myöskin mennä liikkeeseen uudemman kerran. Mutta toki jos hinnat olisivat vähän edullisemmat, tulisi ostettua enemmän heräteostoksia. Nyt olen ostanut vain tarpeen mukaan.

Asiantunteva palvelu, Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta Ylihinnoiteltu
10
Anna A.

Lush är min absoluta favoritplats att köpa hygienprodukter på - miljövänliga och etiskt tillverkade, effektiva produkter. Man kan köpa nästan allt man behöver i badrumsväg, från tvålar och badskum till hårfärg och parfymer i de mest fantasirika kombinationer. Då produkterna är tillverkade med etiska och ekologiska baktankar, behöver man inte heller fundera alltför mycket på tillsatsämnen och hälsopåverkningar,vilket man ofta måste göra med andra hygienprodukter. Lush är min favoritbutik att köpa henna på att färga håret med, och man får alltid råd och hjälp om man behöver det med produkterna.

Asiantunteva palvelu, Hyvä hinta laatu -suhde, Miellyttävä henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Marika S.

Kerrassaan mahtava saippuakauppa josta saa aina hyvää ja iloista palvelua. Valikoimaa on varmasti jokaisen makuun ja erilaisia tuoksuja mielettömät määrät. Pitkästä aikaa poikkesin ja yllätyin mitä kaikkea tavallisimman palasaippuan ohella myivätkään; hammastahnatableteista kosteus- ja huulivoiteisiin, useissa herkullisissa väreissä ja tuoksuissa. Liikkeellä myös verkkokauppa, joka on valikoimaltaan laajempi kuin useimmat pääkaupunkiseudun myymälät joissa olen käynyt. Hinta/laatusuhde on tuotteilla erinomainen ainakin saippuoiden sekä peruskosteusvoiteiden kohdalla, hiustenhoitotuotteetkin ovat osoittautuneet hyviksi, tosin tuoksun eikä niinkään hoitavuuden perusteella .

Hyvä hinta laatu -suhde, Miellyttävä henkilökunta
4
Johanna A.

Hyvät, laadukkaat tuotteet, erittäin hyvää palvelua. Hyväntuoksuisten kylpytuotteiden hamstraajan paratiisi!

9

Miksi juuri tänne?

1. Miellyttävä henkilökunta
2. Asiantunteva palvelu
3. Hyvä hinta laatu -suhde
4. Suosittelee ja ehdottaa
5. Kiireetön, rauhallinen tunnelma

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta