9,3 Luca, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kioski-kategorian paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eeva T.

Rekrytoin lisää jäseniä Totoro-perheeseen!

Monta kertaa olen bussilla ohi mennessä todennut: "Tuolla on kyllä pakko käydä!" Ja niinpä kävin ja kotiin mukaani tuli myös valkoinen Totoro pehmolelu. Tuossa se istuu nyt kahden muun Totoro pehmon vieressä. Rekrytointiprosessi jatkuu...

Ihana kauppa tosiaan. Pieni ja söpö ja täynnä kaikkea ihanaa! Erityisesti Totoro fanien ja Studio Ghiblin ystävien taivas. On pehmoja, asusteita, karkkia ja koriste-esineitä. Tuotteet ovat kivasti laitettu esille ja on mukava poiketa tälläisessä kaupassa, joka on oikeasti sisustukseltaan ja tuotteiltaan pirteä ja lapsenmielinen. Kaupalla on myös nettisivut, jossa voi katsahtaa mitä kaikkea on tarjolla :)

Ei pelkästään puodin ja sen myymien tavaroiden takia, vaan myös erinomaisen asiakaspalvelun takia, haluan ehdottomasti antaa kympin arvostelun. Myyjämies on asiantunteva, huomaavainen ja ystävällinen. Kiitos hänelle!

Hyvät valikoimat, Laatutuotteet, Ystävällinen palvelu
10
Mikko W.

Luca on aivan ehdoton paikka Japanilaisista tavaroista kiinnostuneille. Täältä löytyy Hello Kitty tavaraa, pientä rihkamaa ja Japanilaisia karkkeja ja purtavaa. Palvelu on ystävällistä ja myyjä tarjoaa kauppaan tulijoille pienestä metallirasiasta karamellia. Kauppa on todella pieni, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen! Paikalle kannattaa tulla raitiovaunulla tai bussilla, sillä autolle on vaikea löytää parkkipaikkaa.

10
Doris T.

Ihana pikkuputiikki, joka myy japanilaisia herkkuja, pehmoleluja ja muita koristeita ja asusteita. Kaupan omistaja on hurmaava, ystävällinen ja huomaavainen, vaikkei suomea puhukaan :) Kauppa on kauniisti somistettu, seinät keväisen vihreät ja kaikki tavarat ajatuksella paikoilleen asetettu. Löytyy Totoroa ja muita Studio Ghiblin tuotteita, onnenkissoja ja muitakin kissoja, aurinkoenergialla toimivia "bobble-headeja" ja jos jonkinlaista japanilaista namia, mm. Pockyja, Pretzejä ja monenlaisia makeisia. Joka kerta kaupassa on jotain uutta, valikoima siis vaihtelee virkistävästi. Menen varmasti uudestaan useita kertoja, tästä tulee vakishoppailupaikkani!

Laatutuotteet, Pitkät aukioloajat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
10
Toni I.

Kiva pieni Japani-kauppa.

Itse en niin ole näistä Japani-ilmiö ihmisiä, mutta muun seurueen mukana tuli tässäkin kaupassa vierailtua. Itselle tuttuja hahmoja olivat Totorot, joita oli lompakoissa, pehmoleluina yms. Myynnissä on myös jotain keksejä ja muita makeisia.

Kauppa on sisustukseltaan pirteä ja iloinen kuin myös omistajakin, joka tulee tarjoamaan asiakkaille karkkia, kun ovesta astuu sisään. Omistaja on myös kohtelias, tervehtii asiakkaita ja pitää ovea auki lähtiessä! Kaupassa pärjää englanniksi vallan mainiosti ja varmasti tulee myös jollain tasolla ymmärretyksi myös suomeksi.

Harmillista on että paikka sijaitsee vilkkaan tien varrella, joten se voi jäädä monelta huomaamatta. Varmasti puskaradion avulla kauppaan löytävät nekin, jotka kyseisistä tavaroista ovat kiinnostuneet. Nettisivut antavat hyvän kuvan kaupasta!

Edulliset hinnat, Pitkät aukioloajat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen palvelu
2. Laatutuotteet
3. Pitkät aukioloajat
4. Edulliset hinnat
5. Hyvät valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta