8,5 Gran Delicato Galleria Esplanad, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 48. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sini K.

Kämpin baarissa korkeatasoista niin palvelu, ruuan laatu kuin hinnat! Uusi lasitettu terassi on erittäin viihtyisä paikka seurailla Esplanadilla kulkevia ihmisiä ja siemailla erikoiskahvia tai sampanjaa. Hyvässä seurassa. Kaikki täällä on viimeisen päälle laadukasta aj laadusta saa maksaa. Jokainen asia tehdään etiketin mukaan ja joskus täällä saattaakin koko ravintola olla varattu hetkisen jollekin maailman tähdelle, jotka asuvat Helsingissä mieluiten tässä hotellissa, yläkerran isoissa luksus-sviiteissä.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
8
Ann A.

Till Gran Delicatos standard urval hör soppor, sallader, batonger och ciabatta. Salladerna är jätte stora och passar som både lunch och middag. All mat lagas på beställning, ingenting finns färdigt, vilket betyder att det är färskt och fräscht. Kaffe här är utsökt. Gran Delicato har bordsservering vilket numera är ganska ovanligt i Helsingfors vilket gör att man uppskattar besöket mer än vanligt. Atmosfären på caféet är aningen annorlunda då man sitter i mitten av Kämp Gallerian, man får aldrig en känsla av att vara ensam.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
9
Suvi A.

Olin yllättynyt kun kuulin, että yksi Kampin lempparikahviloistani on saanut toisen toimipisteensä Kämp Galleriaan, jonne en ajatellut sen sopivan ollenkaan. Jotenkin kummasti tunnelma on kuitenkin saatu melko hyvin siirrettyä tähän vanhanomaiseen ja arvokkaaseen ostoskeskukseen, joskin lopputulos on silti hieman sliipattu ja viimeistelty. Valikoimasta löytyvät samat ihanat salaatit, ciabatat ja patongit kuin Kampistakin, joka siinä mielessä on kiva, että monet saavat lounaansa haettua lähempää eikä tunnelman muuttuminen niin haittaa jos ei muutenkaan ole tarkoitus jäädä syömään paikan päälle. Ihan ok toteutus siis, mutta aion edelleen suosia Kampin alkuperäistä kahvilaa aina kun vain mahdollista, sillä pidän sen aidosta tunnelmasta ja erityisesti sen ihanan intohimoisesta omistajasta.

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
6
Patrik L.

Hienoa nähdä Gran Delicaton kasvaminen. Kampin ykkös kahvilaravintolan tunnelma on saatu hienosti siirrettyä Kämpiin. Sopii ostoskeskukseen täydellisesti ja hienoa nähdä, että ruokalista otettiin mukaan myös tänne. Palvelu on ensiluokkaista ja vaikka kaksi tilaa, jossa Gran Delicato toimii, ovat täysin erilaiset, tunnelma on onnistuttu luomaan myös Kämppiin. Kanasalaatti on iso ja todella herkullinen. Ciapattat on Helsingin parhaimmat. Tavallista kahvia en suosittele, koska erikoiskahvit ovat muutaman euron lisähinnan arvoisia.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
9
Heidi J.

Olen niin onnellinen, että keskustan tuntumaan on saatu oma Gran Delicato! Työskentelin ennen lähellä Kalevankadun Gran Delicatioa ja asioin siellä joka päivä - omistaja Kostas on aivan mahtava ja kunnianhimoinen ravintoloitsija, joka tuo oman uniikin leimansa ilmapiiriin. Kämpin ravintola on minusta toimiva piipahduspaikka kaupungilla shoppaavalle tai lounastajalle, joka kaipaa nopeaa sekä suhteellisen terveellistä ruokaa. Salaatit ovat runsaita ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista, patongit sekä ciabatat ovat täytetty runsaasti. Suosikkini on chevre-chorizo-ciabatta, joka on ruokaisa ja mielettömän maukas! Myös kaikki erikoiskahvit ovat taidolla valmistettu!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
10
Teija S.

Helppo ja eurooppalainen kohtaamispaikka ostosten lomassa. Laatu ja valikoima on sama kuin "emokahvilassa" Kampissa, mutta tunnelma avarampi ja jotenkin kaupallisempi. Leivät ja salaatit ovat tosi herkullisia ja ruokaisia ja raaka-aineet primaa tavaraa. Paikan latet ja cappucinot ovat aina täydellisiä (maitoa ei höyrytetä koskaan liian kuumaksi kuten monessa kahvilassa on tapana).
Pidän silti enemmän Kampin Gran Delicatosta joka on ollut lempikahvilani jo vuosia, siellä tunnelma on jotenkin henkilökohtaisempi ja rennompi. Ja omistaja Kostas on siellä itse paikalla!

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
10
Arto M.

ruoka aivan loistavaa. yksi hesan parhaista lounaspaikoista. monipuolinen valikoima.

9
Antti L.

Ihan kiva kahvila. Kauppakeskusympäristö ei kuitenkaan houkuttele pitempään oleskeluun. Kohtuihintaiset paninit.

8
Suvi R.

Paikkana erittäin mukava. Palvelu loistavaa. Hinnat ovat normaalia kahvila-tasoa.

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Nauttimaan erikoiskahveista
2. Tapaamaan ystäviä
3. Hemmottelemaan herkuilla
4. Viihtyisä ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta