7,1 Ciao! Caffé Itäkeskus, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 170. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna N.

Lounalla sen verran kiireine paikka, ettei sinne kannata jäädä jonottelemaan. Lounassalaatti perustasoo mutta palvelu usein tönkköö ja hymytönt. Paikka on usein myös epäsiisti näköine. Johtuukoha henkilökunnan puutteesta. Jäätelö on kuitenkin aivan mahtavaa ja sitä täytyy saada.

6
Juliana H.

Itiksen parhaita kahviloita. Varsinkin niille, jotka tykkää hyvästä kahvista, jäätelöstä ja suussa sulavista ciabattoista ja salaateista. Tykkään myös raikkaan punaisesta sisustuksesta ja muutenkin kahvilan ilmeestä. Energisoiva paikka, eikä pelkästään kahvin ansiosta.

10
Milla P.

Mukava kahvila varsinkin cityshopparin omaavalle (kaksi jäätelöpalloa yhden hinnalla!) Itse tosin yllätyin ettei jäätelöpallo ollutkaan pallo, se vain kauhottiin isolla lusikalla pahvikippoon. Ihania jätskimakuja, joista iso plussa.

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
7
Suvi A.

Ciao! Caffe on suhteellisen uusi tuttavuus monille ja Itäkeskuksessa se voi jäädä monilta huomaamatta, sillä se sijaitsee toisessa kerroksessa muiden ravintoloiden läheisyydessä. Uutuuden viehätys onkin sen myyntivaltti ja valikoimasta löytyvät monenmoiset erikoiskahvit, teet ja terveyssmoothiet. Myös lounassalaattitiski on hieman erilainen kuin muualla ja siihen saa myös hieman erikoisempia juttuja kuten aurinkokuivattua tomaattia ja vihreitä linssejä sekä halutessaan pähkinöitä tai siemeniä. Palvelu on melko kireää ja epäystävällistä sekä hieman hidasta, jolloin jonoja pääsee helposti syntymään.

Hemmottelemaan herkuilla, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Nauttimaan erikoiskahveista Hinta kohdallaan
6
Emmi K.

Todella hyvää italialaista jäätelöä. Makuvaihtoehtoja runsaasti, mutta vesimeloni-maku on aina paras. Henkilökunta on erittäin ripeää, mutta heitä on liian vähän asiakasmäärään nähden. Hyvä paikka!

9
Astrid V.

Italialaistyyppinen kahvila, josta saa todella hyvää kahvia ja jäätelöä!

8
Arto M.

Lounassalaatti perustasoa mutta palvelu usein tönkköä ja hymytöntä. Paikka on usein myös epäsiistin näköinen. Jäätelö on kuitenkin aivan mahtavaa ja sitä täytyy saada.

5
Tommi T.

Hyvät erikoiskahvit. Usein joutuu jonottamaan pitkäänkin. Voisi olla edullisempikin.

7

Miksi juuri tänne?

1. Hemmottelemaan herkuilla
2. Lukemaan lehtiä tai kirjaa
3. Nauttimaan erikoiskahveista

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta