J & A Upstage Group Oy, Helsinki

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Silk Clubin sunnuntai-brunssi on positiivinen yllätys. Seisovassa pöydässä on huomioitu niin krapularuokaa kaipaavat kuin myös kasvisruokailijat. Jälkiruokapöydän jäätelö oli kuin piste I:n päälle. Sunnuntai-brunssi on siis hintansa arvoinen. Silk Club muuntautuu moneksi, sillä viikonloppuisin siisti seurusteluravintola muuntautuu myös yökerhoksi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tämä on hyvä vaihtoehto myös töiden jälkeen tyylikkäälle viinihetkelle. Kannattaa tarkkailla vaihtuvia tarjouksia. Maaliskuussa paikalla mainostettiin afterwork-skumppaa kympin pullo.

Hinta kohdallaan
8

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta