8,4
Ravintola Alia, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 162. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ihana juhlapaikka yksityistilaisuuteen! Kerrassaan mainio miljöö, kauniisti rempattu vanhan puuhuvilan henkeä kunnioittaen. Ruoka huipputasoa, henkilökunnan ammattitaito loistaavaa. Brunssit upeita, mutta tee pöytävaraus ajoissa, muuten jäät nuolemaan näppejäsi.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9

Ensikokemukseni Aliasta on viime sunnuntailta, jolloin brunssailimme ravintolassa isommalla porukalla. Miljöö oli aivan ihanan kartanomainen ja erityisen eduikseen aurinkoisella ilmalla. Pöytävaraus oli tehty etukäteen ja pöytä katettu näppärästi brunssin alkupalapöydän vierelle. Ravintolassa oli lisäksemme jonkin verran muitakin asiakkaita, mutta tunnelma oli hyvin rauhaisa ja intiimi. Tarjoilijamme oli erinomainen. Hän oli nuori mies, joka osasi tehdä vierailustamme omalta osaltaan elämyksen. Hän tunsi talon historiaa ja osasi suositella juomia hyvin. Alkupalapöytä notkui ihania salaatteja, kaloja ja lihoja. Täysin kasvisruokavaliota noudattavakin olisi saanut pöydästä riittävästi ruokalajeja lautaselleen. Pääruoaksi oli tarjolla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto. Pääruoka ei ollut erityisen kummoinen. Jälkiruokapöydässä oli tarjolla useampia kakkuja, juustoja, hedelmiä ja vaahtoja ja ne vaihtuivat mukavan tiuhaan. Brunssi ei sovi tavallisen työssäkäyvän jokaviikonloppuiseen käymiseen, mutta juhlavampaan hetkeen erinomainen. Koen, ettei brunssi siltikään ollut ylihinnoiteltu, vaikka tyyriimmän puoleinen olikin.

Aamiaiselle tai brunssille, Fiiniä ja tyylikästä, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Hieno brunssimiljöö Korkeasaaren ja Mustikkamaan rantojen lähellä, näistä eväistä on helppo rakentaa perheen laatuaikapäivä. Postresin porukoiden Alia tarjoaa tyylikästä brunssia ja lounasta "kartanomiljöössä". Brunssi koostuu runsaasta salaatti/patee ym. alkupöydästä, lämpimästä ruuasta ja runsaasta kakku- ja juustopöydästä. Lienee selviö, että Postres-taustalla viimeksi mainittu on parasta antia ja kuten brunsseilla usein, lämmin ruoka on täälläkin ollut se "tylsin ja tavanomaisin" osa ateriaa.
Vinkki terassipöydän valitseville: tsekkaa ensin pörrääkö viereisissä ruusupensaissa ampiaisia. Eräänä kuumana kesäpäivänä pöydässämme oli niin paljon ampiaisia, että syömisestä ei tullut yhtään mitään, mieheni tappoi niitä aterian aikana pitkälti toistakymmentä...

Aamiaiselle tai brunssille, Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet
7

Miksi juuri tänne?

1. Fiiniä ja tyylikästä
2. Aamiaiselle tai brunssille
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Makunautintoja ja elämyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}