7 Lidl Konala, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 154. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika P.

Iso Lidl aivan Kauppakeskus Ristikon vieressä. Täältä saa Lidl perusvalikoiman kuin vaihtuvat erikoisuudet. Pullonpalautuksesta on 2 konetta, Tomra T9 joka nopeasti lukee tuotteet sisäänsä tosin vaatii useamman yrityksen toisinaan, viivakoodin pitää olla puhdas sekä paketti muodostaan. Pullokoneista myös Palautusarpa toiminne. Paikassa on paistopiste joka kuuluu Lidl perusvalikoimaan. Kassat on nopeita. Myymälä on isohko. Paikasta voi antaa Gizlo mobiilipalautetta. Ulkona on isohko parkkikenttä. Ristikon parkkialueita voi myös käyttää.

10
Leena K.

Kohtuullinen valikoima peruselintarvikkeita, mutta aina etsimäänsä ei löydä. Välillä esim. maito on loppu, ja halvimmat tarjoustuotteet menevät aina nopeasti. Vaihtuva valikoima käyttötavaroita, joissa halvat hinnat mutta laatu aika kehnoa. Henkilökuntaa on lähinnä kassoilla, ja he ovat kiireisiä. Paljon parkkipaikkoja.

7
Leandro M.

Kauppa on sisältä melko siistissä kunnossa. Kaupan tuotteiden asettelussa on paljon parantamisen varaa, eikä hyllytkään ole hyvässä kunnossa. Kauppa ei ole kovin iso, mutta silti kaupassa navigointi erittäin hankalaa. Kassoilla liian vähän henkilökuntaa jonka vuoksi jonot on pitkät. Henkilökunta melko mukavaa.

7
Antti K.

Halvat hinnat kuten Lidleissä kuuluukin olla. Laaja valikoima tuoretta leipää ja pullaa sekä hyvä asiakaspalvelu.

9
Marika S.

Hievenen vieras itselle sillä Konalan puolella tulee harvemmin käytyä mutta onneksi tuotteet löytyvät suurimmilta osin saman kaavan mukaan kuin jokaisesta muustakin Lidlistä. Kuten muissakin pisteissä, hyllyt ovat aina täynnä ja harvoin jää kaivattu saamatta. Tällä käynnillä oli mieletön määrä tarjouslaputettuja tuotteita, joten ruokaa kotiin lähti ajateltua suurempi määrä. Näppärä ja paljon hiljaisempi kuin muut vierailemistani Lidl –myymälistä, kassajonot liikkuivat nopeasti ja kaupan kiertäminen liki tyhjillä käytävillä oli mukavaa sillä raskaan korin kanssa sai maleksia kaikessa rauhassa olematta kenenkään tiellä. Sijainti on sen verran hankala ja aikamoisen mutkan takana joten tästä tuskin tulee tapaa mutta suosittelen asioimaan kuitenkin mikäli liikehtii lähikulmilla.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
6
Suvi A.

Konalan Lidl sijaitsee hieman huonossa kohtaa Vihdin tien varrella, jonne pääsee huonosti julkisilla ja omalla autolla voi hurauttaa helposti ohi jos ei tajua mistä pitäisi kääntyä. Vieressä sijaitseva kauppakeskus Ristikko kuitenkin varmistaa, että samalla reissulla saa käytyä myös kaupassa ja Alkossa, joten muita pysähdyksiä ei tarvita. Autoakaan ei tarvitse välttämättä siirtää.

Sisustus on Lidl konseptin mukainen ja heti sisään tullessa vastaan tulvahtaa ihana vastapaistetun pullan tuoksu. Valikoimasta löytyy uunituoreitta leipää, sämpylöitä, croissantteja ja pullia, jotka on helppo napata mukaan vaikka evääksi ja joista jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen on ihanan rapea omenawieneri, suosittelen.

Henkilökuntaa ei pahemmin näe käytävillä, joten jos olet jotakin vailla joudut käydä kassoilta kysymässä, jossa jonoa yleensä on jonkin verran. Edes ruuhka-aikana kassoista osa pidetään suljettuna, joka takaa sen että saat varata kunnolla aikaa ostosten tekemiseen ja varsinkin kassalla jonottamiseen.

Lidlin tapaan valikoimasta löytyy niin suomalaisia kuin saksalaisiakin tuotteita halvemmilla hinnoilla kuin muissa ruokakaupoissa. Varsinkin kesällä grillattavien lihojen, kanojen ja muiden oheistuotteiden valikoima on erittäin laaja ja maultaan sekä hinnaltaan ne päihittävät supermarkettien pihvit mennen tullen. Suosittelen yritystä hintatietoiselle, joka syö mielellään myös ulkomaisia tuotteita.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat Erinomainen
7
Peetu S.

Palvelu toimivaa mutta ihmisiä aika paljon.tuotevalikoima suht laaja.

6
Tommi T.

Lidl Konalassa on auki epäsiisti ja palvelua turha odottaa ellet etsi jotain. Perusvalikoima ja hyvät oluet!

7
Kati T.

Hyvä tuotevalikoima sellaisia tuotteita joita ei muualta löydy. Erittäin paljon super tarjouksia. Esim. vaipat puolet halvempia kuin muissa ruokakaupoissa. Perustuotteiden kuten maitotuotteet ja lastenruoat osalta valikoima suppea.

8

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta