6,9
Lidl Konala, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 156. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Hievenen vieras itselle sillä Konalan puolella tulee harvemmin käytyä mutta onneksi tuotteet löytyvät suurimmilta osin saman kaavan mukaan kuin jokaisesta muustakin Lidlistä. Kuten muissakin pisteissä, hyllyt ovat aina täynnä ja harvoin jää kaivattu saamatta. Tällä käynnillä oli mieletön määrä tarjouslaputettuja tuotteita, joten ruokaa kotiin lähti ajateltua suurempi määrä. Näppärä ja paljon hiljaisempi kuin muut vierailemistani Lidl –myymälistä, kassajonot liikkuivat nopeasti ja kaupan kiertäminen liki tyhjillä käytävillä oli mukavaa sillä raskaan korin kanssa sai maleksia kaikessa rauhassa olematta kenenkään tiellä. Sijainti on sen verran hankala ja aikamoisen mutkan takana joten tästä tuskin tulee tapaa mutta suosittelen asioimaan kuitenkin mikäli liikehtii lähikulmilla.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
6

Konalan Lidl sijaitsee hieman huonossa kohtaa Vihdin tien varrella, jonne pääsee huonosti julkisilla ja omalla autolla voi hurauttaa helposti ohi jos ei tajua mistä pitäisi kääntyä. Vieressä sijaitseva kauppakeskus Ristikko kuitenkin varmistaa, että samalla reissulla saa käytyä myös kaupassa ja Alkossa, joten muita pysähdyksiä ei tarvita. Autoakaan ei tarvitse välttämättä siirtää.

Sisustus on Lidl konseptin mukainen ja heti sisään tullessa vastaan tulvahtaa ihana vastapaistetun pullan tuoksu. Valikoimasta löytyy uunituoreitta leipää, sämpylöitä, croissantteja ja pullia, jotka on helppo napata mukaan vaikka evääksi ja joista jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen on ihanan rapea omenawieneri, suosittelen.

Henkilökuntaa ei pahemmin näe käytävillä, joten jos olet jotakin vailla joudut käydä kassoilta kysymässä, jossa jonoa yleensä on jonkin verran. Edes ruuhka-aikana kassoista osa pidetään suljettuna, joka takaa sen että saat varata kunnolla aikaa ostosten tekemiseen ja varsinkin kassalla jonottamiseen.

Lidlin tapaan valikoimasta löytyy niin suomalaisia kuin saksalaisiakin tuotteita halvemmilla hinnoilla kuin muissa ruokakaupoissa. Varsinkin kesällä grillattavien lihojen, kanojen ja muiden oheistuotteiden valikoima on erittäin laaja ja maultaan sekä hinnaltaan ne päihittävät supermarkettien pihvit mennen tullen. Suosittelen yritystä hintatietoiselle, joka syö mielellään myös ulkomaisia tuotteita.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat Erinomainen
7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta