7 Subway Kamppi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 132. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tomi T.

Samanlainen Subway kuin kaikki muutkin Subwayt eli yllätyksiä täältä ei saa. Ensikertalaisille ehkä monimutkaiselta tuntuva tilaussysteemi. Henkilökunta ihan ystävällistä ja Kampin keskukseksi sijainti on kohtuullisen rauhallinen.

6
Johanna N.

Jokaine varmast tietää, et Subist saa aina suht tasalaatuist ruokaa. Tämän Subin leivät oli hyvää normitasoo, mut kastikkee lisäks leipään sai maksutta majoneesii ja sinappii - muual en ole vastaavaan törmännyt. Erittäi ystävälline henkilökunta, plussaa myös mukavista tuoleista.

8
Dani G.

Liian pieni tai liian suosittu ravintola. Melkein aina pitkät jonot. Vaikka täällä on noin 35 istumapaikkaa niin on välillä vaikeaa päästä istumaan. Täältä ei saa kahvia eikä teetä. Ei asiakas WC:tä. Ruoka kuitenkin ihan hyvää. Henkilökunta ok. Metro ja bussit lähellä.

5
Katja V.

Tämä Subway sijaitsee Kampin sähkötalossa, kerroksen katutason alla. Lähistöllä on Kampin Esppon bussien terminaali, ostoskeskus ja metroasema. Ravintola on sijaintinsa nähden minun mielestäni ihan liian pieni, istumapaikkaa ei välttämättä löydy. Leivän voi tietenkin tilata takeawayna, mutta jos heti haluaa syödä niin ei ehkä kannata suunnata askeleensa tänne. Naapurustossa on monta muuta pikaruokalaa jos täällä on liian ruuhkaista. Jonottaminen on kuitenkin sen arvoista: yhtä hyvää kuin muissa ketjun ravintoloissa!

7
Jukka P.

Syrjässä oleva Subway jossa hyvä ja nopea palvelu. Kotimatkan varrella, joten täältä tulee usein haettua yksi keskusta parhaista Italian BMT patongeista. Vaikka Kampin keskuksessa silti tilaa syödä ja melu ei häiritse.

8
Juliana H.

Subi on hyvä välimaasto pikaruoan ja suht terveellisen ruoan ystäville. Voi syödä kevyestikik jos haluaa. Jos haluaa herkutella, jälkkäriksi saa suussa sulavia keksejä. Tämä Kampin keskuksessa sijaitseva Subi on melko tilava. Saa lepyytellä jalkoja mukavilla keinonahkatuoleilla. Hyvä paikka.

8
Annie T.

Subwasyta saa hyvää luotto ruokaa. Nopeasti ja mukaan mentävävänä, mutta tällä kertaa vaihteeksi terveellisemmin. Subway tarjoaa niin monien pikaruokapaikkojen hyvät puolet - nopeus, luotettavuus, helpp kantokyky- mutta tarjoten sen tervehenkisemässä ja yleisesti ottaen paremassa paketissa, jossa asiakaalla on enemmän sananvaltaa omaan ruokaansa. minulla on luottosubi jonka sina tilaan, ja jota rakastan todella paljon. suosittelen subia kaikille todella läpimpimästi, ja moneen kertaaan olenkin ystävieni kanssa subissa käynyt.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8
Kati P.

Hyvä vaihtoehto vähän terveellisempää pikaruokaa kaipaavalle. Kampin Sub on erinomaisessa paikassa pikaisen mukaanotettavan nappaamiselle. Syömään jääminen pikkuliikkeeseen ei oikeastaan houkuta, sillä tila on hyvin pieni ja kolkko. Lisäksi (etenkin lounas- ja töistälähtemisaikaan) ruuhka on melkoinen, jono kiemurtelee usein ulos asti. Homma kuitenkin etenee useimmiten nopeasti, sillä työntekijöitä on riittävästi. Leivät ovat perusSubi-tasoa, eli hyviä. Hinnat menevät samaan tapaan, eli usein yläkanttiin. Huomattavaa on, että täällä ei ole voimassa mikään päivän-sub-tarjous.

7
Jukka R.

Subway on piilotettu Kampin kauppakeskuksen ekaan kerrokseen pieneen kulmaukseen. Istumapaikkoja on hyvin rajoitetusti niin Subi soveltuu paremmin ohimennen takeawayksi. Esimerkiksi jos joutuu odottamaan bussia sen about 10min niin tuolta saa sapuskan kätevästi mukaan. Jonotus ei kestä kauaa ja patonki valmistuu sukkelaan. Maultaan ja laadultaan kyseinen paikka täyttää ketjun odotukset ja nälkä lähtee. Ehdottomana plussana on Subwayn kylmät jääteet näitä rakastaville. Kannattaa ottaa päivittäin vaihtuvan päivän subin, jos se sattuu olemaan mieleinen. Sen saa edellisempaan hintaan.

Hyvät tarjoukset, Laadukkaat raaka-aineet, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8
Johannes J.

Kampin Subi on sijoitettu hieman syrjäiseen nurkkaan Lidliä vastapäätä, ja ympäristö tekee hieman hieman nuhjuisen vaikutelman. Asiakkaita kuitenkin Subwayssa riittää, ja siellä on jatkuvasti pientä jonoa. Henkilökunta on hyvin ystävällistä, ja he laittavat täytteitä runsaalla kädellä. Palvelu on kuitenkin ajoittain melko hidasta, kun kahden myyjän yhteistyö ei suju aivan saumattomasti. Nopeasti toimiakseen Subway tarvitsisikin kolme myyjää, joilla olisi kullakin selkeä tehtävä. Nyt myyjillä tuntui olevan ajoittaista epäselvyyttä, kumpi hoitaa kassaa, kumpi pakkaa patongit jne. Tehtävänsä Subi kuitenkin aina täyttää. Se tarjoaa maukasta perusevästä nopeahkosti.

6
Jenni J.

Kampin Subi on sijoitettu kauppakeskuksen uudelle laajennetulle puolelle, joten sen löytääkseen pitää tietää mistä etsiä. Rajoitettu tilanpuute kiireisessä Kampissa on aiheuttanut sen, ettei ravintolan sisätilat ole kovinkaan suuret – mutta toisaalta harvemmin Subeihin mennään tuntikausiksi istumaan ja viettämään iltaa. Tässä mielessä tila toimii oikein hyvin – kesken shoppailurupeamaa tai sen jälkeen Subiin on helppo pysähtyä nopeasti napostelemaan patongit ennen kotiinlähtöä tai ottaa leivät lennosta mukaan.

Subien tyyliin palvelu on täälläkin tehokasta ja perusystävällistä, joten jonossa ei joudu seisomaan liian kauaa vaikka sijainti onkin niin keskeinen. Plussaa normaalia pidemmistä aukioloajoista!

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
7
Sini K.

Subway Kamppi on kaiken keskellä! Sijainnin puolesta tänne on helppo pysähtyä työmatkalla, kotimatkalla tai shoppailun keskellä. Tila on valoisa ja avara sekä miellyttävä. Palvelu on kuten aina Subeissa tehokasta ja nopeaa mutta täällä erityisen ystävällistä. Valikoimissa löytyy tuoreat patongit valinnaisilla täytteillä, joita löytyy yhteensä parikymmentä. Lisäksi vapaavalintaisista täytteistä voit koota salaatin, joka on oiva vaihtoehto karppaajille. Aterian voi koota ottamalla mukaan sipsipussin, jugurtin tai keksin ja vielä limun, mehun tai veden. 15 cm tai 30 cm patongit, kohtuuhinnat.

Pitkät aukioloajat
9
Jori J.

Kampin subway on normaaleja subeja epämielyttävämpi ruokapaikka sijaintinsa vuoksi. Meluisa sijainti takaa sen, että syömisestä tulee todellakin pikaista. Patongit ovat taattua subway-laatua eli hyviä. Hinta kyllä kirpaisee kuten tavallista, mutta kyllä tämä muut pikaruokalat voittaa.

Palvelu on kohtuullisen nopeaa, mutta sijaintinsa vuoksi jonoja on lähes aina. Henkilöstö on ystävällistä porukkaa. Sopii parhaiten takeway-mielessä vähän terveellisempää ruokaa hakevalle. Bonari pitkistä aukioloajoista subiksi, tympeää tosin ettei Helsingissä ole yhtäkään öisin auki olevaa subia!

Kevyttä ja terveellistä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
6
Johannes J.

Suojaisa putkileipämesta. Subbari on käytännössä samanmakuinen kaikkialla - ensimmäisillä kerroilla asiakas joutuu ahdistavan valikointitehtävän eteen, mutta parin kerran jälkeen muistaa jo etukäteen vain latoa: hunaja-kaura-kanaterijaki-saa laittaa juustoa ja paahtaa-saa laittaa muuta paitsi sipulia-valkosipuli- ja southwest kastikkeet, saa laittaa etikkaa ja pippuria. Huh. Leivät ovat valitettavasti koukuttavan hyviä ja helppoja, vaikkeivät lainkaan halpoja. Ympäristö on meluisa teiniroskala mutta nälkäisenä tänne on joskus pakko eksyä. Ja puistoevääksi leivät sopivat oikein hyvin!

Hinta kohdallaan
6
Suvi A.

Kampin Subi sijaitsee hyvässä kohtaa Kampin kauppakeskuksen hieman rauhallisemmalla puolella, mutta sinne voi olla vaikeaa löytää jos ei tiedä missä se sijaitsee. Ravintolan tilat ovat todella pienet ja asiakaspaikkoja on vain noin kymmenelle seurueelle. Ruoat siis kannattaa suosiolla ottaa mukaan, sillä ahtaisiin pöytiin ei yleensä mahdu ollenkaan ja sitäpaitsi yleinen siisteys on niin huonolla tolalla, että se tuskin herättää paljon ruokahaluakaan.

Jos satut vierailemaan yrityksessä lounasaikaan tai klo kolmen jälkeen kun ihmiset ovat päässeet töistä (tai mihin aikaan tahansa viikonloppuisin) niin on taattua, että joudut jonottamaan ainakin hetken. Työntekijöitä häärii tiskin takana yleensä ainakin kaksi tai kolme, mutta suuren jonon purkaamiseen heitä on aivan liian vähän. Yleensä yksi työntekijä pyritään aina pitämään takana keittiössä, jotta raaka-aineetkaan eivät loppuisi kesken.

Hintataso on muista subeista tuttua tosin päivän subia Kampista ei saa lainkaan eikä mitään muitakaan erikoistarjouksia. Henkilökunta on suhteellisen nyrpeää, kiireistä ja välttelevää, joten turha ainakaan odottaa hymyä tai jäädä pahemmin rupattelemaan jonon tukkeeksi.

Kevyttä ja terveellistä, Laadukkaat raaka-aineet, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
6
Joona K.

Täällä voi käydä syömässä ravinnonhankintamielessä tai hakea ruokaa mukaan. Paikkana osittain kauppakeskuksen käytävälle tunkeutuva Kampin Subway on epäviihtyisä. Ruoka on normaalia Subway-tavaraa, eli pikaruokaa siinä missä hampurilainenkin. Leipä nyt ei ole ihan yhtä vaaleaa ja epäterveellistä ja vaihtelu pizzoista ja kebabeista virkistää. Hinnoillaan Subway ei kykene kilpailemaan muiden pikaruokaloiden kanssa. Jos tekee mieli syödä täytettyä patonkia niin Kampin Subway on hyvä paikka hakea sellainen mukaansa. Paikka on mukavasti auki iltakymmeneen asti.

Pitkät aukioloajat Ylihinnoiteltu
5
Saila N.

Kampin Subway toimii lähinnä take away -ravintolana kuin istuskelupaikkana, sillä sen kautta kulkee paljon kiireisiä ihmisiä ja yrityksellä on vain avoin ravintolatila syrjäisellä käytävällä. Palvelu on nopeaa ja useimmiten ystävällistä ja pirteää, eikä kömmähdyksiä ole vielä sattunut kohdalle. Perinteiseen tapaan myös tässä Subwayssa ovat suosituimmat leipälajit useaan otteeseen olleet lopussa väliaikaisesti. Valitettavasti Kampista ei saa päivän subeja tai muita tarjouksia. Subista saa myös terveellisiä vaihtoehtoja valitsemalla oikein täytteet, ja tarjolla on myös ohjeita erilasia terveellisiä vaihtoehtoja varten.

Kevyttä ja terveellistä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
7
Roosa K.

Viihtyisät tilat ja kohtuullisen nopea palvelu. Sijaitsee sopivasti syrjässä, rauhallinen ruokapaikka.

8

Miksi juuri tänne?

1. Pitkät aukioloajat
2. Kevyttä ja terveellistä
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Hyvät tarjoukset
5. Ystävällinen henkilökunta
6. Kunnon mättöä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta