8,9 Beat, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 41. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Emmi M.

Ihana paikka, harmi että aikoja ei voi varata netissa, olisi palon helpompi löytää vapaa aika kun saisi esim illalla rauhassa katsoa kalenteria. Oma työ ei anna mahdollisuutta soitella päivisin ja vetkutella aikoja. Muutoin kaunis kiitos!

9
Heidi O.

Olen ollut todella tyytyväinen sekä kampaamo- että kosmetologipalveluihin! "Oma" kampaajani jäi juuri äitiyslomalle, mutta menen rauhallisin mielin kenen tahansa käsiin Beatissa. Aikoja hankala saada, mutta sehän kertoo vain suosiosta!

Huolellisesti ja ajan kanssa, Hyvät virvokkeet, Kuuntelee asiakasta Erinomainen
10
Ida S.

Oon nyt käynyt Beatissa pari kertaa tukkaa värjäämässä, positiiviset kokemukset on jäänyt ja seuraavakin aika on jo varattuna. Sijainti on ihan ookoo, ei ehkä optimaalisin omalla autolla tullessa kun parkkipaikat on kaikki maksullisia. Henkilökunta mukavaa (ainakin oma kampaajani) mutta muutama näyttäytyy melkein aina nyrpeällä naamalla. Nuoria ovat toki niin ehkä sen ymmärtää, mutta asiakkaana toivoisi että asiakkaita palvelevat henkilöt ovat hyvällä tuulella _kaikille_, eivät vaan omille tutuilleen. Hinnat ovat kilpailukykyiset ja koska oma kampaajani on niin mukava, menen Beatiin vastakin. Aikoja on aika huonosti saatavilla, suuresta kysynnästä johtuen.

Suosittelee ja ehdottaa Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Huolellisesti ja ajan kanssa
2. Hyvät virvokkeet
3. Kuuntelee asiakasta
4. Suosittelee ja ehdottaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta