9,4 Cafe Airo, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 2. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niina K.

Ihana kahvila on kyllä tämä kahvila! Rakastan tätä paikkaa. Olen suositellut jo monille ystävilleni ja hekin rakastavat nyt tätä kahvilaa todella paljon. Henkilökunta on mukava ja paikka on hyvin viihtyisä.

10
Veera A.

Ihana tunnelma niin kesällä kuin talvellakin. Kaupungin parhaat korvapuustit ja aina ystävällinen henkilökunta.

9
Juliana H.

Kesän ykköspaikka. Halpaa kahvia ja korvapuustia ja bonuksena auringonlasku. Käy vain käteinen.

10
Essi N.

Mukavan pieni, idyllinen kahvila meren rannassa. Perinteistä tarjottavaa löytyy kahvin ja pullien saralta. Kahvilan valtti on santsikuppi, josta jokaisesta santsikupista kahvila antaa asiakkaalle 5 senttiä! sinä saat siis rahaa siitä, että haet toisen/kolmannen kupin kahvia ;)

Perinteistä tunnelmaa, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8
Suvi A.

Paremmin tunnettu Face Regattana on ihastuttava pieni maalaiskahvila, joka sijaitsee Töölössä soutustadionin vieressä. Sisätilat ovat melko pienet ja asiakaspaikkoja vähän, joten istumapaikkaa saattaa joutua odottelemaan. Kesäisin kahvilan edustalla on kuitenkin suhteellisen tilava terassi, jossa on kiva istuskella aurinkoisessa säässä ja nauttia kupponen kahvia. Santsikupista saa itselleen takaisin 5 senttiä, joten kahvit kannattaa jättää juomatta kotona että jaksaa ryystää santsikupin toisensa jälkeen. Kahvin kanssa voi nauttia suolaisia tai makeita herkkuja, kuten korvapuusteja ja pasteijoita. Kortilla täällä ei valitettavasti voi maksaa, joten muista ottaa käteistä mukaan. Jos etsiskelet kivaa ja tunnelmallista kesäkahvilaa niin suuntaa askeleesi Cafe Regattaan/Airoon!

Perinteistä tunnelmaa, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Minni S.

Kävin tässä ihanassa pikkukahvilassa ensimmäisen kerran vasta vuosi sitten ja ihastuin heti. Kaikki, jotka eivät vielä ole siellä käyneet: hop hop! Pulla on tuoretta ja hyvää, samoin kahvi, jota oikein kehotetaan santsaamaan. Erilaisia kotoisia leipomuksia on paljon ja palvelu omaa luokaansa. Toimii kesät ja talvet. Rannoilla on ihana istuskella (mökin sisällä on ahdasta) ja ulkopuolella riittää usein istumapaikka tuoleiltakin. Talvella vieressä on myös sellainen jääkelkka, jolla saa ajella. Aivan loistava paikka :)

Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
9
Maaria K.

Mukava tunnelma sisustuksineen ja kotoisine systeemeineen. Pienillä keksinnöillä ovat varmasti ihastuttaneet monia, kuten likaisten astioiden koreilla, työntekijöiden tippikassalla ja santsikahvista saatavalla 5 sentin palkkiolla. Etenkin turisteille tämä pieni, punainen tupa on ihan nähtävyys. Sibeliuspuiston läheisyydessä onkin erinomainen sijainti ja oletettavasti kauppa käy kesäisin kuumana. Herkullisten leipomusten keskellä suurta ihmetystä herätti huono jäätelövalikoima! Vain pakastealtaasta sai paria lajia puikkoja ja päädyimmekin lähtemään pois ja hakemaan jäätelöt viereisestä kioskista. Näin kesäisellä kahvilalla ei ole varaa pitää tuollaista heikkoa jäätelövalikoimaa.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Pauliina R.

Kahvila Regatta on aivan mainio paikka piipahtaa vaikka limulle tai pullalle. Tämä söpö pieni kahvila sijaitsee Töölössä soutustadionin vieressä ja hurmaa sympaattisella meiningillään. Sisätilat ovat pienet, mutta terassilla on mukava istuskella erityisesti aurinkoisella säällä. Kahvilassa on myynnissä suolaista ja makeaa syötävää ja erilaisia juomia. Korvapuustit ovat olleet hyviä! Maksuvälineenä täällä käy käteinen. Regatassa käy monenlaista porukkaa. Mene Regattaan jos kaipaat vähän persoonallisempaa ihanaa kahvilaa! Näitä lisää.

Perinteistä tunnelmaa, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Mirka L.

Tämä kahvila on paremmin tunnettu nimellä kahvila Regatta. Paikka on aivan ylisympaattinen ja onkin todella ihanaa, että tällainen paikka löytyy Helsingistä! Kappale maaseutua keskellä pääkaupunkiamme. Täällä on pieni kahvila, josta saa pullaa ja pientä suolaista. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Pulla on maukasta ja santsikupista saat 5 senttiä itsellesi! Ihana paikka nauttia kesäisestä Helsingistä ja merestä. Kahvilan sisälle mahtuu vain muutama ihminen, mutta pihalla on paljon mielenkiintoista ihmeteltävää ja siellä voi myös grillata vaikka makkaraa. Aivan huippua! Paikka on auki vuoden jokaisena päivänä!

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Heidi J.

Cafe Airo on sympaattinen ja kotoisa kahvila Töölön Melontastadionin vieressä, josta on upeat näköalat niin kesä- kuin talvisaikaan. Kahvila ei ole iso, mutta sisään astuessa tulee samanlainen fiilis, kuin Lapin eräkahvilaan astuisi. Tarjoiltavat ovat kuin kotona tehtyjä, kahvi maukasta ja palvelu rempseän ystävällistä. Näin kahden koiran ja rattaissa nukkuvan vauvan äitinä arvostan myös isoa pihaa, jossa on mukava kahvitella sään salliessa erityisesti talvisaikaan - makkarat grilliin, viltti olalle, koirille vettä kippoon ja aivan upea rentoutumishetki on valmis!

Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Osmo R.

Pikkulinnut lentelevät hyvää päivää toivottaen, sekä hyvän kahvittelun nautinnollisuus ovat kesäpäivisin suuren nautinnon arvoisia ... ... ...

10
Krista M.

Ihana pieni kahvila täynnä hassuja yksityiskohtia ja tuoreen pullan tuoksua! Mielettömän merinäköalat, nuotipaikka jossa voi grillailla makkaraa, huokeat hinnat, herkulliset pullat ja leivonnaiset, ystävällinen henkilökunta, ilmainen santsikuppi (itseasiassa kahvilassa lukee että santsikupin hakijalle maksetaan...) Siinä muutamia cafe Airon hyvistä ominaisuuksista! Tänne kannattaa suunnata kauniina kesäpäivänä kavereiden tai perheen kanssa - ja muistaa aurinkorasvat, sillä täällä saattaa vierähtää tovi jos toinenkin!

Perinteistä tunnelmaa, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Meri L.

Tämä kahvila on aivan ihana elämys! Meri vieressä ja kahvilan pihapiiri täynnä ihastuttavia ja piristäviä yksityiskohtia. Tämä on ainoa paikka, jossa olen kerran saanut ostaa velaksi, kun käteistä ei tullut mukaan. "Maksa ensi kerralla". No sittenhän oli pakko pitää huoli, että ensi kerta tulee, kun kerran asiakkaaseen luotetaan. Tänne toisin kaikki mahdolliset ulkomaanvieraani nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja suomalaisesta tunnelmasta. Hämmentävää paikassa on se, että se on niin lähellä ydinkeskustaa ja silti kuin jostakin toisesta maailmasta.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Perttu T.

Mahtava kesäterassi meren rannalla ja tuoretta pullaa aina tarjolla.
Talvellakin saa viltin alla juoda ulkokahvit, jos tarkenee. Myös grillailu mahdollista.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö
10
Ville H.

Loistava kohde vaikka päiväkävelyretkelle. Mökki ja pihapiiri on täynnä hauskoja yksityiskohtia. Kahvittelun sijaan on myös mahdollista paistaa makkaraa pihalla olevalla nuotiolla.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Risto K.

Ainutlaatuinen mummonmökki-miljöö merellisellä sijainnilla. Herkulliset, vastapaistetut korvapuustit. Santsikuppi ei ole ainoastaan ilmainen, vaan siitä saa itse rahaa! (jos kehtaa ottaa)

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Annukka M.

Pieni, tunnelmallinen, suosittu "mökkikahvila" ihan rannassa. Tarjoavat kahvia ja makeita/suolaisia leivonnaisia. Ulkona iso terassi ja mahtavat näkymät merelle. Etenkin kesäisin tosi suosittu eikä ihme. Pari vinkkiä: kahvila on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja sisälle saa tuoda myös eläimiä. Ihana kohde piipahtaa sunnuntain päiväkävelyllä!

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Viihtyisä ympäristö
2. Perinteistä tunnelmaa
3. Tapaamaan ystäviä
4. Lukemaan lehtiä tai kirjaa
5. Seuraamaan muita ihmisiä
6. Hemmottelemaan herkuilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta