8,1 Pizza Service Keskusta, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 32. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Arto M.

Nopea kotiinkuljetus ja maukkaat setit. Pizzat tuli keskelle bileitä tuossa tuokiossa. Kuski oli tulossa mukaan, mutta totesi kuitenkin että muiden pitsat jäähtyy. Ammattiylpeys kohdillaan. Paljon täytettä ja tuoreet maut. Suosittelen ehdottamasti kokeilemaan nopeaa kotiinkuljetusta. Liike ehkä vähän pieni.

9
ToniK.

Helsingille tyypillinen Turkkilaisten miesten ylläpitämä pizza/kebab/falsfel paikka. Ruoassa ei sinänsä mitään moitittavaa, mutta aavistuksen perusmättöä. Henkilökunta kylläkin on ystävällista ja melko nopeaa. Paikan sisustus on melko siisti, mutta pizzerialle hyvin tyypillinen. Voi käydä, jos nälkäänsä tarvii.

6
Teemu P.

Loistavaa palvelua
Albertinkadun Pizza Service on jo pelkästään sijaintinsa vuoksi pätevä ruokapaikka. Viereisen Metropolian opiskelijat käyvät usein täällä syömässä, joten paikassa voi varautua törmäämään opiskelijajoukkoihin. Henkilökunta täällä on erinomaista. Palvelu pelaa sujuvasti, työntekijät ovat ystävällisiä ja läppääkin tulee heitettyä silloin tällöin. Kebabit ovat toimivia ja annoksetkin riittäviä. Sama pätee myös pizzoihin, joita on varsin pätevä valikoima. Lounasaikaan paikassa on lounastarjous. Tästä syystä se ei ainakaan juuri mainittuun aikaan päivästä ole se rauhallisin paikka, mutta murkinaa saa suht nopeasti.

Hyvät tarjoukset, Kotiinkuljetus, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Kotiinkuljetus
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Hyvät tarjoukset
4. Krapularuokaa
5. Pitkät aukioloajat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta