9 Hair Studio Niina, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 40. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Matti S.

Toisen vuoden kampaajaopiskelija kuunteli kiitettävästi toivomuksiani ja lopputulos oli toivomuksien mukainen. Tyytyväisyyteni oli taattu. Hinta/laatu-suhde oli positiivisen puolella.

9
Kirsti P.

Minulle suositeltiin Marjoa ja suosittelen edelleen kavereilleni. Taitavaa, tarkkaa työtä. Leikkaus juuri sellainen, kuin halusin tai ehkä vähän parempikin.

Edullinen ja nopea, Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta Erinomainen
10
Uii J.

Miesten hiustenleikkuu 11.4 aamulla harjoittelijan leikkaamana aivan loistavaa ammattitaitoa, en ole leikkauttanut hiuksia neljään vuoteen näin pikkutarkasti missään Helsingin partureissa. Todella tyytyväinen,, suosittelen ainakin miehille, jotka ovat tarkkoja huolitellusta ulkonäöstä.

10
Sirkku P.

Kampaajani Marjo on ammattitaitoinen. Tekee huolellista ja asiakasta kuuntelevaa työtä. Ja on vielä niin mukavakin!

10
Jari L.

Ei petä, kun pitää olla timmi-kunnossa! Jari L

9
Eetu L.

Parturoi myös miesten hiukset ammattitaidolla. Hiusmallia valitessa helpottaa Niinan pitämä leikekirja josta löytyy ideoita kun uusi malli on hakusessa.

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10
Jenna N.

Olen todella tyytymätön saamaani palveluun ja hiuksiini tämän käsittelyn jälkeen. Kyseessä oli kuitenkin vain pitkien hiusten värjäys, kuinka vaikeaa sellainen voi oikeasti olla? Vaadittiin kaksi henkilöä toteuttamaan toiveeni, toimenpiteestä tehtiin hyvin kivulias (kun pesussa ensin takutettiin tukka ja sitten revittiin se väkivalloin auki) ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin mitä toivoin. En voi suositella paikkaa kenellekään!

0
Anne S.

Niina ehdottomasti maailman paras kampaaja. Niin aidosti asiakkaista välttävä ja, aina hyvällä tuulella. Olen saanut erittäin hyvää palvelua jopa Niinan vapaapäivänä. Jos menet huonolla tuulella, takuu varmasti poistut hymysuin ja hymy kestää monta päivää. Harmi kun ei kehtaa varata vain höpöttelyaikaa .

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta Erinomainen
10
Susanna L.

Ystävällinen, ymmärtäväinen, kuuntelee. Ammattitaito aivan loistoluokkaa! Aidosti rakastaa työtään, ja arvostaa asiakastaan. Koskaan ei kiire tai nyrpeä ilmapiiri.
We Love Niina <3

Huolellisesti ja ajan kanssa, Siisti ympäristö Erinomainen
10
Katja V.

Aivan ihanainen Niina. Istun tuoliin ja sanon tee mitä tahdot ja aina saan juuri minulle sopivan mallin. Sitä paitsi Niina on huippu tyyppi!

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10
Riikka V.

Erittäin ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu. Lämmin ja ihana ihminen. Ilmapiiri on rento ja kotoisa. Kuuntelee ja ehdottaa eikä ole koskaan kiire. Paras kampaaja ikinä!

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10
Virve J.

olen asioinut kampaamossa useita kertoja. Niina leikkasi minulle uuden hiusmallin johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, Minulla on kiharat hiukset joita oli todella vaikea saada siistin näköisiksi, mutta uuden mallin ja värin myötä ne ovat tosi kivat. Olen suositellut kampaamoa usealle ystävälleni jotka ovat kaikki jääneet Niinan asiakkaiksi. Ammattitaitoisen työn lisäksi liikkeessä on aivan ihana palvelu. Virve J

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10
Scoopshot

Mukava ja ystävällinen kampanja ja tekee hyvää työtä sopivalla hinnalla.

10
Satu S.

omistajatar on aivan loistava persoona ja työn jälki erinomaista. Täällä voi piipahtaa jopa ihan vaan jutustelemassa. Hinnatkin ovat kohtuulliset. Ideoita uuteen hiustyyliin saa halutessaan.

10

Miksi juuri tänne?

1. Huolellisesti ja ajan kanssa
2. Kuuntelee asiakasta
3. Suosittelee ja ehdottaa
4. Edullinen ja nopea
5. Siisti ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta