8,9
Hair Studio Niina, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Parturi-kampaamo-kategorian 62. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

11 arviota | Kerro kokemuksesi

Toisen vuoden kampaajaopiskelija kuunteli kiitettävästi toivomuksiani ja lopputulos oli toivomuksien mukainen. Tyytyväisyyteni oli taattu. Hinta/laatu-suhde oli positiivisen puolella.

9

Minulle suositeltiin Marjoa ja suosittelen edelleen kavereilleni. Taitavaa, tarkkaa työtä. Leikkaus juuri sellainen, kuin halusin tai ehkä vähän parempikin.

Edullinen ja nopea, Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta Erinomainen
10

Miesten hiustenleikkuu 11.4 aamulla harjoittelijan leikkaamana aivan loistavaa ammattitaitoa, en ole leikkauttanut hiuksia neljään vuoteen näin pikkutarkasti missään Helsingin partureissa. Todella tyytyväinen,, suosittelen ainakin miehille, jotka ovat tarkkoja huolitellusta ulkonäöstä.

10

Kampaajani Marjo on ammattitaitoinen. Tekee huolellista ja asiakasta kuuntelevaa työtä. Ja on vielä niin mukavakin!

10

Ei petä, kun pitää olla timmi-kunnossa! Jari L

9

Parturoi myös miesten hiukset ammattitaidolla. Hiusmallia valitessa helpottaa Niinan pitämä leikekirja josta löytyy ideoita kun uusi malli on hakusessa.

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10

Olen todella tyytymätön saamaani palveluun ja hiuksiini tämän käsittelyn jälkeen. Kyseessä oli kuitenkin vain pitkien hiusten värjäys, kuinka vaikeaa sellainen voi oikeasti olla? Vaadittiin kaksi henkilöä toteuttamaan toiveeni, toimenpiteestä tehtiin hyvin kivulias (kun pesussa ensin takutettiin tukka ja sitten revittiin se väkivalloin auki) ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin mitä toivoin. En voi suositella paikkaa kenellekään!

0

Niina ehdottomasti maailman paras kampaaja. Niin aidosti asiakkaista välttävä ja, aina hyvällä tuulella. Olen saanut erittäin hyvää palvelua jopa Niinan vapaapäivänä. Jos menet huonolla tuulella, takuu varmasti poistut hymysuin ja hymy kestää monta päivää. Harmi kun ei kehtaa varata vain höpöttelyaikaa .

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta Erinomainen
10

Ystävällinen, ymmärtäväinen, kuuntelee. Ammattitaito aivan loistoluokkaa! Aidosti rakastaa työtään, ja arvostaa asiakastaan. Koskaan ei kiire tai nyrpeä ilmapiiri.
We Love Niina <3

Huolellisesti ja ajan kanssa, Siisti ympäristö Erinomainen
10

Aivan ihanainen Niina. Istun tuoliin ja sanon tee mitä tahdot ja aina saan juuri minulle sopivan mallin. Sitä paitsi Niina on huippu tyyppi!

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10

Erittäin ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu. Lämmin ja ihana ihminen. Ilmapiiri on rento ja kotoisa. Kuuntelee ja ehdottaa eikä ole koskaan kiire. Paras kampaaja ikinä!

Huolellisesti ja ajan kanssa, Kuuntelee asiakasta, Suosittelee ja ehdottaa Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Huolellisesti ja ajan kanssa
2. Kuuntelee asiakasta
3. Suosittelee ja ehdottaa
4. Edullinen ja nopea
5. Siisti ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta