7,5 Ecco-Shop Helsinki Kamppi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Jalkineet-kategorian 38. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nina F.

Ecco-Shop i Kampen är en ganska typisk Ecco-butik. Den är ganska liten, och har därmed inte sörsta urvalet bland skobutikerna i stan. I förhållande till storlek är utbudet dock ganska bra, även om man kunde önska mer skor i sådan stil som passar ungdomar. Själva skorna är av bra kvalitet, de känns sköna att gå i och håller länge. Men för kvalitet får man betala, skorna är inte i billigaste laget. Servicen här hör dock till den bättre sidan, försäljarna är tjänstvilliga och vänliga och har stor sakkännedom om skorna.

Asiantunteva palvelu
8
Maria K.

Eccon kaupasta lötyy eccoa, eli laadukasta ja mukavaa jalassa. Mallit ovat myös pari vuotta sitten kokeneet nuorennusleikkaukset, välillä tuntui, että Ecco on mummokauppa. Myyjät auttavat mielellään ja osaavat asiansa. Varsinkin kävelykengissä Ecco on ehdoton suosikkini, kyllä Eccosta löytyy sopivat. Sekä miesten että naisten mallit ovat tyylikkäitä. Kengät ovat hyvää nahkaa, ja kestävät kovaakin käyttöä. Käytössäni ovat edelleen yli kymmenen vuotta sitten ostetut Ecco kävelykengät, jotka uskomatonta kyllä tuntuvat edelleen mukavan pehmeiltä ja joustavilta jalassa.

Asiantunteva palvelu, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
8
Emmi J.

Kampin Ecco-Shopissa saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Kävin hieman kärsineen näköisten kenkieni kanssa ostamassa kenkien huoltoaineita. Asiointi sujui mukavasti, kun myyjä osasi suoraan kertoa, mitkä puhdistus- ja hoitoaineet sekä kosteutta hylkivä suihke sopivat parhaiten kengilleni. Aineet ovat myös tuntuneet toimivan, sillä kengät ovat nyt pysyneet paremmassa kunnossa.

Kenkävalikoima on melko pieni ja myynnissä on vain Eccon kenkiä. Ne ovat myös vähän kalliita, mutta jos löytää sopivat kengät, niin ne ovat kyllä mukavia ja kestäviä.

Asiantunteva palvelu
7
Mikael N.

Ecco-Shop Kamppi on kenkäkauppa tavanomaista paremmalla palvelulla. Kyseisessä liikkeessä on helppoa ja mukavaa asioida: liikkeen myyjät ovat ammattitaitoisia ja palvelualttiita. Kaupan sijainti on myös kätevästi useiden eri liikenneyhteyksien varrella.
Suurimpina miinuspuolina ovat suppea valikoima – ymmärrettävästä syystä vain yhden merkin jalkineita –, se että kaikista malleista ei ole saatavilla kaikkein suurimpia kokoja, ja se että kaupan verkkosivut ovat heikkotasoiset. Kokonaisuutena kauppa on melko tyypillinen kenkäkauppa.

Asiantunteva palvelu, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Laaja valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta