8,5 Ravintola Allotria, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 98. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Satu H.

Olen käynyt Allotriassa muutamia kertoja lounaalla ja tämä on ehdottomasti suosikkipaikkani alueella! Täällä on hyvä tunnelma, löydät mukavan sopen ikkunan äärestä, jos olet yksin ja isompi ryhmäkin mahtuu mukaan. Ruoka on ollut joka kerta maukasta, annokset eivät ole megasuuria mutta riittäviä. Vaihtoehtoja on useampi ja monesti on ollut vaikea valita kahden hyvän väliltä. Ruoka tilataan ja maksetaan ensin kassalle, mutta tuodaan pöytään. Henkilökunta on ystävällistä.

Aamiaiselle tai brunssille, Mainio lounas Hinta kohdallaan
10
Mirka L.

Allotria on ihanan valoisa ja avara ravintola Sörnäisissä. Ruoka on täällä perushyvää ja laadukasta. Parasta Allotriassa on kuitenkin palvelu. Henkilökunta on tosi mukavaa ja rentoa. Lisäksi tarjoilijat ovat asiantuntevia ja ystävällisiä. Täällä tulee kiva fiilis. Täällä on mukava viettää pidempäänkin iltaa ystävien kanssa. Tällä alueella on kovin vähän oikeasti mukavia ja viihtyisiä paikkoja, joista saisi hyvää ruokaa, joten on ihan huippua, että Allotria on löytänyt paikkansa Sörnäisistä. Ravintola on kohtuullisen suosittu, erityisesti viikonloppuisin, jollon pöytä kannattaa varata etukäteen. Hintataso on erittäin kohtuullinen. Ravintolan yhteydessä on myös musiikkiteatteri Kapsäkki. Kiva viinilista ja hyvä valikoima edullisia viinejä!

Aamiaiselle tai brunssille, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
7
Tero K.

Tyylikäs ja viihtyisä vanhaan elokuvateatteriin perustettu ravintola. Ruoka erittäin herkullista ja ammattitaidolla valmistettua. Ruokalista ammentaa suomalaisista luonnosta, mukana paljon myös kausiluontoisia erikoisuuksia. Palvelu erittäin välitöntä, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilijat osaatavat pyydettäessä kertoa, mistä ainekset on hankittu. Tilaan saa tarvittaessa järjestettyä yhteisen pitkän pöydän suuremmallekin seurueelle. Iltaisin tarjolla myös livemusiikkia. Samassa yhteydessä toimii myös teatteri Kapsäkki.

Aamiaiselle tai brunssille, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
9
Jere T.

Aivan loistava sunnuntaibrunssi! Täällä ei kannata pitää kiirettä vaan nauttia hyvästä ruoasta ja puheensorinasta.

9

Miksi juuri tänne?

1. Aamiaiselle tai brunssille
2. Isommalla porukalla
3. Laadukkaat raaka-aineet
4. Mainio lounas

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta