7,3 HUS Ravioli, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Lounasravintola-kategorian 45. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mikko W.

Meilahden sairaala-alueen työntekijöiden lounasravintola. 3-4 lounasvaihtoehtoa päivittäin, joista jokainen varmasti löytää omaan makuun sopivan vaihtoehdon. Puolen päivän aikaan ravintola on aika täynnä, mutta kaikille kyllä löytyy tilaa. Lisäksi ravintolasta löytyy alueen parhaimmat (ja kohtuuhintaiset) täytetyt patongit.

Hyvä hinta-laatusuhde, Maukkaat lounaat, Ystävällinen palvelu
8
Saara H.

Biomedicum 1:n Raviolin taso on laskenut koko ajan. Ruoka on välillä aivan ala-arvoista hintaan nähden (6,10€, opiskelijat 2,70€, mutta yleensä vain 2 opsielijahintaista ruokaa tarjolla). Toisaalta Ravioli osaa kyllä yllättää ja satunnaisesti ruoka on ihan ok ja sisältää jopa makuja ja mausteita. Toisinaan Ravioli saattaa laittaa vatsan koetukselle - lieneekö sitten käytetyistä raaka-aineista vai ruoan säilyttämisen ongelmista. Suositeltava on ainoastaan Raviolan kahvilapuolen salaattibuffet, josta saa maukkaat salaatit kohtuuhintaan. Salaatiainekset ovat tuoreita (mitä nyt joskus joukkoon on eksynyt eilisiä tai toissapäiväisiä tähteitä lämpimän ruoan puolelta). Salaattipuolelta saa aina myös keittoa, joka sekin on usein paljon maukkaampaa kuin ns. opiskelijapuolen ruoat.

Ystävällinen palvelu Ylihinnoiteltu
4
Victoria E.

Töölön sairaalan lounasravintola Ravioli tarjoaa arkisin aamupalaa klo 8.00-10.00 ja lounasta 10.45-15.00. Tarjolla on yleensä kahta pääruokaa ja lisäksi kasvisvaihtoehto. Itse olen nyt syönyt täällä kolme kertaa ja ruoka on ollut maukasta, vaikka aluksi kuulinkin huhuja, että ruuan laatu vaihtelee paljon päivästä toiseen. Normaaliin ruoka-annokseen (5,60€) kuuluu lisäksi salaatti- ja leipäpöytä sekä jälkiruoka. Opiskelijakin saa täällä vatsansa täyteen opiskelijahinnalla (2,70€), mutta ateriaan ei kuulu jälkiruokaa. Heikointa Raviolissa on leipäpöytä, sillä leivät eivät ole kovin tuoreen oloisia ja vaihtoehtoja on vain pari. Salaatit taas ovat erittäin hyviä. Hyvänä lisänä mainittakoon: jos kaikkea ruokaa ei jaksa syödä, sen voi ottaa mukaan ja syödä myöhemmin työpäivän aikana.

Hyvä hinta-laatusuhde, Maukkaat lounaat, Ystävällinen palvelu Erinomainen
7
Marianne H.

Ravioli Biomedicum 1 rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on mielipiteitä jakava. Joidenkin mielestä ruokalinjaston ruoka (myös opiskelijaruoka) on ihan maukasta, jotkut ovat sitä mieltä, että se tekee melkein kipeäksi. Minusta Raviolin kahvilan puoleinen salaattipöytä on suurimmaksi osaksi monipuolinen ja yleensä kaikki on maistunut tuoreelta ja hyvältä. Hinta-taso on minusta ihan ok. Salaattipöydän yhteydessä tarjoillaan myös keittoa, joka on edullista ja yleensä maukasta. Suosittelen nimen omaan salaatti/keittopuolta lounasruokavaihtoehdoksi.

Hyvä hinta-laatusuhde
8
Maaria K.

Raviolin eri toimipisteiden välillä on paljon yksilöllisiä eroja, jotka riippuvat eniten ravintolan koosta. Ruokalistat noudattelevat kaikkialla samaa linja ja ruuan taso on erittäin hyvä. Kotiruokaa, jossa on otettu myös terveellisyys huomioon. Eniten eroja on salaattipöydissä, jotka jossain saattavat olla pelkkää porkkanaraastetta, mikä ei vastaa hintatasoa. Parhaimmillaan mukana on vesimelonia ja muita harvinaisuuksia. Salaatinkastikkeiden valikoimaan on joka paikassa toivomisen varaa: yksi peruskastike ei voi sopia kaikille. Leipävalikoimat vaihtelevat myös, kun jossain on aivan tuoretta ja lämmintä, kun jossain aina samaa mautonta. Erityistä mainittavaa on Meilahden ruokalassa kiva mahdollisuus syödä kesäisin ulkona, mutta muuten ruokala on liian suuri, eikä siitä ole uudistamisesta huolimatta saatu kotoisan tuntuista. Kätilöopiston sairaalassa on erityisen mukava asiakapalvelu ja hienot näkymät korkealla, ja ruokala on ruuhkaisenakin hiljaisempi. Hintataso on ihan hyvä, vaikka nouseekin koko ajan.

Hyvä hinta-laatusuhde, Maukkaat lounaat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hyvä hinta-laatusuhde
2. Maukkaat lounaat
3. Ystävällinen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta