8,5 Kitch Eat & Drink, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 98. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jukka P.

Pieni ja valoisa baari Yrjönkadulla. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla pari-kolme yleensä kohtuullisen hyvää annosta. Normilistalla mm. mainioita hieman tavallisesta poikkeavia burgereita tapasten, salaattien ja muutaman lämpimän ruoan lisäksi. Erittäin hyvää espressoa!

8
Matias V.

Kitch on monen kaverin kantapaikka ja mukavan rento ja konstailematon tunnelma viehättää toki itseänikin. Lounaalla tilaa on löytynyt ainakin niinä parina kertana, jolloin olen täällä käynyt. Viimeeksi valitsin pekonipastan, mutta välitön annoskateus iski, kun näin naapuripöydän Chevre-salaatin.

Rentoon ja rauhalliseen lounasteluun ja kahvitteluun sopiva paikka. Sopii myös mainostoimistohipstereiden bongailuun.

Kotiruokaa, Laadukkaat raaka-aineet, Mainio lounas Hinta kohdallaan
8
Paula K.

Kitchin burgerit oli juuri sellaiset, mitä olen Helsingistä etsinyt. Tuore, itse tehty, hyvät täytteet ja onnistuneet perunat.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9
Jonas Ö.

Viihtyisä ravintola hyvässä paikassa. Kitch tarjoaa juotavaa ja syötävää sekä isoon että pieneen nälkään. Paikka on sisustettu ihanan sekavasti ja retrosti, mutta istumapaikkoja ei löydy hirvittävän paljon. Kaikki paikat, kaksi sohvaryhmää lukuunottamatta, ovatkin varattu ruokailioille, joten jos ottaa vaan juomista niin ei ainakaan kannata tulla isommalla porukalla. Melu-taso on hyvin korkea ravintolassa. Vaikka istuukin vierekkäin ei kuule ihan kunnolla mitä kaveri sanoo. Mutta ruoka on hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja iloista.

Makunautintoja ja elämyksiä Ylihinnoiteltu
8
Tiia R.

Kitch on reilu ja retro, kuten itsekin kertovat. Hintataso on erittäin kohtuullinen, jopa edullinen. Plussaa kierrätyssisustamisesta (myös lautaset ovat kaikki erilaisia!), luomuviineistä sekä burgerien sämpylöistä, jotka ovat itse tehtyjä. Kitchin ruokalista on melko suppea, mutta sisältää kaiken, mitä saattaa tarvita: keittoa, salaattia, tapaksia, burgereita. Burgerit ovat todella herkulliset ja aioli erinomaisen nerokas. Eteläeurooppalaiseen tapaan ruoka maksetaan jo tilattaessa tiskillä.

Joulun aikaan Kitchistä löytyy mahtavaa itsetehtyä glögiä.

Vaihtuva taidenäyttely plussaa.

Edullinen hintataso, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Tuuli V.

Pieni ja viihtyisä ravintola Yrjönkadulla. Hinnat ovat keskustan hinnoiksi varsin kohtuulliset. Nautimme ystäväni kanssa lasit viiniä perjantai-iltana. Ravintola oli seitsemän aikoihin täynnä, vaan ei tukossa. Osa pöydistä on varattu ainoastaan ruokailijoille ja niissä vaihtuvuus näytti olevan aika nopeaa. Ihmiset näyttivät nauttivan ruoastaan ja viihtyvän hyvin. Pientä miinusta wc-tilasta, missä säilytettiin tyhjiä oluttankkeja, tosin tuskin niitä siellä pidettäisiin, ellei tilanpuutteen vuoksi olisi aivan pakko. Henkilökunta oli erittäin iloista, huumorintajuista ja ystävällistä. Aion mennä uudestaankin.

Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Janina H.

Kitsch on rento ja tunnelmallinen ravintola hyvällä paikalla. Hintataso on aika korkea, mutta ei muita keskustapaikkoja pahempi. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja sekä pieneen että isoon nälkään, myös kasvisvaihtoehtoja. Juomapuolelta löytyy hauskoja erikoisuuksia. Ravintolan sisustus on ihanasti eriparia ja henkilökuntaa hauskaa ja ystävällistä. Paikka on pienehkö, joten jos on liikkeellä isommalla porukalla, kannattaa ainakin viikonloppuisin varata pöytä. Noin puolet ravintolasta on varattu ruokailijoille.

Hinta kohdallaan
9
Elisa S.

Tämä rento kulmakuppila on oivallinen pakopaikka ydinkeskustan hälinälle. Rauhallisen kävelykatupätkän varrella sijaitseva Kitch on varsin mukava ja rento gastrobaari mutkattomalla pasta/salaatti/burger-linjaiselle menullaan, ja myös tapaksia löytyy pikkunälkään. Harmi, että ruokien hinnoitteluun on selkeästi sisällytetty keskustalisä. Paikka briljeeraa viinivalikoimallaan, joka on kokonaan joko reilua tai luomua; olutvalikoima on suppea. Kitch ei ole nimestään huolimatta sisustukseltaan lainkaan liian "kitsi", vaan maanläheisen ja tyylikkään retro sekä kotoisa. Palvelukin on kaverillisen ystävällistä ja välitöntä.

Hinta kohdallaan
8
Arto M.

Hampurilaiset aivan loistavia. Ateriasta teki vielä mainiomman espanjalaiset mausteiset lohkoperunat ja kastikkeet. Annos oli kooltaan riittävä täyttämään vatsan. Paikka oli rennon oloinen.

9

Miksi juuri tänne?

1. Makunautintoja ja elämyksiä
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Edullinen hintataso
4. Kotiruokaa
5. Mainio lounas

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta