8,7
Hostel Academica Summer Hostel, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 6. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Hietaniemessä sijaitseva kiva pieni Hostelli. Kesällä Helsinki-majoitukseen tosi sopiva. En yleesä hostelleita käytä (Hotelleja enemmänkin), mutta tästä äi ihan hyvä fiilis. Aamupala oli ihan ok eikä huoneissakaan siihen hintaluokkaan ollut paljoakaan valittamista. Yön sai nukkua rauhassa.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
7

Paras hostelli Helsingissä. Yksinkertaiset, siistit huoneet, joissa kaikissa oma suihku, jääkaappi ja liesi kesäkauden ulkopuolella toimivat opiskelija-asuntolana. Todella ystävällinen ja avulias henkilökunta auttaa mielellään turistia pulmassa. Edullinen aamupala ja wi-fi aulassa.Omaankin huoneeseen saa netin, jos vuokraa kaapelin. Iloinen sisustus - joka kerroksessa huoneiden ovet ovat erivärisiä. Hostellin sijainti on myös kiva - vähän rauhallisemmalla alueella, mutta kohtuullisen lyhyen matkan varrelta keskustan vilinästä.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu
10

Todella miellyttävä hostelli Helsingin keskustassa. Hostelli on vasta remontoitu, siisti, hieno design - joka kerroksessa erivärisiä ovia - kivoja väriyhdistelmiä. Huoneet ovat yksinkertaisia ja siistejä. Jokaisessa huoneessa on jääkaappi, liesi ja suihku. Käytännössä huoneet ovat pikkuyksiöitä, sillä muulloin kuin kesällä hostelli toimii opiskelijoiden asuntolana. Hostellilla on mukava henkilökunta - hymyileviä nuoria, jotka auttavat mielellään kaikennäköisissä pulmissa, oli se biljardibaarin löytäminen tai opastus jollekin paikalle. Hostellilla saa aamupalaakin. Hinta ei ehkä kovin pieni - 7 €, mutta Suomi on kallis maa. Hostellilla on kaikenlaisia esitteitä, on mahdollisuus varata opastuskierroksia kaupungilla, tietysti wi fi. Omaan huoneeseen ei toki wi-fi:tä saa ellei hommaa kaapelia, jonka vuokra oli muistaakseni 3 €. Hostellilla on tilava kerhohuone, jossa on tv ja jossa voi tutustua muihin travellereihin. Olen matkustellut paljonkin ja nähnyt erilaisia paikkoja, ja tämä on hyvä. Olen tyytyväinen. Erittäin hyvä fiilis tästä jäi, voisin yöpyä täällä uudelleenkin.

Henkilökohtainen palvelu, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Erinomainen
10

Mukavanoloinen hostelli aivan keskustan ytimessä, mutta kuitenkin vähän syrjässä kovimmalta liikenteeltä.
Vierailin hostellon 2hengen huoneessa, joka oli yllättävän tilava sisälsi sängyt, suihku-/wc-tilan, tilavan jääkaapin ja pakastimen, sähköuunin ja lieden sekä pöydän kahdella tuolilla.
Huoneissa on myös kiinteä internetyhteys ja jos ei mukaan sattunut internetpiuhaa sai sellaisen vuokrattua suht edukkaasti respasta.
Hostellissa on mahdollisuus nauttia myös aamiainen ja aamuisin voi halutessaan vierailla hostellin uima-altaalla sekä saunassa.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Hinta-laatusuhde kohdallaan
2. Rento ja huoleton ilmapiiri
3. Henkilökohtainen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}