8,6 Hotel Haven, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 9. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Elias L.

Poikkeuksellisen korkea laatuinen hotelli helsingissä. Hotellissa on tarpeeksi huoneita, joten tilaa löytyy melkein aina. Hotellin yhteydessä on myös hyvä ravintola sekä tilavat kokoustilat. Henkilökunta on ystävällistä ja kielitaitoista. Hotellissa on myös erittäin viihtyisä baari, jossa on mukava istuskella.

9
Juha S.

Aivan Helsingin keskustassa sijaistseva ihan ok hotelli. Todella viihtyisä hotelli ei liikaa pröystäile. Asiakas kunta on kirjavaa. On niin turisteja kuin vain kivaa iltaa viettäviä pääkaupunkiseutulaisiakin. Aamiainen on laadukas.

7
Sini K.

Hotel Haven sijaitsee mahtavalla paikalla, aivan Helsingin ytimessä. Se sopii mainiosti joko turisteille, jotka haluavat asua lähellä kaikkea tai esim koti-kaupunki lomailuun, johon paikkaa olen itse Helsinkiläisenä käyttänyt. Hotel Havenissa on todella ystävällinen henkilökunta ja itse hotelli on kauniisti sisustettu ja asiakkaalle aikaan arvokkaan olon. Tutustumisen arvoinen on myös hotellin aulabaari, jossa baarin juomat on asiakkaan tutustuttavissa aivan kädestä pitäen. Juomapulloja saa availla ja haistella ja siten tulee mahdollisesti maistettua jotain erikoisuutta, jota muuten ei ottaisi.

Henkilökohtainen palvelu, Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
9
Marianne H.

Hotelli sijaitsee kivalla alueella, josta kaupunkia pääsee helposti tutkimaan. Tunnelma on viihtyisä ja rauhallinen. Palvelu oli erittäin joustavaa ja mukavaa. Saimme tuoda tavaroita aikaisemmin hotellille ja myös jättää myöhemmin haettavia tavaroita sinne. Tilasimme aamupalan huoneeseen ja sitä on kyllä aivan pakko kehua maasta taivaaseen! Aamupalaan kuului sämpylävalikoima ja leikkeleitä, hedelmäsalaattia, jogurttia, smoothie, kahvia, mehua ja vohveleita. Yöpyminen Havenissa oli ikimuistoinen, kiitos koko henkilökunnalle!

Henkilökohtainen palvelu, Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Henkilökohtainen palvelu
2. Laatua arvostavalle
3. Lähellä nähtävyyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta