8,7
Hotel Haven, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 6. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aivan Helsingin keskustassa sijaistseva ihan ok hotelli. Todella viihtyisä hotelli ei liikaa pröystäile. Asiakas kunta on kirjavaa. On niin turisteja kuin vain kivaa iltaa viettäviä pääkaupunkiseutulaisiakin. Aamiainen on laadukas.

7

Hotel Haven sijaitsee mahtavalla paikalla, aivan Helsingin ytimessä. Se sopii mainiosti joko turisteille, jotka haluavat asua lähellä kaikkea tai esim koti-kaupunki lomailuun, johon paikkaa olen itse Helsinkiläisenä käyttänyt. Hotel Havenissa on todella ystävällinen henkilökunta ja itse hotelli on kauniisti sisustettu ja asiakkaalle aikaan arvokkaan olon. Tutustumisen arvoinen on myös hotellin aulabaari, jossa baarin juomat on asiakkaan tutustuttavissa aivan kädestä pitäen. Juomapulloja saa availla ja haistella ja siten tulee mahdollisesti maistettua jotain erikoisuutta, jota muuten ei ottaisi.

Henkilökohtainen palvelu, Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
9

Hotelli sijaitsee kivalla alueella, josta kaupunkia pääsee helposti tutkimaan. Tunnelma on viihtyisä ja rauhallinen. Palvelu oli erittäin joustavaa ja mukavaa. Saimme tuoda tavaroita aikaisemmin hotellille ja myös jättää myöhemmin haettavia tavaroita sinne. Tilasimme aamupalan huoneeseen ja sitä on kyllä aivan pakko kehua maasta taivaaseen! Aamupalaan kuului sämpylävalikoima ja leikkeleitä, hedelmäsalaattia, jogurttia, smoothie, kahvia, mehua ja vohveleita. Yöpyminen Havenissa oli ikimuistoinen, kiitos koko henkilökunnalle!

Henkilökohtainen palvelu, Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Henkilökohtainen palvelu
2. Laatua arvostavalle
3. Lähellä nähtävyyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta