8 Punavuoren peikko, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Lastentarvikkeet-kategorian 10. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sami M.

Pakko jättää oma kommentti kun luin äskeisen.
Hintava -> kaikki lasten kamat on kalliita, varsinkin ne laadukkaimmat, tilaamalla ulkomailta peikon tabvarat maksaa saman verran, eli ei kauppa ainakaan ole poikkeuksellisen kallis. Itse sain todella hyvää palvelua, (olen isä, eli tarvitsin paljon apua), ja ystävällisesti.

liike on iolmeisesti laadukkaiden lasten "merkki kamojen " kauppa, ja palvelu, ja valikoima oli kyllä 1 yhteen. Jos suomi ei yleisesti olisi niin kallis maa uskoisin että liikkeessä olisi vieläkin laajempi valikoima.

10
Arto M.

Hintava, mutta laadukas. Harmi että palvelu ei kulkenut hinnan kanssa käsi kädessä. Odoteltiin vain tiskin takana. Nettikauppa myös monipuolinen. Itse en näe mitään syytä mennä kauppaa sillä palvelu ei saanut ja samat setit netissä. Tietysti jos haluaa hypistellä ja kokeilla niin se on sitten asia erikseen.

7
Asta F.

Tuottet ovat söpöjä!

Tykkään erityisesti klipsuleluista koska niitä voi kiinnittää vaunuihin tai vaatteisiin vauvan ihailtavaksi ja tutkittavaksi.

En kauheasti pidä silti punavuoren peikosta, koska
Punavuoren liikkeessä käydessäni minua katseltiin ilmeellä: ostaakohan tuo mitään?!..
vasta sitten myyjän ilme edes vähän kirkastui kun mukaan lähti muutamat lelut ja vaatteet.
Mutta kun maksoin lahjakortilla ei se hymy kauaa huulilla pysynytkään.
Olisin halunnut lisäksi ostaa yhden klipsuhiiren jonka
paketti oli rikki ja nenän päästä maalia lähtenyt. kysyin saisiko tuosta hiirestä esim 10% pois.. ei onnistunut.

liike olisi voinut vähän joustaa koska hiiri oli viimeinen kappale ja viallinen..

Pidän silti tuotteista saamastani palvelusta huolimatta, joten tilaan niitä nykyään netistä.
Joku muu saa varmasti hyvää palvelua itse liikkeestä.
Saattoi olla myyjällä huono päivä silloin kun itse sielä kävin.

Erikoistuotteita, Laaja valikoima, Laatumerkkejä Hinta kohdallaan
4
Heidi K.

Olen asioinut kaikissa Punavuoren Peikon myymälöissä sekä nettikaupassa. Valikoima on kiva, mm. Moloa, Mini A Ture, Norlie ja monia muita merkkejä, mistä pidän. Olen ostanut mm. Småfolkin ruokalapun, Mini A Turen talvihaalarin sekä useita Molo Kidsin bodyja ja yöpukuja.

Nettikauppa on mielestäni ollut paras valikoimaltaan ja palvelu ystävällisin. Kun vaatteista maksaa vähän enemmän kuin H&Mssä, toivoisin myös palvelun olevan edes hyvää tasoa tai että myyjä edes tervehtisi. Punavuoren liikkeessä myyjä ei tervehtinyt saati kysynyt voisiko auttaa tms., vaikka olin ainoa asiakas sillä hetkellä. Sellon liikkeessä hieman ystävällisempää ja Jumbon liikkeessä (jota ei enää ole) näistä kolmesta ystävällisin palvelu. Samoja vaatteita saa muualtakin, joten hyvä ale on minulle ainoa syy ostaa tästä kaupasta.

Hyviä tarjouksia, Laaja valikoima, Laatumerkkejä Hinta kohdallaan
4
Jenna S.

Värit ja kuosit täällä ovat inspiroivia. Liike ei sovi tiukkapipoisille vanhemmille tai erityisen hempeistä prinsessahörhelöistä pitäville. Sen sijaan rempseille ja elämäniloisille perheille erinomainen. Omalle lapselleni ottaisin mielelläni liikkeestä mitä tahansa vaikka lahjaksi. Omalle rahakukkarolle ei sovi jokapäiväiseen vaateshoppailuun, mutta spesiaaleihin tilanteisiin ei kuitenkaan liian kallis. Liikkeessä myynnissä monia merkkejä ja pieneksi liikkeeksi valikoima oikein hyvä.

Ammattitaitoinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Markus K.

Mahtava liike pikkuväelle, jotka tarvitsevat vaatetta eri tarpeisiin. Hinnat ovat kohtuullisia ja mahdollisia maksaa, hinta-laatusuhde siis kohdallaan. Sain vinkin tuttavalta, Punavuori on siis jonkin verran kaukana meille, mutta ei liian kaukana, ratikka ja bussi kulkevat perille asti. Suosittelen!

9
Meri L.

Punavuoren peikko on ihana liike! Värit ja kuosit täällä ovat inspiroivia. Liike ei sovi tiukkapipoisille vanhemmille tai erityisen hempeistä prinsessahörhelöistä pitäville. Sen sijaan rempseille ja elämäniloisille perheille erinomainen. Omalle lapselleni ottaisin mielelläni liikkeestä mitä tahansa vaikka lahjaksi. Omalle rahakukkarolle ei sovi jokapäiväiseen vaateshoppailuun, mutta spesiaaleihin tilanteisiin ei kuitenkaan liian kallis. Liikkeessä myynnissä monia merkkejä ja pieneksi liikkeeksi valikoima oikein hyvä.

Ammattitaitoinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Heidi J.

Yksi Helsingin kuuluisimmista lastenvaatekaupoista, myös ehkä trendikkäin. Liikkeessä myydään hintavia, mutta laadukkaita merkkeijä kuten Småfolkia, Villervallaa, Moloa, Vansin kenkiä, Conversen kenkiä ja Bugaboon rattaita. Kun itse menee ostoksille liikkeeseen, hinnat voivat tuntua kallilta - siksi olinkin iloinen, kun ystäväni ostivat minulle babyshowerlahjaksi lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Punavuoren peikosta saa myös tosi käteviä kokoontaitettavia matka-ammeita, jotka sopivat niin pieneen kaupunkikotiin kuin mukaan matkalle otettavaksi. Tuo amme on ollut korvaamaton!

Ammattitaitoinen henkilökunta, Erikoistuotteita, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9
Lauri H.

Stadin paras vaatekauppa pikkuväelle.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Erikoistuotteita, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoinen henkilökunta
2. Erikoistuotteita
3. Laaja valikoima
4. Laatumerkkejä
5. Ystävällinen palvelu
6. Hyviä tarjouksia

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta