7,3 1Store WTC, Helsinki

Asiakkaiden mielestä IT-tarvikkeet-kategorian 6. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jarmo A.

Laaja varasto.

Tämä 1Store pitää tavallista laajempaa varastoa tuotteista, joten harvinaisemmat tarvikkeet saa luultavammin täältä. Aukioloaika liikkeellä on lyhyempi kuin muilla.

Minut ohjattiin tähän liikkeeseen Kampin 1Store:sta, koska haluamani muistikammat olivat täällä. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Laitteeni suhteen myyjä päätyi samoihin päätelmiin kuin Kampin 1Storessa, mikä lisää luottamustani asiantuntemukseen. Miinusta annan siitä, että myyjä oli turhan optimistinen muistikampojen asennuksen suhteen. Myyjä sanoi ettei niitä oikeastaan voi asentaa väärin, neuvoi ylimalkaisesti miten homma tehdään, mutta mainitsi ohimennen lähtiessäni, että Applen sivuilla on ohjeet jos niitä tarvitsee.

Kotona katsoin asennusohjeet ja totesin ne niin monivaiheisiksi etten ulkomuistista moista prosessia uskaltanut tehdä. Latasin sivun tabletille ja ohjeita noudattaen asensin kammat. Virta päälle ja mac mini sanoi piip - piip - piip ... ilmeisesti merkkinä siitä että kammat oli asennettu väärin. Nyt vain uudestaan asentamaan, mutta kammat eivät irronneetkaan ohjeen neuvoilla koska olivat väärin asennettu. Pieni paniikki iski kun joutui käyttämään fyysistä voimaa ja runnomaan pidikkeitä, että sai kammat pois paikoiltaan. Mac mini toimii nyt kun uudella kampojen asennuksella älysin painaa kammat huolellisesti pohjaan asti.

Loppu hyvin kaikki hyvin - huolimatta myyjän turhasta optimismista.

Asiantunteva henkilökunta
7

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta