7,8 Velosport Ky, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Harrastusvälineet-kategorian 54. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Asmo H.

Vaikka liike ei ole kovin suuri, on tuotevalikoima hyvin laaja, sillä paikka on kirjaimellisesti tupaten täynnä niin pyöriä, pyörävaatteita kuin -varusteitakin. Palvelu oli ainakin viimeisimmällä visiitilläni oikein reipasta ja iloista.

Laaja merkkivalikoima
9
Jorma S.

Loistava, asiatunteva palvelu! Huolto on taatusti maan paras!

Kokonaisvaltaista huoltoa, Laaja merkkivalikoima, Laatutietoisen valinta Hinta kohdallaan
10
Jukka R.

Perinteikäs, vai pitäisikö sanoa menneeseen jämähtänyt, liike on viime vuosina jäänyt pahasti jälkeen palvelussa. Asiakkaalle tarjotaan yhtä vaihtoehtoa, usein heidän itse maahantuomaansa merkkiä, eikä vaihtoehtoja anneta vaikka sellainen olisi suoraan myyjän selän takana.

Tilat ovat ahtaat ja täynnä vanhaa ylivuotista varastoa. Silti esimerkiksi työkalujen ja varaosien osalta valikoima on surkea.

Jos tiedät mitä olet ostamassa (erityisesti jos se on italialaista terästä tai nahkaa) niin täältä voi tehdä hyvät kaupat, muutoin vältä.

3
Sami.

Velosport,pyöräilyn erikoisliike sijaitsee Käpylässä Mäkelänkadun vilskeen varressa hyvien liikenneyhteyksien keskellä. Liikkeessä on hyvin laaja valikoima kaikenlaista pyöräilyyn liittyvää tavaraa ja tietenkin polkupyöriä löytyy joka lähtöön. Henkilökunta on mukavaa ja asiantuntevaa ja hyvin palvelualtista,liikkeen tilat ovat hieman ahtaat,mutta tavara valikoima on laaja. Voin hyvin suositella tätä liikettä varauksetta kaikille +++."K."

8
Leo S.

Perinteikäs pyöräliike, jossa kaikki toimii.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa, Laatutietoisen valinta Hinta kohdallaan
8

Velosport on pääkaupunkiseudun parhaita maantiepyöräliikkeitä, mutta valitettavasti taso on hieman laskenut takavuosista. Merkkivalikoimaa on supistettu eikä kaikkia takuuasioita voida enää tästä johtuen hoitaa, samoin työntekijät ovat vaihtuneet. Huollossa on ennen tehty usein hyvää työtä, mutta viime kerralla huolto ei osannut korjata väärin kokoamaansa ohjainlaakeria vaan pyörä piti viedä naapuriliikkeeseen säädettäväksi. Sidin kenkiä on hyvin hyllyssä ja niiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa, Uusimmat pelit ja vehkeet Hinta kohdallaan
8
Jukka P.

Huippumerkit: Colnago, Cannondale, Look, Olmo. Poikkeuksellista, että tekstiilejä ja muita varusteita löytyy hyllystä. Kannattta pyytää ottamaan mittapenkissä mitat pyörää ostaessa. Tulee oikean kokoinen runko kerralla.

Kokonaisvaltaista huoltoa, Laaja merkkivalikoima, Uusimmat pelit ja vehkeet Erinomainen
9
Pauliina R.

Käpylässä sijaitsevassa Velosport –liikkeessä on tullut asioitua aina silloin tällöin. Pyöräliike sijaitsee hyvällä paikalla – usein ohi ajaessa muistaa, mitä pyöräilyyn liittyvää tarvitsikaan. Täältä esimerkiksi ostin muutama kesä sitten itselleni pyörän ja pikkasen taisin saada hintaakin tingattua ;). Pyörän lisäksi muutamia pumppuja on tullut ostettua. Palvelu Velosportissa on ollut asiantuntevaa. Välillä liikkeessä on ollut ihan hirveä tungos ja kova kiire, mutta silti henkilökunta on jaksanut palvella ystävällisesti.

Ammattitaitoinen henkilökunta, Kokonaisvaltaista huoltoa Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Kokonaisvaltaista huoltoa
2. Ammattitaitoinen henkilökunta
3. Laaja merkkivalikoima
4. Laatutietoisen valinta
5. Uusimmat pelit ja vehkeet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta