8,1
K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 31. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

10 arviota | Kerro kokemuksesi

Kaupassa kattava valikoima ja henkilökunta on ystävällistä, erityisesti palvelutiskin henkilökunta (liha/kala).

Kassoilla ei turhaa jonottamista, apuvoimia kutsutaan nopeasti, mikäli jonoja alkaa muodostumaan.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9

Aivan loistava ruokakauppa ollakseen kohtuullisen pieni. Oma liha- ja kalatiski, sekä aina tuoreet leivät ja vihannekset. Kauppa on siisti ja jaksaa yllättää aina monipuolisella valikoimallaan. Hetkittäin tuntuu kuin olisi Stockmannin herkussa=). Suosittelen kaikille lämpimästi! Koskaan ei ole tuotteet loppu hyllyistä ja kassajonoissakaan ei joudu seisomaan puoltapäivää. Ehdottomasti Pitäjänmäki-Konala akselilla paras ruokakauppa!

9

Tosi hyvä lihatiski.Mielestäni myös hyvät plussa tarjoukset ja omat tarjoukset.Myös tosi usein juusto yms.koju ja kattavat valikoimat.

1921, 1922, 1924
10

Parkkipaikkoja on tässä kaupassa riittävästi!
Täällä on hyvä lihatiski ja mukaan saa ruokaa vaikka lounaaksi.
Grillattu Broileri on meillä ollut yksi suosittu viikoloppuherkku ja täällä ne on aina tuoreita ja hyvin kypsennetty.
Plussa tarjouksia on myös hyvin tarjolla.
Mukava hekilökunta.

1922, 1925, 1927 2
8

Paras kauppa alueella, suosittelen lämpimästi!
Konalan kookaupalla on hyvä sijainti, parkkipaikkoja löytyy aina
joko hallista tai ulkoa.
Lihatiski ja valikoimat muutenkin ovat erittäin hyvät ja palvelun tekee vielä paremmaksi henkilökunnan hyvä asiantuntemus ja ystävällinen palvelu.
Palvelutiskiltä löytyy joka päivä monie eri valmiita lämpimiä ruokia joko lounaaksi tai kotiin. Juustovalikoima on erittäin laaja ja hyvä, samoin hedelmäosasto. Juomia löytyy todella monia ja mitä ei ole, kauppias hakee varastosta. Näin keväällä aikaisin, kun kysyin simaa. Kiitos hyvästä palvelusta näinkin pienessä asiassa.
Kauppa on iso ja aina siisti. Valikoima on hyvin esillä ja helposti löydettävissä. kaupan koko on vielä hyvin ostajaystävällinen verrattuna suurempiin kauppoihin. Tavarat löytää helposti
Suosittelen lämpimästi Konalan Kookauppaa!

1921, 1922, 1926 2
9

Konalan K-supermarketin valikoima on runsas, oli kyse miltei mistä tahansa tuotteesta. Varsinkin liha- ja kalatiski on monipuolinen ja sieltä saa ostaa mm. kaupassa itse valmistettua sushia ja joka päivä vaihtuvia lounaita mukaansa. Myös juustovalikoima on erinomainen sisältäen myös juustoja, joita tavallisesti löytää vain erikoisliikkeistä. Kassajonot venähtävät toisinaan, mutta tavallisesti lisää myyjiä saapuu niitä purkamaan. Hintataso on tavallista k-kauppa-tasoa, mutta tarjouksia seuraamalla voi päästä halvemmalla. Palvelu on aina ystävällistä ja myyjiltä saa apua tarvittaessa.

1922 2
8

Konalan K-Supermaket on selkeästi Keskon K-supermarkettien konseptin mukainen myymälä. Kaikkien myymälöiden ulkoasu on vähän aikaa sitten uusittu uuden konseptin mukaiseksi asiakasviihtyvyyden parantamiseksi joskin muutokset ovat mielestäni tehneet myymälästä entistä sekavamman oloisen. Myymälässä on ensimmäisenä sisääntullessa vastassa laaja hedelmä- ja vihannesosasto, hyvä leipäosasto, josta saa myös tuoretta ja lähellä tuotettua leipää sekä suuri lihatiski, josta löytyy myös harvinaisempia tuotteita. Myymälän takaosaan on sijoitettu juomaosasto ja takaseinälle maidot, jotta myymälän joutuu kävelemään yleensä kokonaan läpi vaikka olisi vain maidonhakureissulla.

Plussakorttitarjoukset on laitettu yleensä hyvin esille ja ne pistävät helposti silmään. Myymälässä on yleensä tarpeeksi kassaa auki, ettei pääse syntymään liian pitkiä jonoja, vaan palvelu ja asiointi on nopeaa ja helppoa. Myymälässä on yleensä aina vähintää pari tai kolme myyjää esillepanemassa tuotteita, joten tarvittaessa apua saa henkilökunnalta nopeasti. Hintataso on K-supermarkettien mukaista ja plussakortilla on mahdollista säästää rahaa plussatarjouksien myötä.

1922, 1925, 1927 2
8

Hyvä liha-ja kalatiski.

6

Todella hyvä palvelutiski, varsinkin kalapuoli. Ystävällinen ja opastava palvelu.

10

Miksi juuri tänne?

1. Oma lihatiski
2. Ei jonoja
3. Kattavat valikoimat
4. Edulliset hinnat
5. Luomua ja lähiruokaa
6. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
7. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta