7,7 K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 89. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika P.

K-supermarket Postitalo on jännä 365 päivänä vuodesta aukioleva jättiläismäinen K-supermarket. Sen pääsisäänkäynti on yllätys kun sisään mennään kahvion vieressä eikä paraattiovien kautta suoraan. Kahvio on erillään myymälästä omalla kassallaan. Pullonpalautus on kellarissa -2 kerroksesta jonne pääsee hisseillä tai liukuportaiden kautta kassalinjaa vastapäätä. P-Elielistä on yhdystunneli ja se on samassa hallissa kuin pullonpalautus. Myymälän erikoisuus on salaattibaari jossa asiakas Annostele & punnitse salaattiannoksensa. Paistopisteen vaaka myös toimii erilailla, ohjeet vaakapisteellä. Myymälä vähän sokkeloinen aluksi.

8
Toni R.

Kaupassa kattava valikoima ja henkilökunta on ystävällistä, erityisesti palvelutiskin henkilökunta (liha/kala).

Kassoilla ei turhaa jonottamista, apuvoimia kutsutaan nopeasti, mikäli jonoja alkaa muodostumaan.

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Tuoreet vihannekset ja hedelmät
9
Leena K.

Konalan paras ruokakauppa. Ei hirveän iso myymälä, mutta valikoima laaja ja monipuolinen. Hedelmät ja vihannekset aina tuoreita ja houkuttelevia, kauden mukaan on myös lähituottajien marjoja ym. Päiväykset tuoreita. Henkilökunta ystävällistä etenkin palvelutiskillä, ja kassat toimivat ripeästi. Hyviä tarjouksia ja kampanjoita.

9
Veronica M.

Tosi hyvä lihatiski.Mielestäni myös hyvät plussa tarjoukset ja omat tarjoukset.Myös tosi usein juusto yms.koju ja kattavat valikoimat.

Kattavat valikoimat, Luomua ja lähiruokaa, Oma lihatiski
10
Asta F.

Parkkipaikkoja on tässä kaupassa riittävästi!
Täällä on hyvä lihatiski ja mukaan saa ruokaa vaikka lounaaksi.
Grillattu Broileri on meillä ollut yksi suosittu viikoloppuherkku ja täällä ne on aina tuoreita ja hyvin kypsennetty.
Plussa tarjouksia on myös hyvin tarjolla.
Mukava hekilökunta.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
8
Aleksi O.

Erinomainen valikoima, tuoretta lihaa tiskiltä ja hyvät luomu tuotteet. Nopeat ja mukavat kassat tekevät asioinnista mukavaa, suosittelen!

9
Ulla I.

Paras kauppa alueella, suosittelen lämpimästi!
Konalan kookaupalla on hyvä sijainti, parkkipaikkoja löytyy aina
joko hallista tai ulkoa.
Lihatiski ja valikoimat muutenkin ovat erittäin hyvät ja palvelun tekee vielä paremmaksi henkilökunnan hyvä asiantuntemus ja ystävällinen palvelu.
Palvelutiskiltä löytyy joka päivä monie eri valmiita lämpimiä ruokia joko lounaaksi tai kotiin. Juustovalikoima on erittäin laaja ja hyvä, samoin hedelmäosasto. Juomia löytyy todella monia ja mitä ei ole, kauppias hakee varastosta. Näin keväällä aikaisin, kun kysyin simaa. Kiitos hyvästä palvelusta näinkin pienessä asiassa.
Kauppa on iso ja aina siisti. Valikoima on hyvin esillä ja helposti löydettävissä. kaupan koko on vielä hyvin ostajaystävällinen verrattuna suurempiin kauppoihin. Tavarat löytää helposti
Suosittelen lämpimästi Konalan Kookauppaa!

Kattavat valikoimat, Oma lihatiski, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Matti S.

Konalan K-supermarketin valikoima on runsas, oli kyse miltei mistä tahansa tuotteesta. Varsinkin liha- ja kalatiski on monipuolinen ja sieltä saa ostaa mm. kaupassa itse valmistettua sushia ja joka päivä vaihtuvia lounaita mukaansa. Myös juustovalikoima on erinomainen sisältäen myös juustoja, joita tavallisesti löytää vain erikoisliikkeistä. Kassajonot venähtävät toisinaan, mutta tavallisesti lisää myyjiä saapuu niitä purkamaan. Hintataso on tavallista k-kauppa-tasoa, mutta tarjouksia seuraamalla voi päästä halvemmalla. Palvelu on aina ystävällistä ja myyjiltä saa apua tarvittaessa.

Oma lihatiski Hinta kohdallaan
8
Suvi A.

Konalan K-Supermaket on selkeästi Keskon K-supermarkettien konseptin mukainen myymälä. Kaikkien myymälöiden ulkoasu on vähän aikaa sitten uusittu uuden konseptin mukaiseksi asiakasviihtyvyyden parantamiseksi joskin muutokset ovat mielestäni tehneet myymälästä entistä sekavamman oloisen. Myymälässä on ensimmäisenä sisääntullessa vastassa laaja hedelmä- ja vihannesosasto, hyvä leipäosasto, josta saa myös tuoretta ja lähellä tuotettua leipää sekä suuri lihatiski, josta löytyy myös harvinaisempia tuotteita. Myymälän takaosaan on sijoitettu juomaosasto ja takaseinälle maidot, jotta myymälän joutuu kävelemään yleensä kokonaan läpi vaikka olisi vain maidonhakureissulla.

Plussakorttitarjoukset on laitettu yleensä hyvin esille ja ne pistävät helposti silmään. Myymälässä on yleensä tarpeeksi kassaa auki, ettei pääse syntymään liian pitkiä jonoja, vaan palvelu ja asiointi on nopeaa ja helppoa. Myymälässä on yleensä aina vähintää pari tai kolme myyjää esillepanemassa tuotteita, joten tarvittaessa apua saa henkilökunnalta nopeasti. Hintataso on K-supermarkettien mukaista ja plussakortilla on mahdollista säästää rahaa plussatarjouksien myötä.

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Oma lihatiski Hinta kohdallaan
8
Janne A.

Hyvä liha-ja kalatiski.

6
Tommi T.

Hyvä vihannes- ja tuoreosasto! Kassoilla jonkin verran jonoja. Palvelualin oli tarjolla ja kassalla hymyiltiin.

8
Kati T.

Ok tuotevalikoima, ei löydy tuoretiskejä ja liiketilat hieman sekaiset. Parkkitilaa löytyy runsaasti.

7

Miksi juuri tänne?

1. Oma lihatiski
2. Ei jonoja
3. Kattavat valikoimat
4. Edulliset hinnat
5. Luomua ja lähiruokaa
6. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
7. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta