8,9
Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 3. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

12 arviota | Kerro kokemuksesi

Sokos Hotel Torni on erittäin hyvällä paikalla Helsingin keskustassa. Huoneet ovat siistejä ja toimivia. Ainoa huono kokemus on, kun sain huoneen aivan hissin vierestä ja hissin melu hankaloitti nukahtamista. Tällöinkin yhdellä pikaisella soitolla asia selvisi - tilannetta pahoiteltiin ja minulle annettiin heti huone rauhallisemmalta paikalta. Extraplussat aamiaiselle, taatusti tuoreet raaka-aineet ja palvelu on erinomaista!

Hyvät kulkuyhteydet, Keskeinen sijainti, Laatua arvostavalle Hinta kohdallaan
9

Olen vieraillut täällä kaksi kertaa ja tämä viimeisin kerta jätti vähän kylmäksi. Ensinnäkin huone ei ollut kovin siisti, kun tulin sinne, koska esim. lavuaari oli täynnä miesten partakarvoja. Sain tästä hyvästä drinkkikupongit yläkerran baariin, joka on aina yhtä hieno paikka käydä yksillä. Kesällä terassi luo lisätilaa muuten ahtaaseen paikkaan. Huone sijaitsi ihanasti kaukana hisseistä ja oli todella iso ja rauhallinen. Suihkutila oli hieman ehkä ahdas, mutta menetteli. Harmi siitä, ettei hotelliin kuulunut lainkaan saunaa tai kuntosalia. Aamiainen oli kattava ja oli ihanaa, että tee/kahvi tarjoiltiin pöytiin. Vietin yhteensä 4 yötä hotellissa ja lopulta minulle korvattiin huoneen hinnasta hieman, koska muinakin päivinä sattui pieniä mokia. Onneksi sijainti oli loistava ja palvelu vastaanotossa hyvää.

Henkilökohtainen palvelu, Keskeinen sijainti, Laatua arvostavalle Hinta kohdallaan
7

Hyvä palvelu ja siistit huoneet. Olen yöpynyt hotellissa useamman kerran. Huoneita on kahden tyyppisiä. Jugen-huoneissa näkyy ajan hammas ja ArtDeco-huoneissa taas muotoilu on selkeälinjaista ja kaunista.

Erikoiskiitos siitä, että aamiaisaikaa on pidennetty. Sain viimeksi myös ladattua puhelimeni vastaanotossa, kun oma laturi oli jäänyt matkasta.

Hyvät kulkuyhteydet, Laatua arvostavalle, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
10

Tornihotellista olin paljon hyvää kuullut. Kun vietettiin vaimon kanssa juhlapäivää, niin päätin yllättää varaamalla huoneen näköalahuoneistosta. Huone oli ehkä yllättävän pieni, jonka pinta-alan täytti aika hyvin iso sänky. Myyntipalvelusta alkaen saimme erittäin hyvää palvelua, mitä odotinkin, sillä huoneen hinta oli aika kallis. Tuntuu, että hinnassa on hieman ”brändilisää”.

Kaikki sujui hyvin ja kyseisessä hotellissa on jotain omalaatuista tunnelmaa, eräänlaista nostalgiaa hehkuu seinistä. Meidän huone oli 11. kerroksessa ja ainoa asia mikä ärsytti, niin oli se, että hissiä sai välillä odottaa todella pitkään. Hissi oli myös erittäin pieni, joten aina ei mahtunut edes kyytiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa on yleinen baari, jonka kävijät ruuhkauttivat omalta osaltaan hissiä.

Hotellin yhteydessä on myös todella mainio baari American Bar, jota suosittelen lämpimästi. On tämä hotelli sellainen, että se pitää kerran elämässä kokea, mutta korkea hintataso ei saa kyllä usein käymään.

Laatua arvostavalle, Romantiikannälkäisille Ylihinnoiteltu
9

Sokos Hotel Torni on lempihotellini Helsingissä. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin keskustassa. Hotelli Tornissa on ystävällistä henkilökuntaa ja palvelu loistavaa. Hotelli Tornin yläkerrassa sijaitsevassa ”baarissa” on pakko käydä juomassa aina yksi drinkki ja ihailemassa kaunista Helsinkiä. Hotelli Tornin hotellihuoneet ovat siistejä ja aivan ihania. Jokaisella kerralla haluan valita erilaisesti sisustetun huoneen. Hotellin aamiainen on täyttävä ja poikkeaa muista perinteisistä aamiaisista. Suosittelen yöpymään Sokos Hotel Tornissa!

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille
10

Olimme täällä yhtenä viikonloppuna mieheni kanssa parisen vuotta sitten..
Hotelli oli aika täynnä tuolloin. Huoneemme oli sellainen josta oli varauloskäynti portaikkoon, mistä pääsi myös toiseen kiinteistöön.
Tuossa toisessa kiinteistössä sattui olemaan vesivahinko jota korjailtiin kovaäänisesti lauantai-iltana aika myöhään. Olimme kaupungilla syömässä joten se ei haitannut, koska tullessamme takaisin, meteli oli loppunut. kakki olisi ollut ok, mutta oli todella inhottava herätä sunnuntai aamuna seitsemän jälkeen siihen, että tuo remontti jatkui.. oltiin aika väsynyttä sakkia vaikka tämän piti olla rentouttava viikonloppu.... No, onneksi hotelli korvasi tämän ja saimme lahjakortin jolla saimme korvaavan yön missä tahansa sokos hotellissa ilmaiseksi. se korvasi mielestäni hyvin tuon kurjan sunnuntain aamuherätyksen.
Muutenkin palvelu oli loistavaa ja aamiainen oli täyttävä.. ja tuskin sielä joka viikko vesivahinkoja tapahtuu :)
Yksi parhaita hotelleja.

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille Hinta kohdallaan
9

Tunnelmallinen ja perinteikäs hotelli Helsingin keskustassa. 1931- avattu hotelli oli 45 vuoden ajan Helsingin korkein rakennus. Hotellin huipulla sijaitsevasta Ateljee Barista on huikeat näkymät Helsingin ylle. Huoneet ovat moderneihin hotelleihin verrattuna ahtaat - yhden hengen huoneessa on kapea sänky ja vähän liikkumatilaa. Itse harvemmin kuitenkaan haluan viettää erityisemmin aikaa itse hotellihuoneessa joten se ei ole itselleni erityinen haittapuoli. Hotellissa on hauskaa vanhanajan tunnelmaa ja ystävällinen henkilökunta.

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille Hinta kohdallaan
9

Viihtyisä ja yllättävän rauhallinen hotelli erittäin keskeisen sijainnin huomioon ottaen. Huoneet todella siistejä ja modernisti hyvällä maulla sisustettuja - mm. lasinen suihkuseinämä on näkemisen arvoinen ratkaisu. Huoneet melko pieniä, mutta näköalat ylemmistä kerroksista sitäkin hienompia. Jos yöpyminen ei ole mahdollista, voi maisemia käydä ihailemassa myös ylimmän kerroksen Ateljee-baarissa (joka tosin ei hintojensa puolesta kovin pitkää iltaa ainakaan opiskelijabudjetilla salli). Sopii erinomaisesti myös lähilomailuun, Tornista näkee oman kotikaupunkinsa aivan uusin silmin. :)

Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä, Romantiikannälkäisille
9

Hyvä huone ja aamupala.

Vietimme hääyötämme, huone oli hyvä ja kylpyhuone oli varustettu kylpyammeella. Hotelli sijaitsee Helsingissä loistavalla sijainnilla, aivan kaiken keskellä. Kattobaari, joka on kuuleman mukaan erittäin hieno, aukesi vasta kahdelta päivällä, eikä sinne päässyt katselemaan aamuista Helsinkiä, mikä oli pienoinen miinus. Aamupala oli hyvä ja runsas, sisälsi paljon suomalaisia elementtejä, kuten karjalanpiirakoita ja silliä. Myös aamiaistila oli miellyttävän rauhallinen, vaikka kävijöitä oli paljon, joten aamupalan yhteydessä sai mukavasti luettua päivän hesarin, joka oli tarjolla.

Anonyymiin oleiluun, Laatua arvostavalle, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
9

Keskeisellä paikalla. Kattobaari erinomainen. Palvelu hyvää.

9

Näköala erittäin jees

8

Ateljee baari ja historia...

9

Miksi juuri tänne?

1. Laatua arvostavalle
2. Lähellä nähtävyyksiä
3. Romantiikannälkäisille
4. Hyvät kulkuyhteydet
5. Keskeinen sijainti
6. Anonyymiin oleiluun
7. Henkilökohtainen palvelu
8. Rento ja huoleton ilmapiiri

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta