8,8 Ravintola Lehtovaara, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 35. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pauliina R.

Lehtovaaran on yksi Helsingin klassikkoravintoloista, jossa kannattaa nimenomaan nauttia ravintolan klassikkoannos Cœur de filet Provençale 1952, jota on nimensä mukaisesti tarjottu Lehtovaarassa vuodesta 1952. Paikan historia luo upeat puitteet illalliselle, josta ei varmasti tunnelmaa puutu. Palvelu Lehtovaarassa on ystävällistä ja kohteliasta. Hinta ja laatu kohtaavat ruuan suhteen myös. Viihtyisä ja perinteinen Lehtovaara on ehdottomasti suositeltava ravintola.

9
Henrik C.

Hyvä ruoka, kiva paikka, asiakaspalvelu voisi pelata paremmin, tarjoilijattaret ovat vain "siellä töissä" eivätkä anna hyvää tunnelmaa paikasta, myöskin hidasta ja saa kyllä yrittää jos haluaa saada niihin yhteyttä! :)
Mutta ruoka on hyvä, joten kyllä tämän paikan voi hyvin suositella.

Fiiniä ja tyylikästä, Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet
8
Pete L.

Täydellistä!!

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Jorma H.

Ravintola Lehtovaara on palanen vanhaa viipurilaista kaupunkikulttuuria keskellä Töölöä. Miljöö valkoisine liinoineen tuo tervehdyksen entisestä Suomen kansainvälisimmästä kaupungista. Erinomainen palvelu sulautuu vastaa paikan yleistä ilmapiiriä. Ruoka on konstailematonta ja valmistettu hyvistä raaka-aineista,
ei mitään uudempaa kokeellista fuusiokeittiötä. Miljöö, palvelu ja ruoka vastaavat poikkeuksellisen hyvin toisiaan.
Elämys valkoisia liinoja ja konstailematonta laaturuokaa arvostavalle.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Irma V.

Hyvä ja siisti paikka. Kehtaa viedä syömään vieraat

Fiiniä ja tyylikästä, Isommalla porukalla Erinomainen
7
Karoliina T.

Lehtovaara on tasokas ja viihtyisä ravintola. Laadukkaat raaka-aineet ja taitavat kokit takaavat herkullisen makuelämyksen. Sisustus on pelkistetyn tyylikäs. Vaikka paikkaa pidetään hienona ravintolana jonne ei sovi mennä ihan missä tahansa vatteissa, tarjoilijat ovat rentoja ja tietenkin erittäin asiantuntevia, mikä aikaansaa mukavan eikä niin jäykän ilmapiirin. Viinivalikoima on laaja ja jokaiselle ruokalajille löytyy tarjoilijoiden suosittelemana erittäin hyvin ruoan kanssa yhteen sopiva vaihtoehto. Suosittelen!

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Kalle L.

Lehtovaara on viihtyisä fine dining-ravintola Töölössä. Vaikka ravintola on tyyliltään selvästi hieno ja kallis, valoisuus ja ikkunoiden suuri määrä rentouttavat tunnelmaa ja poistavat fine diningiin joskus kuuluvan jäykkyyden. Ruokalista on kategorian ravintoloiden tyyliin suppea: muutama vaihtoehto alku-, pää- ja jälkiruokia ja ajoittain vaihtuvat menut. Itse söin riimihärkää, ankanrintaa ja juustovalikoiman, ja missään ei ollut valittamista. Henkilökunta on ystävällistä ja sitä ei tarvinnut missään vaiheessa odottaa.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Pekka K.

10 on liian vähän! Tämän ravintolan takia pitäisi tuota asteikkoa laajentaa, kymppi on liian vähän!!! Olen arvostellut muutamia paikkoja siellä sun täällä ympäri suomea ja useimmat olen lytännyt, mutta tässä on paikka josta ei löydä mitään negatiivista. Olin 2011 viettämässä äitini 70-vuotis juhlia Lehtovaarassa ja paikka oli täydellinen valinta. Yhdessä henkilökunnan kanssa suunnittelimme menun joka toteutui täydellisesti. Ruoka oli USKOMATTOMAN hyvää! Olen toitottanut purkkiruokaa vastaan ja tämä paikka on hyvä esimerkki uskalluksesta käyttää oikeita raaka-aineita, esimerkki hyvästä ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Paikka voi olla "vanhahtava", mutta minun mielestä tämä ravintola saa ja pitääkin olla juuri sellainen kuin se on. Valitettavasti minulta loppuu ylistävät sanat kesken :) Voin suositella varauksetta kaikille hyvän ruoan ystäville!!!

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Henna R.

Hienoista ravintoloista, joissa olen Helsingissä käynyt on täällä poikkeuksetta mukavin ja taitavin salihenkilökunta.

Vaikka olen nykyisin kasvissyöjä niin muistelen vielä kaiholla valkosipulista härän sisäfilettä, jota täällä söin (listalla nimellä Coeur de filet Provençale).

Buffet-lounaan olen nauttinut kasvissyöjä aikoinani ja se oli oikein täyttävä ja maittava. Tosin syön myös kalaa.

Söpöllä lasitetulla terassa istuskelee mielellään keväisin ja syksyisin, kesällä se on joskus hieman kuuma.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Ville L.

Ravintola Lehtovaara är en legend i Tölö, och det är stället som jag tar min mamma till för att fira diverse saker. Vi är båda förälskade i restaurangens legendariska Coeur de filet, som är inrefilébitar med champinjoner och potatis stekta i vitlökssmör. Det är helt obeskrivligt gott, åtminstone om man tycker om vitlök. Jag rekommenderar att man besöker restaurangen åtminstone en gång för denna smakupplevelse.

Själva lokalen är lite gammaldags, ett hopkok från alla årtionden från 50-talet framåt. Servicen kan vara lite ojämn, men för det mesta är den bra... jag tror det har varit inhoppare de gånger den varit mindre tillfredsställande.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Heidi J.

Lehtovaara on olennainen osa Töölöä, jossa käymme juhlistamassa appivanhempieni hääpäivää vuosittain. Muutenkin ravintola sopii mielestäni klassisiin juhlapäiviin, kuten äitienpäivän, syntymäpäivien ja pyhäpäivien viettoon. Miljöö on perisuomalainen, ehkä hieman vanhahtava, mutta niin sen kuuluu ollakin. Itse olen fiksaantunut Lehtovaaran klassikkoannokseen Coeur de Filletiin, jossa on härän sisäfilettä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja tuoreita herkkusieniviipaleita. Rinnalle tuhti lasi punaista ja elämys on valmis. Toki valkosipulia pitää rakastaa, pitääkseen tästä annoksesta!

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Ida R.

Lehtovaara on yksi Helsingin perinteikkäämmistä ravintoloista. Se löytyy kirjoista ja tietopeleistä, mutta on ehkä viimeisten vuosien aikana jäänyt pois muodista. Ravintolaa ei ole uudistettu ja hintoja on jouduttu alentamaan. Uusien hintojen laatusuhde on erinomainen. Palvelu on kokenutta ja täsmällistä. Lehtovaara ei yllätä, vaan pitää tasaisen korkea laatu. Pöydän pitää ehdottomasti varata lasitetulta terassilta. Terassi on valoisa ja mukava. Ruoka on todella hyvää. Ravintola on tunnettu Coeur de filet provencale – annoksesta. Valkosipulin ystävälle annos on kuin unelma.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Jukka P.

Perinteikäs, jopa hieman vanhahtava töölöläisklassikko. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Hyvä viinilista kohtuullisin hinnoin. Coeur de Filet'tä on tarjoiltu olympiavuodesta 1952 lähtien, eikä ihme.

9

Miksi juuri tänne?

1. Laadukkaat raaka-aineet
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Fiiniä ja tyylikästä
4. Isommalla porukalla
5. Intiimisti yhdessä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta