Sex-Shop Finland Oy, Helsinki

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pengerkadun Sex-Shop Finland sijaitsee kaverini alakerrassa. Ystäväni ovatkin lähettäneet kortteja kaverilleni osoitteella Sex-Shop Finlandin yläkerta. Perille ovat menneet. Voin siis vain olettaa, että perille menevät myös Sex-Shop Finlandin tuotteet. Tuotteita on esitelty kattavasti liikeen pengerkadulle avautuvissa näyteikkunoissa. Ja niitä tutkimalla voi vain kuvitella kuinka höpöltä tuntuu, kun tuote pääsee perille. Kuten kortit ystävälleni. En ole kuitenkaan liikkeessä käynyt, koska en ole moraalisesti rappeutunut yksilö.

4

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta