8,1
Café Picnic Kaisaniemen Metrohalli, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 353. paras yritys
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kaisaniemen Café Picnicistä on helppo napata mukaan jotakin mutusteltavaa. Kahvila tarjoaa erilaisia patonkeja ja salaatteja sekä smoothieita ja juomia. Lisäksi valikoimissa on lämpimiä ruokia, kuten uuniperunoita ja keittoja. Nopeaan lounastamiseen paikka on siis ihanteellinen. Toisaalta Café Picniciä ja sen tuotteita voisi sanoa myös tylsiksi ja persoonattomiksi, onhan lähes jokaisen Picnic-ketjuun kuuluvan kahvilan valikoima samanlainen.

Kaisaniemen Café Picnic ei olekaan paras esimerkki ketjun kahviloista, sillä liiketila on synkkä ja pieni. Palvelu on kuitenkin nopeaa ja ystävällistä ja sijainti metroaseman vieressä kätevä. Siksi tämä sopiikin kiireisille lounastajille ja take away -syötävää etsiville hyvin.

Hinta kohdallaan
7

Kaupungin parhaat uuniperunat!

Picnicillä on myös kohtuuhinnat: kaikki lämpimät ruoat on alle kympin. Suosittelen uuniperunoita ja keittoja ja pastoja.

Kaisaniemen miinus on pienet tilat: pari pöytää on käytävällä ja niskaan vetää ilamstointi ja kellarissa ei ole ikkunoita eikä valoa. Mutta sijainti on näppärä työmatkalaiselle. Suosittelen myös muille kohtuuhintaista lounasta etsiville.

Erinomainen
8

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta