8 Janoinen Lohi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 87. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Katja V.

Janoinen Lohi on osa ketjua johon kuuluu muutama muu ravintola kala-aiheisilla nimillä. Janoisella Lohella on laaja valikoima erilaisia oluita, sekä koti- että ulkomaalaisia. Ruokaakin on tarjolla, sekä lämpimiä aterioita että snackseja. Paikassa on myös iso screen ja kaapelikanavia, eli tänne voi tulla katsomaan esimerkiksi jalkapalloa tai jääkiekkoa.

8
Ville L.

Än en fiskbar, den här i Bakre Tölö. Som de andra barerna i kedjan är det fråga om ett rätt mysigt ställe, med ett gediget utbud av öl och cider. Personalen här är inte så kunnig som på Drumsö, men sen igen har jag inte besökt detta ställe så ofta. Man åker kanske inte så ofta förbi det här stället så man tenderar att glömma att det finns, men det är ett fullgott alternativ om man vill stanna på en öl någonstans. Det är större än det ser ut, så man ryms och dricka med ett lite större gäng också. Tummen upp, även om priserna inte alltid är studerandevänliga!

Happy hour, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
8
Teemu P.

Nimenomaan oluelle
Jos arvostaa hyvä olutta, sekä valinnanvaraa kyseistä
nestettä ostettaessa, on Janoinen Lohi oikea paikka.
Pelkästään hanasta saatavilla on useita varteenotettavia
vaihtoehtoja, jonka lisäksi pullo-oluet täyttävät ronkelimman asiakkaan tarpeet. Erityisesti Seinäjoen herkku Mallaskosken Kuohu kannattaa käydä särpimässä nimenomaan täällä. Tunnelma on kodikkaan kapakkamainen, mutta ei kuitenkaan missään nimessä halvan oloinen. Tämä näkyy myös hinnoissa. Pihalla on pienehkö terassi, josta voi seurata vilkkaan risteyksen menoa ja meininkiä.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
8
Juha T.

Olutvalikoima on kohtalaisen laaja, muttei eroa juurikaan muista helsinkiläisistä olutravintoloista. Tänne istuu mielellään yhdelle tai kahdelle hyvien ystävien seurassa. Ravintolan asiakaspaikkoja on rajoitetusti, joten suuremmalla porukalla paikalle saavuttaessa voi viikonloppuisin olla hankalaa mahtua sisään. Viikolla mahtuu paremmin. Juomien normihinnat ei varsinaisesti houkuttele istumaan paikalla pitkää iltaa, mutta toisaalta kantiskortilla saa hyviä alennuksia monista tuotteista. Toukokuun kantistarjouksena oli reilu alennus talon viineistä!

Happy hour
7
Julia H.

Hyvä lähibaari Töölössä joka on sopivan iso, saa yleensä pöydän isommallekkin porukalle. Myös joitain pikkuruokia on jos hiukkoo illan aikana, ainakin tomaattivuohenjuustokeitto oli ihan hyvä hintaansa nähden. Ollaan vietetty pitempiäkin iltoja samassa paikassa vaihtamatta paikkaa, rentouttava paikka. Erikoisoluita löytyy jos haluaa kokeilla jotain uutta, ihan vaikka metrimitalla. Aika tyypillinen "kalaravintola" niin sanotusti. Joskus ihmiset katovat urheilua täällä mutta sei ei ole menoa haitannut.

Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Kaisa L.

Oikea paikka oluen maistelijalle: laajat olitvalikoimat, kuten kunnon olitravintolassa kuuluukin. Miellyttävä sisustus. Terassi, joka on osan aikaa päivästä aurinkoinen.

9
Juho K.

Hyvä olutvalikoima, eikä hinnatkaan liian kalliita. Janoinen lohi sijaitsee ihan Partioaseman vieressä, joten monien kokouksien jälkeen epäviralliset jatkot on löytynyt lohesta :)

Leikkimielisesti kysytäänkin aikuisten kokouksien jälkeen, että montako metriä* meni lohessa?

Lohi on yksi tunnelmallisimmista bubeista, jossa on mukava viettää iltaa hyvien ystävien seurassa.

Nyt MM-kisojen aikaan lohessa on mahdollista myös seurata kilpailuhumua hieman syrjemmässä.

*Metri = lauta täynnä pieniä tuoppeja

Happy hour, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Olli-Pekka P.

Aika hyvä valikoima oluita, joskin paremmin pulloissa kuin hanasta. Keittiön anti oli aika perustavaraa.

7
Tommi T.

Valtava olutvalikoima ja kapakkatyylinen sisustus. Iloinen palvelu. Ei perheille.

7

Miksi juuri tänne?

1. Happy hour
2. Paras olutvalikoima
3. Rentoutumaan töiden jälkeen
4. Aitoa kapakkatunnelmaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta