7,3 Tiger of Sweden Concept Store, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 163. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

hyvä valikoima! Kluuvin Tiger of Sweden vaateliike sijaitsee Kluuvin ostoskeskuksessa, Helsingissä. Helsingin päärautatieasemalta kävelee myymälälle vajaassa 10 minuutissa. Tiger of Sweden on erikoistunut muodikkaiden naisten ja miesten vaatteiden myymiseen. Myymälän valikoimiin kuuluu mm. runsaasti erilaisia takkeja, mekkoja, toppeja, kauluspaitoja, hameita, bleisereitä, shortseja, t - paitoja, jalkineita, uima - asuja, sekä asusteita. Vierailin Kluuvin Tiger of Swedenissä etsiessäni itselleni uusia vaatteita töihin. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan hyvin pienet, mutta esillä olevien tuotteiden valikoima oli silti monipuolinen. Tuotteiden esillepano oli toteutettu huolellisesti ja pystyin liikkumaan myymälässä esteettömästi. Astuttuani sisään liikkeeseen, ystävällinen myyjä tuli heti avukseni ja alkoi esittelemään minulle erilaisia vaatteita. Pidin kovasti mustasta Tuvalin hameesta, joten päätin mennä sovittamaan sitä. Sovituskopit olivat tilavat ja niiden seinillä oli isot peilit. Hame istui päälleni hyvin, joten halusin ehdottomasti ostaa sen samantien. Maksoin hameestani vain 83 euroa, sillä ostokseni oli alennuksessa. Myyjä oli ystävällinen ja kohtelias. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä myymälässä olleiden vaatteiden monipuoliseen valikoimaan. Tiger of Swedenin vaatteiden hinnat vaihtelivat noin 80 eurosta aina + 300 euroihin asti. Kluuvin myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10.00 - 20.00, lauantaisin klo. 10.00 - 18.00, sekä sunnuntaisin klo. 12.00 - 18.00. Suosittelen Kluuvin Tiger of Swedenissä asiointia hyvää laatua ja tyylikästä pukeutumista arvostaville asiakkaille.

8
Heidi T.

Hurjan ihania Tiger Of Swedenin vaatteita, nyt kokonaisen kaupan verran. Täällä sydän tykyttää trendikkäiden ja laadukkaiden vaatteiden vuoksi. Satunnaisia rytmihäiriöitä tosin tuovat korkeat hinnat. Mutta jos palkkapussi antaa myöten, näistä vaatteista syntyy katu-uskottavuus.

9
Heta O.

Itse ihastuin strech -farkkuihin. Pillifarkut jotka eivät kiristä päätyivät komerooni kahdessa ei värissä. Kangas on ihan pehmeää ja farkut ovat todellakin kiristämättömät. Täydelliset saappaiden kanssa. Farkut eivät ole kuitenkaan liian legginsimäiset vaan näyttävät normifarkuilta jalassa. Menevät vaan ihan ihonmyötäisesti.

Myös pari muuta Tigerin farkkumallia on päätynyt kaappiini. Joissakin yläosissa on myös kivoja vähän erilaisia leikkauksia.

9
Kalle F.

Hyvää palvelua ja laatutuotteita. Tyyliltään Tiger of Sweden on pohjoismaista kovan luokan tyyliä. Ehkä merkin hintataso on vaikea arvioida, ja se täytyykin jokaisen henkilökohtaisesti päättää. Puvut ovat mielestäni merkin paras anti, ja vaikkei valikoima olekaan kovin laaja, on tyyli kohdallaan. Merkki sopii asiakkaalle, joka etsii nuorekasta ja sliikkiä tyyliä. Laatu on kohdallaan, ja kaupan palvelu on hienoa. Omassa puvussani oli ostaessa pieni ongelma, mutta käydessäni uudestaan tästä kertoessani olin vaikuttunut tilanteen ammattimaisesta ja sujuvasta korjauksesta.

Hinta kohdallaan
8
Johannes J.

Kluuvin kauppakeskuksen alakerrassa omalla sisäänkäynnillä varustettu Tiger tarjoili ensikäynnillä lievän pettymyksen. Korkeamman hintaluokan liikkeissä asiakkaana odottaa hyvää palvelua. Ensimmäisellä käynnillä myyjä voisi olla hyvinkin avuksi. Liike on sisustettu skandinaavisen niukkalinjaiseksi ja melko viileäksi ulkoasultaan. Tätä korosti vielä myyjän näköpiiristä puuttuminen. Vaikka miesten vaatteet eivät olleetkaan kovin laajalla alueella, oli asettelu hieman epäonnistunut. Esimerkiksi puvut olivat kahdessa paikassa, ja osa niistä oli hieman "piilossa" rekissä. Vaatteet sinänsä vaikuttavat melko tyylikkäiltä ja laadukkailta, mutta niillä on myös hintaa, jota varsinkaan palvelun puuttuessa ei huvittaisi maksaa.

Ylihinnoiteltu
4
Paula R.

Kokemukseni ko. merkistä ja liikkeestä ovat ristiriitaiset. Tuntuu, että vaatteiden laatu on laskenut vuosien myötä. Omistan yhden ToS:n puvun (puku ostettu Stockmannilta), joka on kestänyt normaalia käyttöä vuosia mutta muut vaatteet, esimerkiksi villakankainen hame ja mekko ovat molemmat olleet hajalla ainakin kerran.

Hameen ja mekon ostin liikkeestä ja hame oli jo ostaessa rikki, sain kuitenkin ilmaisen korjauksen tälle muutaman mutkan kautta. Mekko meni ensimmäisellä kerralla saumasta rikki, sain korjauksen tällekin veloituksetta mutta toisella käyttökerralla sauma ratkesi uudelleen samasta kohtaa. En enää jaksanut juosta mekon kanssa liikkeessä kun ostamisesta oli jo sen verran aikaa.

Ylihinnoiteltu
5
Marika S.

Hinta/laatusuhde tuntuu ainakin farkkujen kohdalla olevan pielessä, mutta istuvuuden takia kotoa löytyy useampikin pari. Tuskin koskaan lähden liikkeestä tyhjin käsin, osaksi tähän syynä aivan loistavat myyjät joiden kanssa asioiminen on helppoa, hauskaa sekä todellisesti päivää piristävää. Viimeksi jo kauan hankintalistalla olleet kengät oli ehditty myymään loppuun, mutta nokkela myyjä tajusi heti ehdottaa minua varmasti miellyttävää kenkäparia loppuneen mallin tilalle. Tigeriltä löytää sekä toimistoon, arkeen että juhlaankin aina jotain, luottoliikkeeksi muodostunut vaateliike.

Ylihinnoiteltu
8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta