7,2
Tiger of Sweden Concept Store, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 150. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Itse ihastuin strech -farkkuihin. Pillifarkut jotka eivät kiristä päätyivät komerooni kahdessa ei värissä. Kangas on ihan pehmeää ja farkut ovat todellakin kiristämättömät. Täydelliset saappaiden kanssa. Farkut eivät ole kuitenkaan liian legginsimäiset vaan näyttävät normifarkuilta jalassa. Menevät vaan ihan ihonmyötäisesti.

Myös pari muuta Tigerin farkkumallia on päätynyt kaappiini. Joissakin yläosissa on myös kivoja vähän erilaisia leikkauksia.

9

Hyvää palvelua ja laatutuotteita. Tyyliltään Tiger of Sweden on pohjoismaista kovan luokan tyyliä. Ehkä merkin hintataso on vaikea arvioida, ja se täytyykin jokaisen henkilökohtaisesti päättää. Puvut ovat mielestäni merkin paras anti, ja vaikkei valikoima olekaan kovin laaja, on tyyli kohdallaan. Merkki sopii asiakkaalle, joka etsii nuorekasta ja sliikkiä tyyliä. Laatu on kohdallaan, ja kaupan palvelu on hienoa. Omassa puvussani oli ostaessa pieni ongelma, mutta käydessäni uudestaan tästä kertoessani olin vaikuttunut tilanteen ammattimaisesta ja sujuvasta korjauksesta.

Hinta kohdallaan
8

Kluuvin kauppakeskuksen alakerrassa omalla sisäänkäynnillä varustettu Tiger tarjoili ensikäynnillä lievän pettymyksen. Korkeamman hintaluokan liikkeissä asiakkaana odottaa hyvää palvelua. Ensimmäisellä käynnillä myyjä voisi olla hyvinkin avuksi. Liike on sisustettu skandinaavisen niukkalinjaiseksi ja melko viileäksi ulkoasultaan. Tätä korosti vielä myyjän näköpiiristä puuttuminen. Vaikka miesten vaatteet eivät olleetkaan kovin laajalla alueella, oli asettelu hieman epäonnistunut. Esimerkiksi puvut olivat kahdessa paikassa, ja osa niistä oli hieman "piilossa" rekissä. Vaatteet sinänsä vaikuttavat melko tyylikkäiltä ja laadukkailta, mutta niillä on myös hintaa, jota varsinkaan palvelun puuttuessa ei huvittaisi maksaa.

Ylihinnoiteltu
4

Kokemukseni ko. merkistä ja liikkeestä ovat ristiriitaiset. Tuntuu, että vaatteiden laatu on laskenut vuosien myötä. Omistan yhden ToS:n puvun (puku ostettu Stockmannilta), joka on kestänyt normaalia käyttöä vuosia mutta muut vaatteet, esimerkiksi villakankainen hame ja mekko ovat molemmat olleet hajalla ainakin kerran.

Hameen ja mekon ostin liikkeestä ja hame oli jo ostaessa rikki, sain kuitenkin ilmaisen korjauksen tälle muutaman mutkan kautta. Mekko meni ensimmäisellä kerralla saumasta rikki, sain korjauksen tällekin veloituksetta mutta toisella käyttökerralla sauma ratkesi uudelleen samasta kohtaa. En enää jaksanut juosta mekon kanssa liikkeessä kun ostamisesta oli jo sen verran aikaa.

Ylihinnoiteltu
5

Hinta/laatusuhde tuntuu ainakin farkkujen kohdalla olevan pielessä, mutta istuvuuden takia kotoa löytyy useampikin pari. Tuskin koskaan lähden liikkeestä tyhjin käsin, osaksi tähän syynä aivan loistavat myyjät joiden kanssa asioiminen on helppoa, hauskaa sekä todellisesti päivää piristävää. Viimeksi jo kauan hankintalistalla olleet kengät oli ehditty myymään loppuun, mutta nokkela myyjä tajusi heti ehdottaa minua varmasti miellyttävää kenkäparia loppuneen mallin tilalle. Tigeriltä löytää sekä toimistoon, arkeen että juhlaankin aina jotain, luottoliikkeeksi muodostunut vaateliike.

Ylihinnoiteltu
8

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta