6,7 Gina Tricot Forum, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 191. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heidi T.

Gina Tricotin suurimpia myymälöitä Suomessa. Edullista muotia, ja paljon valinnanvaraa. Mutta tavaraa ahdettu niin lähekkäin, että etsimäänsä on hankala löytää. Avuliaat myyjät tosin auttaa ihan mielellään. Myymälä kivan valoisa, ja sisällä inspiroiva fiilis. Näyteikkunat laitetaan houkuttelevaksi.

8
Veera H.

Minä rakastan GinaTricotia! Harvoin kun pääsen käymään (asun toisella paikkakunnalla) , on tänne aina niin hirmuisen kiva tulla. Lähes aina täältä löytyy jotakin mukaan, vähintäänkin asusteita tai toppeja. Hintataso on kohtuullinen, ja vaatteet tosiaankin suunnattu noin 15-25 vuotiaille. Täältä löytyy niin perusvaatetta, kuin sitten siistenpää aina juhlavaatteisiin saakka. Henkilökunta on varsin mukavaa. Sovituskoppeihin hirmuiset jonot, josta miinusta. mielestäni ei ole mitäänn ikävämpää, kuin jonottaa hirmu pitkään ja todeta vaate sitten sopimattomaksi.

9
Asta F.

Halpa ketjumyymälä joka on suunnattu ehdottomasti nuorisolle. Kävin katsastamassa valikoimaa mutta se oli aika pettymys... Kun etsin hametta haluan aikuiselle naiselle sopivan hameen joka on hieman polvien yläpuolella.. en mitään roiskeläppää.
Vaattet näyttivät kummallisen pieniltä, hameet olivat hirveän lyhyitä... ei ollenkaan minun kauppani.. nuorisoa kyllä vilisi liikkeessä.

Edullinen Hinta kohdallaan
4
Nina F.

Jag har varit inne i Gina Tricot och tittat några gånger, men faktiskt aldrig köpt några kläder härifrån. Kläderna är inte riktigt i min smak och passformen är inte heller alltid den bästa. Här finns nu lite alla möjliga kläder, men speciellt stort är sortimentet av toppar. Eller färgsortimentet är stort, modellerna kunde vara flera. Kläderna här byts ganska ofta, så söker man något nytt kan det finnas här. Butiken är uppdelad i en liten övre våning och en stor nedre våning, men ger allmänt ett ganska råddigt intryck.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
6
Satu H.

Gina Tricot on kaukana siitä, millaisena sen opin tuntemaan. Pieni persoonallinen butiikki Uumajassa on nyt hirveä halpisketjumyymälä, josta kaikki nuoret hakevat samat trikoomekot ja mallisto on kopioitu suoraa eräiltä muiltä helpisketjuilta tai catwalkeilta häpeilemättä. Tätä tekevät kaikki edulliset nuorisovaateketjut nykyään. Gina Tricotista löytyy perustrikoota. Gina Tricotin mallistot edustavat kovin montaa tyylisuuntausta, on rokimpaa, hipsterimpää, hipimpää ja sitä beibeä glitterin ja neonvärien kera. Alusvaatteet ovat huonon mallisia omalla kohdallani. Korut ovat kalliita, mutta onneksi ne päätyvät lopulta aleen. Pääasiassa olen ostanut koruja ja perustoppeja. Gina Tricossa voi tulla mania, kun näkee kaiken värikkään ja kaikki eri kuosit, joita mallistoissa yhdistellään rohkeasti, mutta lopulta tulee aina kaikki ostokset palautettua. En ole ihan varma onko hinta-laatusuhde kohdillaan?

Edullinen, Perustuotteet huokeaan hintaan, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7
Johanna N.

Gina Tricot on halpa vaatekauppa josta saa vaatetuksen pahimpaan hätään. Joskus tosin sieltä tekee hyviä löytöjä asusteiden, alusvaatteiden ja sukkahousujen suhteen. Valikoimaan kuuluu sen hetken nuorisomuoti, joka vaihtuu kauden mukaan. Forumin liike on kahdessa kerroksessa ja sinne on helppo eksyä Mannerheimintien varrelta. Palvelu on Ginassa ystävällistä niin kuin useimmassa vaatekaupassa Suomessa, mutta ei erotu mitenkään erityisesti edukseen.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
5
Tuuli V.

Gina Tricot on halpa rättikauppa, mistä harvoin saa laatua. Kuitenkin perustopit ovat ok ja niitä löytyy useampia malleja, monissa eri väreissä. Edullista toki on, mutta laatu vastaa hintaa. Monet vaatteet ovat huonoa (ja rumaa) trikoota, mitä en pukisi päälleni, vaikka maksettaisiin. Kivoja koruja tai muita asusteita saattaa joskus löytyä, samoin sukkahousuja. Myymälässä on mielestäni myös aina todella sotkuista ja vaatteet roikkuvat rekeissä miten sattuu. Palvelua saattaa saada pyytämällä, mutta kukaan ei tule sinulle vaatetta myymään tai ehdottamaan. Plussaa kuitenkin keskeisestä sijainnista.

Edullinen
4
Annie T.

Gina Tricot Forum on hieman hankalasti kahteen kerrokseen sijoitettu, joka tekee shoppailusta hieman hankalaa Yläkerran osa tuntuu mukan tilavalta ja väljältä, mutta alakerran osasto on taas tunkkainen ja ahtaan oloinen. Valikoima on perus Gina Tricota, neon värejä, eläin printtejä, tiukkaa, oversizea, kaikkea sitä mistä teinit tykkää. Hinta laatu suhde on oikein hyvä, ja peruspaidat ovat todell ihania. Eri´tyistä creddittiä ja kiitosta haluan kuitenkin antaa siitä että sovituskoppeja on kunolla. En ole koskaan jounut jonossa odottamaan.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7
Annika A.

Gina Tricossa on kaksi kerrosta ja yläkerran valikoimista tulee helposti käveltyä ohi alakerran isompaan tilaan. Katutason osasto on selvästi alakerrosta siistimpi edustusosasto. Alakerrassa on vähän ruuhkaisemmat oltavat. Valikoimista täältä löytyy perus t-paitoja, farkkuja ja nuorisomuotia. Gina Tricon tuotteet ovat yleensä trendikkäitä ja etenkin tässä myymälässä kokoja on jäljellä vähän hajanaisesti.

Sovituskoppeihin pääsee suhteellisen vaivatta. Tilat ovat myös näiltä osin vähän sotkuiset kun kopeissa on asiakkaiden jättämiä vaatteita.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7
Pia J.

Inexpensive yet stylish clothing. Gina Tricot offers a wide variety of clothes, ranging from regular t-shirts and jeans to more elegant evening wear. If I'm looking for a new dress, I usually check out Gina Tricot before any other shop simply because of their good price/quality ratio. This particular shop isn't located in the center of Forum, yet it's not too hard to find. The shop itself is spacious and has a bigger variety of clothes than most other GT:s. My only negative comment would have to concern their staff, that at times seems quite snobby and uptight. The queues are also long when it's rush hour.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Erinomainen
7
Iiris A.

Hieman ehkä piilossa sijaitseva Forumin Gina Tricot on paikka, jossa koot ovat aina kortilla. Useamman kerran on jäänyt vaatekappale ostamassa, kun pienemmät koot ovat olleet loppu. Alennusmyynneistä on tässä kaupassa turha odottaa suuria, ellei ole kokoa XL.
Vaikkakin Forumin Gina Tricot on melko suosittu liike, on sovituskoppien määrä mitoitettu hyvin, eikä jonoja ole usein. Kassallekin saa harvoin odottaa kauaa.
Kiireisyyden vuoksi henkilökunta vaikuttaa aina hieman kärttyiseltä, mutta koskaan ei ole sen vuoksi jäänyt käynnistä paha maku suuhun.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
6
Katri O.

Perusmuotia ja keskinkertaista palvelua
Forumin Gina Tricot on suurehko kaksikerroksinen liike Mannerheimintien varressa. Liike myy muodin mukaisia ja edullisia vaatteita, ja on omiaan jos etsit esimerkiksi perustoppeja. Itse pidän jokseenkin valtavirrasta eroavasta tyylistä, mutta käyn silti silloin tällöin metsästämässä jotain Gina Tricotista. Hinnat ovat edulliset kuten muissakin ruotsalaisissa ketjuissa, laatu hivenen parempaa kuin H&M:ssä. Kyseisessä Gina Tricotissa käy paljon asiakkaita, ja kauppa on usein sekaisin. Asiakaspalveluun olen tyytymätön, sillä myyjiä ei ole montaa, eivätkä he esimerkiksi ehdi tai pysty soittamaan muihin liikkeisiin kysyäkseen kokoja.

Edullinen
6
Säde H.

Gina Tricot Forum Helsinki

Forumin Gina Tricot on melko kaoottinen liike johtuen varmaan pääosin sen keskeisestä sijainnista Helsingin keskustassa Forumin vilkkaassa kauppakeskuksessa. Kävijöitä on päivittäin varmaan enemmän kuin muissa ketjun liikkeissä, mutta se ei mielestäni saisi näkyä näin selvästi liikkeen tasossa. Vaatteet ovat usein hujan hajan eikä myyjillä ole aikaa järjestellä niitä. Myös liikkeen tunnelma on niin kiireinen ettei olo ole oikein tervetullut eikä tulisi mieleenkään mennä vaivaamaan myyjiä - vaikka palvelu ehkä saattaisi ollakin ihan ystävällistä.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima
5
Laura J.

Gina Tricot sijaitsee Forumissa lähellä Kicksiä ja Stadiumia. Ruotsalaisketjuun kuuluvan myymälän sisustus on hyvin pelkistetty ja usein hieman sotkuinen. Tärkeintä on selkeästi tuoda vaatteet ja asusteet esille, eikä henkilökunnalla ole aikaa tasaisesti korjailla vaatepinoja. Kattava valikoima vaihtuvien sesonkien mukaista pintamuotia. Miinusta siitä, että pienet koot myydään usein hetkessä loppuun, koska myyntierät ovat melko pieniä tiuhaan vaihtuvien mallistojen vuoksi. Hintataso edullinen ja laatu vaihtelee paljon tuotteittain.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
8
Krista M.

Forumin gina Tricot on avara kahdessa kerroksessa sijaitseva myymälä. Nopeasti vaihtuvan malliston takia täällä on lähes aina vaatteita myös tarjouksessa, ja kuten nimikin lupaa, täältä löytyy vaatekaapin täytteeksi kaikki tarvittavat perustrikoot; T-paidat, topit ja legginsit. Gina Tricotista löytyy välillä myös yllättävän tyylikkäitä juhla- ja kesämekkoja merkille tyypillisesti halpaan hintaan. Alakerrassa soi musiikki usein niin kovalla että tuntuu kuin shoppailisi diskossa. Myyjät ovat tehokkaita, ja vaikka kassoilla useimmiten on jonoa, se liikkuu yleensä yllättävän nopeasti.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Uusimpien trendien mukaista Erinomainen
8
Moona K.

Forumin Gina Tricot on kooltaan tilava myymälä, jossa vaatteiden vaihtuvuus on nopeaa. Myymälässä on usein sotkuista, mikä johtuu suurista asiakasmääristä.
Täältä löydät trendikkäitä vaatteita edullisesti, mutta laatu ei ole priimaa. Liike sopii erityisesti niille, jotka eivät ole valmiita maksamaan paljoa vaatteista ja niille, jotka haluavat/uskaltavat ehkä myös kokeilla jotain uutta ja erikoista. Gina Tricotissa on kiva perus trikoomallisto, mutta sen lisäksi löytyy uusimpien trendien mukaisia vaatekappaleita ja asusteita.
Palvelua täältä ei kannata tulla etsimään. Plussana hintojen lisäksi lyhyet jonot sekä kassalle että sovituskopeille.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7
Julia H.

Todella hyvä vaatekauppa kun on hirmu himo ostaa vain jotain ja heti. Vaatekappaleet ovat aika halpoja ja trenditietoista; varsinkin kaikkia perustoppeja löytyy aina kaiken maailman väreissä. Laatu ei ole parasta; sopii niille shoppailijoille jota ostavat mielummin enemmän kun vain yhden kalliin. Farkut ovat olleet minusta aika hyviä kuitenkin. Bailuvaatteita löytyy myös jos tulee vaatekriisi. Välillä voi juuri sen viikon trendi olla vähän kummallinen jolloin on vaikeaa löytää jotain kivaa, mutta seuraavana viikkona onkin vaatteet jo sitten vaihtunut myymälässä.

Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8
Arto M.

Tuotteet hyvässä järjestyksessä ja muuten hyvin pudas liike. Vähän on semmosia kertakäyttövaatteita, joita ei muijan päällä montaa kertaa näe.

8

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Uusimpien trendien mukaista
3. Monipuolinen kokovalikoima
4. Perustuotteet huokeaan hintaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta