8,3 Pub Magneetti Vallila, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 45. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mahtava paikka viedä vaikkapa underground-hengestä pitävä ulkomainen vieras muutamalle oluselle. Hämyinen ja aito, mutta ei räkäinen. Ei mainstreamereille.

9
Ilona M.

Persoonallinen ja ilmapiiriltään hyvä pikkupubi joka on lähes aina täynnä, mutta täällä vieraiden pöytään on aina tervetullut jos ei ole vapaita pöytiä. Boheemien nuorten aikuisten suosiossa ja hinnat huokeita.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen
8
Johanna N.

Magneetti on pieni ja viihtyisä pubi Vallilan sydämessä. Sopivan lähellä Kalliota, mutta tarpeeksi syrjässä pahimmalta Kallion vilinältä. Eikä Magneettiin näin tule ehksyttyä kuin tarkoituksella. Pubissa on ollut välissä keikkoja. Toisin ne ovat usein aika omäperäisiä esityksiä eivätkö ihan mainstream ohjelmistoa kaipaavalle suunnattuja. Olut on todella halpaa ja sekin on yksi syy mikä vetää paikan todella täyteen. Asiakaskunta on nuorta.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Intiimisti yhdessä, Rentoutumaan töiden jälkeen
8
Johanna L.

Nuoren taideväen suosion saanut kapakka, jossa halvat hinnat, hämyisä sisustus sekä paikalliset reiskat ja mäkelänkadun ruusut kittaavat kaljaa sulassa sovussa arabianrannan opiskelijaväen kanssa. Ahdasta on, mutta tilaa aina jotenkin järjestyy. Tänne on hyvä sopia isomman porukan juhlatapaamisia myös, ja ystävällinen henkilökunta varaa mielellään sopivan alueen porukan käyttöön. Tuoppia ja shottia saa vielä perinteiseen Kallion hintaan, mutta punkut kandee jättää juomatta.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen, Väkeä ja vilinää Erinomainen
8
Ismo H.

Pub Magneetti Vallilassa on todella viihtyisä ja tiivistunnelmainen baari. Henkilökunta on todella ystävällistä, ja iltaisin kynttilöin valaistujen pöytien ääressä on todella mukavaa istua ystävien seurassa muutaman tuopin ääressä. Magneetista saa erittäin hyvällä hinnalla kurkunkostuketta, ja valikoima on tavallista lähiöbaaria vaihtelevampi. Vaikka Magneetin sisustus on aavistuksen pelkistetty ja ahdas, on se tunnelmaltaan erittäin kodikas. Magneetissa uskaltaa jutella myös ennestään tuntemattomalle pöytäseuralle. Suosittelen ehdottomasti tätä yhtä Vallilan viihtyisimmistä baareista.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Intiimisti yhdessä, Rentoutumaan töiden jälkeen Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa
2. Rentoutumaan töiden jälkeen
3. Intiimisti yhdessä
4. Väkeä ja vilinää

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta