7,9 Megazone, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Tapahtumatuotanto-kategorian 14. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo S.

salmisaaren uudessa liikuntakeskuksessa sijaitseva megazone on sijainniltaan hiukan syrjässä kaupungin sykkeesta, vaikka tiensä löytääkin liikuntakeskukseen on edessä uusi suunnistustustehtävä. Paikalle lopulta löydettyä on jo voittajaolo. Liikuntakeskus on olemukseltaan kolkohko ja sama tunnelma kuvastuu megazonen vastaanottotiloista. Pienen käyttö ja turvallisuus opastuksen jälkeen päästään itse asiaan. Vastustaja joukkue katoaa himmeästi valaistuun labyrinttiin. 22 minuutin ppästä kaksikerroksisesta peliareenasta palaa joukko hikisiä pelaajia. Varusteita riisuessa kone laskee matsin tuloksen ja voittaja on selvillä. Megazone on mielenkiintoine peli, hinta tosin on kohtalaisen hintava.

Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan, Ystävällinen palvelu Ylihinnoiteltu
9
Vili A.

Salmisaaren Megazone on hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa, sillä edelliseen sijaintiin Pitäjänmäkeen oli hankala matkustaa. Uusi Megazone on kaksikerroksinen, sillä ylempi ritiläkerros kattaa lähes koko alueen, mikä tuo kokonaan uuden ulottuvuuden lasersotaan. Kenttä on myös kooltaan suuri, joten kolme eri joukuetta mahtuu tilaan hyvin. Palvelu on aina yhtä positiivista, ja lähtiessä mukaansa saa yhä omat pelipisteensä tulostettuna. Henkilökunnalta voi myös yhä toivoa haluamaansa musiikkia peliin, mistä suuri plussa.

Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8
Mariia K.

Megazone eli erittäin hauska lasertaistelu peli. Vaikka taistelu ei olisikaan ihan ominta juttua, vie Megazone mukanaan. Riippumatta siitä ketä tai minkä ikäisiä pelaajia vastustaja joukkueessa on on Megazone erittäin hauskaa. Helsingissä on erittäin hyvä ja hauska Megazonekenttä ainakin vain muutaman pelin kokemuksella. Megazonen hinta on melko korkea, mutta kyllä tuosta huvittelusta satunnaisesti sen on valmis maksamaaan ja kannattaakin olla. Pelien järjestelyt ja ohjeistus on hoidettu erittäin toimivasti siten, ettö kokenemattoman on helppo päästä mukaan pelin ideaan, vaikka pelaisi vain yhden pelin. Suosittelen kuitenkin useampaa, pelaaminen nimittäin vie mukanaan!

Ystävällinen palvelu Ylihinnoiteltu
8
Juha T.

Lasertaistelurata toiminnannälkäisille. Keskus tarjoaa taattua megazone-ilottelua ryhmille. Parhaat pelit syntyvät yli 10 hengen ryhmillä, jolloin joukkueissa on riittävästi taistelijoita koko pelin ajaksi. Peli kestää yleensä vartin verran ja lämpimässä & pimeässä huoneessa taistellessa saa taatusti hien pintaan. Urheiluasusteet eivät siis ole pahitteeksi, sekä kestävät housut, mikäli haluaa välillä kyykistyä suojan taakse piiloon muilta. Viihdyttävä kokonaisuus harvakseltaan vierailtuna, mutta lyhytaikainen suoritus tuntuu hiukan liian hintavalta.

Ylihinnoiteltu
7

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen palvelu
2. Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta