7,7 JC Jeans Company, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 132. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Dani G.

Vaikka yleensä tykkään JCstä en ole ikinä löytänyt jotai sopivaa täältä. M- koot on yleensä loppu. Kauppa on kuitenkin aika iso ja henkilökunta tietää mitä ne tekee. Bussit ja metro lähella. Ottoautomaatti myös lähellä.

4
Johanna N.

JC on yksi nuorisoliike muuiden joukossa. Se ei oikeastaan erotu mitenkään muuten muista kuin sen hyvän farkkuvalikoiman takia. Hieno juttu on myös se, että JC:eet tarjoaa lahkeiden lyhennys palvelua sitä kaipaaville. Forumin myyjät ovat olleet joka kerta hyvin palvelualttiita ja auttaneet farkkujem valinnassa sekä ehdottaneet eri malleja ja merkkejä. Korut ovat ale-aikaan ehdoton suosikkini ja sieltä olen tehnytkin monia kivoja löytöjä, erityisesti korvakorujen saralla.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita
7
Satu H.

JC tarjoaa parhaat farkut. JC on erikoistunut farkkuihin ja nuorten vaatteisiin. Parhaat farkkuni olen ostanut JC:stä. Samaa Crockerin mallia ostin kerralla kolmet kappaleet eri väreissä. JC:n erikoisosaaminen on farkkujen räätälöiminen. Jos farkut ovat liian pitkät, niitä lyhennetään ilman erillistä maksua. JC:stä saa edullisen Crockerin lisäksi kalliimpiakin merkkejä: Lee, Levi's, Diesel, Wrangler, replay, G-star, Nudie ja Tiger. Farkkujen lisäksi JC tarjoaa naisille ja miehille katu-uskottavia vaatteita, perustrikoota, asusteita ja koruja sekä lasten vaatteita. Erityisesti JC:n korut ovat persoonallisia, vaikkakin tyyriitä. JC:n tyyli miellyttää ainakin tällaista kaupunkilaishippiä.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Monipuolinen kokovalikoima Ylihinnoiteltu
9
Laura J.

Kampin JC-liike on hyvin tilava ja avara ja tuotteet on asetettu hyvin esille. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia farkkumalleja ja merkkejä. Muun muassa Leviksen klassikkomalleja sekä siistejä, toimistokäyttöön sopivia perusfarkkuja löytyy paljon, joten valinnanvaraa on. JC myy myös t-paitoja, neuleita, huppareita, toppeja, mekkoja ja hameita, ja tuotteet ovat melko kestäviä ja usein tyyliltään värikkäitä ja rentoja. Liikkeessä on oma ompelupalvelu esimerkiksi farkkujen lahkeiden lyhentämistä varten. Palvelu on yleensä ollut ystävällistä, mutta viimeksi Kampin liikkeessä asioidessamme myyjä keskittyi omiin tehtäviinsä asiakkaiden huomioimisen sijasta.

Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
8
Johannes J.

Nuorekasta valikoimaa

Kampin JC on kooltaan suurehko ja valikoimaltaan laaja farkkuihin ja rentoihin vapaa-ajan vaatteisen keskittyvä liike. Farkkujen hinnat vaihtelevat melko edullisesta erittäin kalliiseen. JC:ssä on paljon näkemystä ja osaamista farkuista. Myyjät osaavat neuvoa ja tehdä hyviä ehdotuksia. Jos farkut ovat muuten hyvät, paitsi lahkeet ovat hieman pitkät, ne ommellaan oikeaan mittaan ilmaiseksi. JC:stä löytää todella monenlaisia farkkuja. Muu liikkeen valikoima on lähinnä suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Vaatteet ovat tyyliltään usein melko rohkeita ja joskus jopa hieman kummallisia.

Merkkivaatteita, Monipuolinen kokovalikoima
7
Krista M.

JC:ssä on monipuolinen valikoima eri merkkien farkkuja. Kokoja, malleja värejä on lähes joka lähtöön, ja myyjät ovat avuliaita farkkujen valinnassa, ja viimeksi kävivät myös pukukopin ulkopuolella kyselemässä miltä näyttää ja tarvitsenko lisäkokoja tms. JC:ssä on myös farkkujen lyhennyspalvelu, jota en ole tosin itse vielä käyttänyt. Kaupan muu vaatevalikoima on melko nuorekasta, paljon värikkäitä ja graafisia t-paitoja, toppeja ja huppareita. Täällä on miellyttävää asioida ja vaatekappaleiden hinta on tietysti merkistä riippuvainen mutta keskimäärin ihan kohtuullinen.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
8
Moona K.

Vannon JC:n nimiin etsiessäni itselleni farkkuja. Täältä löytyy monipuolinen valikoima niin merkkifarkkuja kuin JC:n oman farkkumerkin, Crockerin farkkuja. Täällä myydään myös Leviksen Curve id-mallistoa, mikä on mahtava juttu!
Muihin JC-myymälöihin verrattuna, täällä en ole saanut palvelua oikeastaan kuin kerran. Tosin, sain silloin todellakin erinomaista, esimerkillistä palvelua ja olin ostoksiini hyvin tyytyväinen.
Tilat ovat avarat ja tilavat, sovituskoppeja on monta ja täällä on usein hyviä tarjouksia esim. perustopeista ja -paidoista. Tunnelma on rento, myyjät ystävällisiä ja palveluakin saa.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita
8
Patrik L.

Hyvä farkkukauppa keskellä Helsinkiä. Kampin JC:n iso liiketila on sopivan väljä ja viihtyisä. Hyvä farkkuvalikoima muun muassa Levi'stä, Wrangleria, Crockeria ja Nudieta. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään oikean koon ja mallin löytämisessä, joka onkin tärkeätä farkkuja ostettaessa. JC:n muu valikoima on ihan tyylikästä ja trendikästä, mutta ehkä hieman muita ketjuliikkeitä kalliimpaa. Farkkuostoksille mentäessä ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Valikoimaa löytyy monista hintaluokista ja yksilöllistä palvelua annetaan mielellään.

Asiantunteva palvelu Hinta kohdallaan
7
Viivi H.

Farkkukauppojen parhaimmistoa. JC on farkkuihin erikoistunut vaateliike, johon kannattaa suunnata kun on housuja vailla. Merkkejä löytyy monesta hintaluokasta, hyvät farkut löytää ihan kohtuuhintaan vaikkei olisikaan alennusmyyntiaika. Malleja ja värejä on myös tarjolla joka lähtöön. Farkkuja on sekä miehille, että naisille yhtä lailla. Liikkeen muut vaatteet ovat usein miellyttävän näköisiä, mutta hinnat ovat usein vähän turhan tyyriitä. Palvelualtis henkilökunta auttaa yleensä mielellään farkkuostoksilla olevaa. Lahkeiden lyhennys kuuluu myös hintaan farkkujen ostajalle, mikäli sellaista tarvitsee. Ompelupalveluun tosin saattaa joutua jonottamaan. Keskeinen sijainti Kampissa tekee liikkeessä pyörähtämisen helpoksi.

Asiantunteva palvelu, Edullinen, Monipuolinen kokovalikoima Hinta kohdallaan
8
Heidi J.

JC Jeans & Clothes tarjoaa valikoiman viimeisimmän muodin mukaisia rentoja arkikäyttöön tarkoitettuja vaatteita ja erityisesti farkkuvalikoima on tosi laaja. Pidän erityisesti JC:n sporttiliivimallisista trikootopeista, joita minulla on useissa eri väreissä ja nämä ovatkin usein kimppatarjouksessa sopuhintaan. Käytän trikootoppeja niin villapaitojen kuin bailuvaatteidenkin alla, ne sopivat joka käyttöön! Minulla on myös 13-vuotias kummityttö, jolle ostin lahjakortin liikkeeseen joululahjaksi. Hän ilahtui kovin ja kiitti, että tämä oli paras lahja pitkään aikaan :)

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
8
Saila N.

JC:llä on erittäin kattavat farkkuvalikoimat ja todella avuliasta henkilökuntaa opastamassa oikeanlaisten housujen ostamisessa. Liike on tyylikäs ja selkeästi järjestelty, mikä tekee shoppailusta mielyttävää. Plussaa myös siisteistä pukukopeista, joita on riittävästi normaaleina ostospäivinä. Kanta-asiakkaille on usein erilaisia pieniä tarjouksia. Vaatteet ovat hyvää laatua ja jännittäviä. Tarjolla on myös kalliimpia merkkejä. Farkkujen ostajalle on tarjolla ilmainen lahkeiden lyhennyspalvelu, joten täydellistä farkkuparia etsivälle JC on juuri oikea liike.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
7
Tommi S.

Valikoimaltaan yksi tyylikkäimmistä kaupoista pääkaupunkiseudulla. Valikoimasta löytyy vaatetusta niin tytöille kuin pojillekin eivätkä hinnat ole korkeat.

9
Aku S.

Hyvä valikoima nuorekkaita vaatteita. Erittäin hyvä valikoima farkkuja ja auttava palvelu.

9
Aapo N.

Paljon erityylisiä vatteita nuorille naisille ja miehille halpaan hintaan.

9
Arto M.

Laajat valikoimat näinkin pieneksi liikkeeksi. Hyvää palvelu kassoilla maksamisen yhteydessä. Ei hermostuttu vaikka maksoin pikkuhiluilla.

8

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Merkkivaatteita
3. Ideoi ja ehdottaa
4. Monipuolinen kokovalikoima
5. Edullinen
6. Uusimpien trendien mukaista

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta