6,8
McDonald's Helsinki Hakaniemi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 112. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sijainti on loistava. Henkilökunta ei ole mitenkään erityisen ystävällistä, mutta tilauksensa saa varsin nopeasti.
Ravintolatila jakaantuu kahteen tasoon. Katutaso on varsin rajallisen kokoinen, mistä seuraa, että ruuhkaa pukkaa melkein aina - erityisesti silloin, kun yläkertaan pääsy on estetty.
Ihan kaikkein siistein Mäkkärihän tämä ei ole.
Mutta peruspikaruokaa nopeasti täältä saa.

Kunnon mättöä, Nopeaa toimintaa Hinta kohdallaan
6

Loistava sijainti ja nopea palvelu. Esimerkiksi postissa käydessä on helppo napata tätä vielä evästä matkaan kotiinviemisiksi. Ajoittain voi olla jonoa, mutta tilauksen saa (ainakin take away) kovinkin nopeasti. Perus pikaruokaahan nämä Mäkit ovat, mutta toisinaan säästää aikaa, kun ei tarvitse kokata.

Hyvät tarjoukset, Nopeaa toimintaa Hinta kohdallaan
9

Kokemukseni tästä Mäkistä rajoittuvat lähinnä lounasaikaan ja ehkä siksi minusta tuntuu, että täällä joutuu aina jonottamaan. Tosin jono yleensä vetää kuitenkin suhteellisen sutjakasti ja ruokakin tulee kohtuullisessa ajassa, jos ei olekaan aina heti valmiina tarjoittimelle. Asiakaspaikat eivät tunnu lounasaikaan riittävän ja joskus tarjotin kädessä saa haahuilla turhan pitkään. Ehkä kiireistestä asiointiajankohdasta johtuen minulle on jäänyt myös sellainen fiilis, että paikka on aina sottainen. Tosin olisiko paikallaan palkata lisää henkilökuntaa ruuhkahuippuihin, jos pöytiä ja lattioita ei ehdi siivoamaan sen vertaa, että asiakkailla olisi miellyttävä ruokailla.

Nopeaa toimintaa Hinta kohdallaan
7

Mäkkäri sijaitsee mukavalla paikalla ja täällä ei yleensä joudu jonottamaan. Pari kertaa on tullut ihmeteltyä sitä että yläkerta on kiinni iltaisin vaikka alakerran asiakaspaikat ovat olleet täynnä. Viimeksi mukaan tarttui pari euron juustoa, olivat onneksi tuoreita.

Nopeaa toimintaa, Palvelu pelaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Pikaruokaa, hyvällä paikalla!

Nopeasti sai annokset ja henkilökunta oli asiansa osaavaa ja jopa kohteliasta, toivotteli hyvät päivänjatkot!

Mäkkäri sijaitsee Hakaniemen torin vieressä, joten kulkuyhteyden on kunnossa, lauantaina päivällä ei porukkaakaan ollut jonoksi asti ja pöytään pääsi heti. Pikaruokala on kahdessa kerroksessa, jonka toisessa kerroksessa ei ole vielä tullut käytyä.

Lattiat olivat vähän epäsiistejä eli roskia oli asiakkaiden jäljiltä, mutta henkilökunta pyyhki kyllä pöytiä tarmokkaasti. Ne jotka yleensä valittavat epäsiisteydestä ja roskista lattialla ja pöydillä, voisivat katsoa myös peiliin, sillä asiakkaathan ne yleensä ovat ne jotka sotkevat.

Nopeaa toimintaa, Palvelu pelaa, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Ei juuri mitään kehuttavaa
Hakaniemen McDonald's:ssa ainoa positiivinen asia on sijainti, joka tosin on myös huono puoli. Sijainnissa hyvää on kätevyys. Satojen ja taas satojen ihmisten päivittäisellä reitillä se on erittäin näppärä paikka. Sijainti tarjoaa myös negatiivisen puolensa. Hakaniemi itsessään sekä torin läheisyys työntävät rantojen miehiä mäkin liepeille ja välillä sisään asti. Henkilökunta ei varsinaisesti vakuuta, vaikka yleensä toimiikin ihan kohtalaisesti. Paikka on sisältä epäsiisti, jopa törkyisen oloinen. Tätä tunnelmaa ei auta edellä mainittujen alan miesten tuppautuminen silloin tällöin jonon jatkoksi. Hakaniemestä ei löydy edes keskustan mäkkäreiden pitkiä aukioloaikoja.

2

Miksi juuri tänne?

1. Nopeaa toimintaa
2. Palvelu pelaa
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Hyvät tarjoukset
5. Kunnon mättöä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta