8,4
Dansan Deli, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 126. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tämä paikka on saanut hyviä arvioita, mutta valitettavasti en voi itse yhtyä niihin. Sushi ei tehnyt vaikutusta, koska riisi oli mautonta ja koostumukseltaan hieman mössöä. Kävimme syömässä lounasajan loppupuolella, jolloin muuta porukkaa ei juurikaan ollut. Palvelu kassalla oli perus asiallista, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä tai iloista. Ruoat pöytään tuonut kokki oli ystävällinen.

Tämä käynti ei tehnyt vaikutusta, eikä paikka jäänyt tunnelmaltaankaan mieleen. Olen kuitenkin kuullut kehuja paikan burgereista ja wokeista, joten tulen varmaan testaamaan ravintolan vielä uudestaan.

6

Harmitta todella paljon että tämä on ainoastaan lounaspaikka eli auki vain keskellä päivää! Muiden arvioiden mukaan ravintola on todella hyvä, mutta en ole koskaan päässyt sisälle. Toisaalta tietenkin loistavaa että Lauttasaaressa on terveellinen lounasvaihtoehto, kun työpaikkoja on paljon. Sinänsä erinomainen sijainti siis! Ruuasta olen päässyt nauttimaan, koska heillä on cityshoppari-tarjous party lautasesta, jonka olen tilannut. Palvelu oli todella kätevä (kun joku pääsi keskellä päivää hakemaan) ja sushit oli herkullisia illalla kun ne oli aamulla tehty. Suosittelen! Hienoa tarjottavaa vieraille.

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet
8

Loistavat lounaat. Ainoa huono puoli on paikan pienuus, eli isommalla porukalla ei kannata yrittää ruuhka-aikaan.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9

Dansan burger be the omnomination.

Bisnestapaaminen, Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä
10

Lauttasaaren parhaita lounaspaikkoja. Listalla joka päivä sushia sekä kolme erilaista annosta. Annoksia kuvaa ehkä parhaiten sana fuusio (niin kuin fuusiojazz, ei ydinreaktio). Torstaisin kannattaa käydä maistassa Dansanin näkemys eri burgereista. Ja jälkkäriks ottaa pala kakkua, joka kuuluu lounaan hintaan!

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Eksoottista
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Makunautintoja ja elämyksiä
4. Bisnestapaaminen
5. Kevyttä ja terveellistä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta