8,4 Food Catering Oy DDH, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Elintarviketuotanto-kategorian 10. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Anna L.

Tämä paikka on saanut hyviä arvioita, mutta valitettavasti en voi itse yhtyä niihin. Sushi ei tehnyt vaikutusta, koska riisi oli mautonta ja koostumukseltaan hieman mössöä. Kävimme syömässä lounasajan loppupuolella, jolloin muuta porukkaa ei juurikaan ollut. Palvelu kassalla oli perus asiallista, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä tai iloista. Ruoat pöytään tuonut kokki oli ystävällinen.

Tämä käynti ei tehnyt vaikutusta, eikä paikka jäänyt tunnelmaltaankaan mieleen. Olen kuitenkin kuullut kehuja paikan burgereista ja wokeista, joten tulen varmaan testaamaan ravintolan vielä uudestaan.

6
Antti H.

Erinomainen lounas, myös kakkuja tarjolla. Kympistä tiputtaa laadultaan huonontuneet jälkiruokakakut. Suosittelen!

9
Maaria K.

Harmitta todella paljon että tämä on ainoastaan lounaspaikka eli auki vain keskellä päivää! Muiden arvioiden mukaan ravintola on todella hyvä, mutta en ole koskaan päässyt sisälle. Toisaalta tietenkin loistavaa että Lauttasaaressa on terveellinen lounasvaihtoehto, kun työpaikkoja on paljon. Sinänsä erinomainen sijainti siis! Ruuasta olen päässyt nauttimaan, koska heillä on cityshoppari-tarjous party lautasesta, jonka olen tilannut. Palvelu oli todella kätevä (kun joku pääsi keskellä päivää hakemaan) ja sushit oli herkullisia illalla kun ne oli aamulla tehty. Suosittelen! Hienoa tarjottavaa vieraille.

8
Janne Å.

Dansan burger be the omnomination.

10
Tuomas A.

Lauttasaaren parhaita lounaspaikkoja. Listalla joka päivä sushia sekä kolme erilaista annosta. Annoksia kuvaa ehkä parhaiten sana fuusio (niin kuin fuusiojazz, ei ydinreaktio). Torstaisin kannattaa käydä maistassa Dansanin näkemys eri burgereista. Ja jälkkäriks ottaa pala kakkua, joka kuuluu lounaan hintaan!

Hinta kohdallaan
10

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta