6,3 Eurohostel, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 52. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Minna R.

Eurohostellissa parasta ovat oikeastaan viihtyisät aulatilat sekä ympäri vuorokauden palveleva mukava henkilökunta. Nämä eivät kuitenkaan anna aivan oikeaa kuvaa majoittumisen tasosta, joka on jokseenkin köykäistä. Huoneet itsessään nyt ovat aika tavallista halvempien hostellien tasoa, mutta paperinohueiden seinien takana tuntuu että naapurihuoneista kuuluu omalle puolelle ihan kaikki (ja tietysti toisinpäin). Normaali puhekin kuuluu aivan kirkkaana huoneesta toiseen, ja yöllä nukkumisesta ei tule mitään ilman korvatulppia. Kerroskeittiöiden varustelutaso on myös aivan onneton, ja suihkutilojen hallimaisuus häiritsee. Lisäksi alakerran 'ravintola' on aika onneton esitys. Liikenneyhteydet keskustaan ovat kyllä hyvät ja Katajanokka sijaintina mukava, joten siitä pientä plussaa. Hinta-laatusuhteen puolesta parempiakin majapaikkoja kaupungista kuitenkin löytyy helposti.

5
Mira P.

Olimme kaveriporukalla Eurohostelissa yötä. Huoneet olivat yleisilmeeltään karun näköisiä. Meidän huoneen seinissä oli ruskeita likatahroja ja ikkunalaudan alle oli liimailtu purukumia, ällöttävää. Lakanat joutui laittamaan itse, ei siinä muuten mitään, mutta rankan päivän päätteeksi olisin halunnut vain kaatua suoraan sänkyyn nukkumaan. Lakanat olivat reikäisiä ja ohuita, joten nukuin vaatteet päällä.

Huoneessa oli myös paperinohuet seinät, naapurihuoneesta kuului selkeästi normaali puhe. Ovet olivat kovaäänisiä. Vessa sijaitsi käytävällä, se oli kyllä ihan siisti, mutta wc-paperi oli kamalaa. Aamupala oli surkean näköinen, joka jäi syömättä. En suosittele paikkaa missään nimessä herkkäunisille, enkä laatua arvostaville.

Anonyymiin oleiluun, Hyvät kulkuyhteydet Ylihinnoiteltu
0
Kimmo K.

Eurohostel tarjoaa poikkeuksellisen korkeatasoista hostellimajoitusta, sillä huoneet ovat valoisia ja siistejä ja sen vuoksi Euro Hostel onkin erittäin suosittu ulkomaisten turistien keskuudessa. Myöskin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja neuvoo mielellään Helsingissä kokemisen arvoisia paikkoja ja tekemisiä. Hostellilla on pieni terassa, johon valitettavasti aurinko osuu vain pienen osan päivästä, mutta se on muuten erittäin tunnelmallisella sisäpihalla. Täällä voi olla kuin ulkomailla ja kansallisuuksia löytyy joka lähtöön.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Laatua arvostavalle, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
9
Mirja H.

Edullista majoitusta. Pitävät tasoa yllä siten, etteivät ota asiakkaiksi keskellä yötä naimatonta pariskuntaa (ainakaan samaan huoneeseen).

8
Vesa L.

Kaverit tulivat Oulun suunnalta tutustumaan helsingin yöelämään ja varasimme kolmistaan huoneen Eurohostellista. En itse suorittanut varausta joten täytyy luottaa kaverin hintavaistoon, mutta käsittääkseni kohtuu halpa paikka.

Loppujen lopuksi kuitenkin selvisin Espooseen omaan sänkyyn yöksi, mutta huone vaikutti siistiltä, vessat samaten. Eikä palvelussa kuulemma ollut valittamista. Voisin suositella ulkkarille joka sattuu saapumaan katajanokalle laivalla, eikä jaksaminen riitä enää kauemmas...

Laatua arvostavalle, Rauhaa rakastaville Hinta kohdallaan
6
Jussi P.

Käypäinen mesta

7

Miksi juuri tänne?

1. Laatua arvostavalle
2. Anonyymiin oleiluun
3. Hinta-laatusuhde kohdallaan
4. Hyvät kulkuyhteydet
5. Rauhaa rakastaville
6. Rento ja huoleton ilmapiiri

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta