8,4 Big Moa Oy, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Yrityspalvelut-kategorian 2. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aleksi I.

Todella mainio palvelu ja hyvää, hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa. Kun perheen pienin osoittautuikin liian väsähtäneeksi ravintolavierailuun, laitettiin kaikki ruoat ystävällisesti mukaan - keittoa myöten ja päälle vielä reilu alennus kesken jääneen illan piristämiseksi. Voi vain suositella ravintolaa, jonka henkilökunta osoittaa näin vahvaa tilannetajua!

9
Cee S.

Tässä toinen Kreikkalainen ravintola syvällä Herttoniemen rannan leppoisassa tunnelmassa. Ravintola on hyvin välimerelliseksi laitettu, niin musiikin kuin sisustuksenkin puolesta. Ravintola ei ole kovin iso. Ruuat vaikuttivat laadukkailta.

Ylihinnoiteltu
8
Tarja H.

Tunnelma ja sisustus kuin Kreikassa konsanaan, ihana kreikkalainen musiikki soi taustalla, tuoden matkojen muistot mieleen. Musiikki ei liian kovalla, seurustelu ystävien kanssa onnistui hyvin jopa kahdeksan hengen pöydässä. Ruokien odostusaika kohtuullinen, palvelu erittäin ystävällistä. Annokset runsaita ja maukkaita. Erittäin onnistunut illanistujaispaikka isollekkin ryhmälle. Tänne mennään toistekin. Matka Herttoniemen metroasemalta bussilla kesti reilut 5 minuuttia ravintolan läheisyyteen. Paikka sopii hyvin myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Hinta kohdallaan
10
Valtteri L.

Keskustasta fillarimatkan päässä Herttoniemenrannassa sijaitseva, lämminhenkinen ja hienoilla näkymillä varustettu kreikkalainen ravintola. Neitojenrantaan voi saapua myös omalla jahdilla tai jättää vene yöksi lepäämään, jos Hevossalmen silta on ennättänyt sulkeutua eikä mastonkorkeus salli suuntaamista idemmäs (vierasvenepysäköinti 24h). Ystävällinen ja kansainvälinen palvelu, raikas menu, tzatziki aivan ylivoimaista.

Hinta kohdallaan
9
Mirka L.

Herttoniemenrantaan on muutaman viime vuoden aikana alkanut putkahdella oikein hyviä ja suositeltavia ravintoloita. Thalassa on yksi näistä. Ravintola sijaitsee kerrostalon alakerrassa, lähellä rantaa. Tila on kerrostalon kerhotila tai vastaava, mutta ihan mukava merellinen ilmapiiri tänne on saatu luotua. Palvelu on ystävällistä ja miellyttävää. Ruokalista on todella laaja. Täältä löytyy varmqaan kaikki mahdollsiet kreikkalaiset ruoat, joita nyt ylipäätään osaa kaivata. Ruoka on ihan maistuvaa. Viini on edullista, erityisesti hanaviini ja talon viini. Täältä saa myös lounasta. Kivaa, että hyviä ruokapaikkoja löytyy nykyään keskustan ulkopuoleltakin!

Hinta kohdallaan
7
Pauliina R.

Thalassa on suosittu kreikkalainen ravintola Herttoniemenrannassa, jossa muuten on useampia hyviä ruokaravintoloita. Thalassan sisustus tuo mieleen kreikkalaisen fiiliksen, sinistä ja valkoista väriä on paljon ja löytyy myös ruudulliset pöytäliinat. Thalassa menu on mielenkiintoinen ja houkuttelevia vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka. Ruoka on täällä oikein maukasta. Thalassa on hinnoiltaan aika edullinen ravintola. Annokset olivat kooltaan myös runsaita, joten täällä saa varmasti vatsansa täyteen. Kelpo ruokaa oivaan hintaan.

8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta