8,4 Pakilan Kukkatalo, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Kukkakauppa-kategorian 26. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Anniina E.

Äidin kanssa käyty jo toistakymmentä vuotta. Hyvä valikoima, asiantunteva, ystävällinen palvelu. Hinta-laatusuhde hyvä. Lapsillekin kilpikonnia :D

9
Soile H.

Alueen paras, edullisin ja laajimman valikoiman kukkakauppa olisi Pirilän kukkatalo Torpparinmäessä, mutta Osumasta puuttuu se listalta. Pakilan kukkatalo on pienehkö ja hintava kukkakauppa. Sattuu olemaan lähellä kuitenkin, joten joskus ostan sieltä kimpun vaikka maksaakin lähes tuplasti Pirilän kukkataloon verrattuna. Luulen että kommenteissa moni sekoittaa nämä liikkeet, koska ovat aika lähekkäinkin. Pirilän kukkatalo on siis Torpparinmäen puolella : http://www.kukkatalo.fi/helsinki

Hienot kimput, Tuoreet, kestävät kukat Ylihinnoiteltu
5
Cee S.

Tämä on pihan sisustajan unelmapaikka. Taimia on aivan alyttömästi ja monenmonta eri lajia ja laatua. Erilaiset puut ja pensaat pääsevät täällä oikeukisiinsa. Tämä kukkatalo ei siis yritä vain hurmata värikkäillä kesäkukilla.

Laaja valikoima, Laaja valikoima ruukkukukkia, Luovia ratkaisuja Hinta kohdallaan
9

Hyvät ruohot kaiken kaikkiaan!

Hienot kimput Hinta kohdallaan
9
Heidi J.

Mahtava valikoima taimia! Pakilan Kukkatalon sijainti ei ehkä ole se kaikkein paras minun perheeni kannalta, mutta ilolla ajelen tänne joka kerta. Pakilan Kukkatalossa on ehkö Helsingin paras valikoima puutarhataimia ja -kasveja. Taimia löytyy myös eri kokoluokissa, joten voi valita ihan pienen edullisen tai sitten jo isomman, mutta hintavamman. Pakilan Kukkatalo sopii siis joka kukkarolle! Hyvä valikoima tuoreita kesäkukkia sekä ruukussa olevia sisäkukkia. Leikkokukkavalikoima ei päätä huimaa, mutta löytää sieltäkin aina jotain kivaa ja sopivaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Naapurini suositteli paikkaa minulle ja olen suositellut sitä monen monelle sen jälkeen :)

Laaja valikoima, Tuoreet, kestävät kukat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
10
Mika P.

Hyvä valikoima kukkia

9

Miksi juuri tänne?

1. Hienot kimput
2. Laaja valikoima
3. Tuoreet, kestävät kukat
4. Laaja valikoima ruukkukukkia
5. Luovia ratkaisuja
6. Ystävällinen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta