7,6
Anttila Kamppi, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 15. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

22 arviota | Kerro kokemuksesi

Etsimässä suihkuverhorenkaita 7.11.2014.
Myyjältä hyvää palvelua.

10

Saimme todella huonoa kohtelua tänään äitini kanssa. Myyjät eivät haluneet auttaa häntä eikä edes halunut että äitini ostaisi 300 e arvoisen elektroniikkalaitteen mitä tuli hakemaan, mutta todella huonoa palvelua ja eivät osanneet auttaa yhtään elektroonikkalaitteitten kanssa. Eivät osaneet vastata kysymyksiin nuori poika vastasi suoraan että ei tiedä vaikka kysymys oli hyvin yksinkertainen ja kun ostos tehtiin ei edes oltu ystävällisiä. Huonoa palvelua alusta loppuun elektroniikka/meikki osastolla. Ylimielisiä myyjiä jotka eivät edes halua auttaa. Muuten olen aina ollut Anttiloihin tyytyväinen mutta tämä kokemus jäi vain huonona mieleen.

1

Paljon kodin tarvikkeita ja vaatteita, alakerrassa elekrtoniikkaa, musiikkia ja elokuvia, sekä kosmetiikkaa. Palvelu pelaa, jonoja kertyy välillä, mutta vilkkaassa Kampin kauppakeskuksessa ollessa se on täysin ymmärrettävää.

Edullinen Hinta kohdallaan
8

Graniittitalon Kampin Anttila on hyvin varustettu tavaratalo. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia tai edullisia laidasta laitaan. Luxustuotteita Stockmannin tyyliin ei juuri ole tarjolla, vaan kelpo käyttötavaraa. Liike on välillä ruuhkainen, mutta aamuisin esimerkiksi on hyvin tilaa.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Erinomainen
8

Loistava sijainti Kampin kauppakeskuksessa, pääsee niin metrolla kuin bussilla. Myös parkkitilat alhaalla riittävät. Liikkeeseen sisälle tullessa ei arvaa, kuinka paljon neliöitä löytyy vielä liukuportaiden yläpäästä. Alhaalla kosmetiikka- ja TopTen -osastot ovat usein ruuhkaisia ja jonot kassalla pitkät. Joku muukin kommentoija on täältä hankkinut näemmä Torkkelin uusimman cd:n ;) Mutta valikoimaa löytyy kiitettävästi. Ylhäältä löytyvät laukut, vaatteet, kengät ja kodin osasto, joilla on usein hyviä tarjouksia ja alekorejakin. Säännöllisin väliajoin käyn kurkkaamassa, mitä uutta löytyy kodin osastolta. Vaatetta haen täältä harvemmin, viime talvena löysin kuitenkin sopivan toppatakin. En tule koskaan autolla tänne, vaan käyn työpäivän jälkeen ennen bussille menoa. Se onkin plussaa, ettei minun tarvitse raahata ostoksiani sen kauemmas kuin kauppakeskuksen E-kerrokseen.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8

Kampista saa lähes kaikkea ja ainakin puolia siitä myydään Anttilassa. Ja isoa osaa vielä tarjouksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Anttilan kosmetiikkaosasto ja elektroniikkapuoli ovat kovin ahtaita, sillä tavaraa piisaa. Täysin toisessa rakennuksessa sijaitsevaan tavaratalon muuhun osaan olikin sitten niin työlästä päästä, että luovutin rattaiden kanssa kulkiessani saman tien. Varsinkin kosmetiikkaosaston läpi on haasteellista punkea lastenvaunujen kanssa, niin täynnä se on asiakkaita ja kaikenlaisia laareja ja laatikoita siellä täällä. Kävin viimeksi levypuolelta ostamassa vasta ilmestyneen Riku Torkkelin levyn, sillä luotin Anttilan laajasta valikoimasta tuotteen löytäväni, enkä joutunut pettymään. Top Ten- osaton valikoima on ilahduttavan monipuolinen, löytyy musiikkia, leffoja ja sarjojen boxeja aivan varmasti jokaiseen makuun sopivasti. Top Ten-puolella oli aivan erityisen mukava miesmyyjä, joka jutusteli asiakkaiden kanssa rennosti, kassa taas oli nuivaakin nuivempi täti-ihminen joka ei hymyillyt eikä kasvoihin katsonut. Meitä on moneen junaan...

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Graniitti Anttila sijaitsee hyvällä paikalla, aivan Helsingin keskustan kupeessa. Voit halutessasi tulla joko kävellen tai autolla, isot parkkipaikat Anttilan alapuolell varmistavat auton parkkiin saannin. Anttilassa on laajat valikoimat miesten, lasten, sekä naisten vaatteita, sekä urheiluvälineitä ja kodin elektroniikkaa. Top Ten osastolta löydät päivän kuumimmat musiikkilevyt, sekä uusimmat elokuvat. Anttila on kätevä koko perheen ostospaikka, josta löydät saman katon alta kaiken, poislukien elintarvikkeet.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
8

Tämä Anttila on hyvässä paikassa, osuu tärkeiden liikenneväylien varrelle, on sopivankokoinen - löytyy vaikka mitä. Yläkerrassa on vaatteita, laukkuja, astioita, lankoja, puikkoja, mattoja, pelejä, urheiluvaatteita ym. kodin tavaraa; alakerrassa on meikkiä, levyjä, jotakin tekniikkaakin. On monesti löytynyt etsimäni tavara tai tarttunut mukaan jokin löytö. Mielestäni hyvä kauppa, ja kätevää, että kauppaan pääsee ulkopuoleltakin, ei pelkästään Kampin keskuksesta.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Löydän täältä aina etsimäni dvd't sekä bluray levyt. Ei tarvitse toiseen liikkeeseen mennä edes hintoja etsimään sillä täältä löytyy tarjouksia sekä hyvä kamppiksia usein. . on tullut hankittua pariin otteeseen heräteostoksena useita leffoja :). Myös osaava ja erittäin avulias henkilökunta ansaitsee propsit. .

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Kampin anttilassa on hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta laajat dvd ja blu ray valikoimat ovat ihaanat erityisesti ale tuotteiden määrä ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua) ja meikki alueen valikoimakin on kadehdittava. Sama juttu sielläkin, tarjouksia satelee melkeinpä päin naamaa. Toisaalta todellakin näen välillä kylttejä jotka opastavat johonkin mysiseen anttilan yläkertaan, mikä tämä on? missä se on? miten sinne pääsee? kaikki nämä kysymykset ovat vailla vastausta. vaikka käyn nykyään kampissa päivittäin.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
8

Edulliset hinnat Kampin ytimessä. Sisäänkäynti Kampin ostoskeskuksen kautta kutsuu kätevästi sisään, mutta ilman erityistä tarvetta Kampin tiloissa sijaitsevan alueen lisäksi "pääliikkeessä" tasoa ylempänä ei tule käytyä. Anttilan levy- ja elokuvavalikoima on huikean laaja ja erittäin edullinen. Ohikulkiessa tulee usein vilkaistua tarjouksia ja mahdollisia löytöjä. Ostoskeskuksen ulkopuolella sijaitseva muut kuin elektroniikka- ja viihdetuotteet sisällään pitävä osasto on peritneisempi eikä järin puoleensa kutsuva.

1932 2
8

Kampin Anttilaan pääsee todella kätevästi Kampin ostoskeskuksesta. Tämä isohko tavaratalo on muutenkin hyvällä paikalla kokoonsa nähden. Itse en niinkään välitä Anttilan vaate- ja kenkätarjonnasta. Kaikenlaisia käyttötavaroita kuitenkin hankin mielelläni täältä. Anttilassa tavan mukaan hinnat ovat edulliset ja tuotteet kuitenkin laadukkaita. Asiakaspalvelusta saa helposti noudettua netAnttilan tilaukset. Arki-iltana asiakaspalvelussa ei ollut yhtään jonoa, ja asiointi hoitui todella nopeasti. Suosittelen käyttämään netAnttilaa ja tuotteiden noutoa Anttilasta.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
8

På Anttila i Kampen finns det mesta man behöver, allt från kläder och skor till inredningsartiklar och elektronik. I nedre våningen finns även DVD- och CD-skivor och kosmetika. Man kan få större utbud av allt på andra ställen, men om man bara vill ha idéer kan det löna sig att ta en sväng här via. Anttila har otroligt bra läge, centralt och lätt att ta sig hit. Priset är helt klart till Anttilas fördel, butiken hör till de billigare i stan. Personalen syns inte så mycket, de är mest bakom kassorna, men hjälper om man frågar.

Edullinen
7

Kampin Anttila on kätevällä sijainnilla ja sinne on helppo poiketa.
Anttilan naisten kenkä osasto on todella pieni ja valikoima huono. Yleensä kokojakaan ei ole jäljellä. Naistenvaatteita löytyy ihan kiitettävästi ja takkeja on varsinkin kauden vaihtuessa aina hyvin tarjolla. Vaatteet ovat paremmin aikuisille naisille sopivia. Tässä Anttilassa on myös hyvä kodinsisustusosasto.

Alakerrasta löytyy hyvä CD ja DVD osasto, jossa on aina jotain tarjouksessa olevia tuotteita. Elektroniikkaa löytyy myös yllätävän hyvin etenkin kameroita ja muita kuvaus tarvikkeita. Alakerrassa on myös kometiikka osasto, jossa on kaikki tarpeelliset meikit ja hiusvärit. Valikoimisa on lähinnä edullisia, mutta toimivia merkkejä.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Kampin Anttila on sijainniltaan loistava! Käynkin usein katsomassa, joskos siellä olisi jotain hyviä elokuvia tarjouksessa. Tämä onkin oikeastaan ainoa syy miksi käyn kyseisessä liikkeessä. Uudehkojakin (blu-ray)elokuvia löytää joskus tarjouksessa jopa viidellä eurolla. Joskus kun olen jotain erityistä mennyt etsimään, en sitä yleensä ole löytänyt. Henkilökunnalta voisi tietenkin kysyä, mikäli heitä olisi riittävästi. Yleensä koko henkilökunta on kassojen takana, tai sitten jossain varastossa tekemässä inventaariota tai vastaavaa.

Edullinen Hinta kohdallaan
6

Anttila is a general department store selling almost everything except food (other than candy). They have a wide selection and the prices are mostly okay (sometimes they have great deals for Plussa card owners). When I buy something from here, it is usually from 'TopTen' (their electronics department) or their home appliances. The location is great (you can get here either from inside Kamppi or from the street level) and the staff is friendly. You can most likely find cheaper prices elsewhere, but otherwise recommended!

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7

One of my favorite shops in Helsinki for anything you could possibly need! The prices are usually average, or even slightly below average. They also have sales several times a year, especially in the DVD section, there you can find movies for less than 5€ sometimes! The household items they sell are also very good and you can find the newest Iittala designs for a relatively inexpensive price! It's a great shop and I would recommend it to anyone who's in Kamppi and is in need of anything in the cosmetics-/ electronics-/ household items department.

Edullinen, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
8

Edullinen ja kompakti tavaratalo perustavaroiden hankkimiseen. Itse käyn yleensä ostamassa kaikki päivittäiskosmetiikkatuotteet sekä täältä, sillä Anttila on sopivalla paikalla ja hinnat kohdallaan. Täältä on helppo napata myös esim. matkalukemista ja -evästä mukaan hyvän sijainnin ansiosta. Valikoimat eivät ole erityisen laajat, mutta Anttila on pelastanut pulasta monta kertaa - milloin sukkahousut ovat revenneet kesken päivän, milloin on treenipyyhe unohtunut kotiin salille lähtiessä. Edulliset perustavarat riittävät siis yllättävän pitkälle, kun sijainti on näin mainio. :)

Edullinen Hinta kohdallaan
6

Anttila on yleistavaratalo Kampin kauppakeskuksessa. Täältä saa vähän kaikkea: kosmetiikkaa, vaatteita, elektroniikkaa, dvd-elokuvia, leluja jne. Anttilassa on usein melko paljon väkeä ja jos on kysymyksiä tuotteista, myyjää saattaa joutua metsästämään jonkin aikaa ennen kuin saa palvelua. Hintataso Anttilassa on melko edullinen. Itselleni tutuin osasto on ehdottomasti elektroniikkaosasto, josta saa kaikkea usb-tikuista kameroihin. Tuotteiden asettelu Anttilassa on hieman tiivis, mutta haluamansa kyllä löytää helposti.

Edullinen Hinta kohdallaan
8

Kampin Anttilaan tulee mentyä melko usein sen loistavan sijainnin vuoksi. Tilat ovat melko suuret ja kahdessa kerroksessa. Minun tulee eniten ostettua ehkä dvd:itä (etenkin tv-sarjoja saa välillä hyvällä alennuksella) ja kosmetiikkaa, joskus keittiötarvikkeita ja kenkiä, mutta muutkin osastot tulevat aina silloin tällöin tarpeeseen: Anttilasta kun saa vähän kaikkea. Siivousvälineitä, kodinkoneita, urheiluvälineitä, lamppuja, leluja... Onkin mainiota, että Kampista tällainen kauppa löytyy. Palvelu on ollut yleensä ystävällistä. Henkilökuntaa voisi olla ainakin ruuhka-aikoina hieman enemmän, kun asiakkaitakin on paljon.

Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Anttilaa voisi luonnehtia jonkinlaiseksi yleistavarataloksi, josta löytyy niin kosmetiikkaa, elektroniikkaa, vaatteita, sisustustavaraa kuin viihdettäkin. Kampin Anttilassa itselleni tutuimpia osastoja ovat kosmetiikka- ja levyosastot. Kosmetiikkaosasto ei juuri erotu muiden tavaratalojen vastaavista, mutta silloin tällöin siellä saattaa olla kivoja tarjouksia. Levyosastolla on runsaasti valtavirtamusiikkia, mutta vähänkään eksoottisempia levyjä kaipailevan kannattaa suunnata johonkin toiseen levykauppaan. Sen sijaan tv-sarjabokseista on usein hyviä tarjouksia.

Kaupan tunnelma tuntuu vaihtelevan ajankohdan ja henkilökunnan mukaan. Viimeksi osuin paikalle lauantaina, jolloin oli aika ruuhkaista. Kiire näkyi myös henkilökunnassa, eikä kukaan myyjistä tervehtinyt minua erikseen. Anttilan hintataso on ehkä hivenen edullisempi kuin joidenkin muiden tavarataloketjujen, joten kyllä siellä poiketa kannattaa.

Edullinen Hinta kohdallaan
7

Elektroniikkapuolen henkilökunta palvelualtista ja tuntuvat tietävän yhtä ja toista myynnissä olevista tuotteista. Kameraostoksilla ollessani osasivat suositella minulle sopivinta järkkäriä kokemukseni ja ahkeruuteni perusteella. Valinnanvaraa ei järjettömiä määriä ole, mutta peruskuvaajalle ja hieman vaativammallekin varmasti löytyy ja osataan tarjota parasta vaihtoehtoa. Useinkin Plussa –kortilla tarjouksia kameroistakin, tosin tällä kerralla en päässyt niistä hyötymään sillä kamera, johon päädyin on malliltaan suhteellisen tuore. Takuu- ja palautuspolitiikka tuotteilla kuten pitääkin.

Edullinen, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Monipuoliset valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta
4. Hyviä tarjouksia
5. Toimivat kulkuyhteydet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta